51

Анонимен

преди 3 години

Едно време каква ефективност имаше ,поне 99.99% (на избори),сега се радват на 96%

50

Защо още я няма

преди 3 години

в България? Русия пак нагласи запада, онези само от крави разбират.

49

Генерала

преди 3 години

Поне 105% е!

48

Алтер

преди 3 години

Всичко е свързано, изкуствено създаден вирус, ваксинация и съобщението на Пентагона за срещи от третия вид. Подготвят ни за извънземна инвазия

47

д-р Атанас Велмазов

преди 3 години

ПОТВЪРЖДАВАМ ! Спутник е най-добрата и ефективна ваксина на пазара ! Руснаците са светила в имунологията !

46

Анонимен

преди 3 години

Съветските другари няма защо да се хабят с постоянно навдигане на процентите на ефективност на Спутник V. Никой не им вярва.

45

Анонимен

преди 3 години

Българската ще е 100%.Само че, кат стане. А това кога ще стане. Ми когато стане. Някой ден......

44

Анонимен

преди 3 години

Правилното заглавие е в сегашно историческо време, а не в минало несвършено време като в приказките. Както е написано явно цели някаква инсинуация, но няма да мине номера. Носи се морална отговорност за нарочни внушения ...

43

за РНК ваксините

преди 3 години

Засега американската ваксина Модерна изглежда най-добре.................но РНК технологията е сравнително нова технология и не съм сигурен, че РНК ваксините няма да променят генома на хората т.е. ДНК-то ни......колкото и да ви убеждават в противното голямата част от професорите.....да не забравяме, че те са част от университетите, които са финансирани от правителствата и нямат интерес да казват истината...........някои хора в САЩ изгубиха вече работата си......в клетката има ензими за всичко!!

42

за Спутник

преди 3 години

От една страна руската ваксина е векторна.............тия ваксини не са много за вярване!От друга страна.............руските власти едва ли биха имунизирали масово руснаците, ако ваксината не беше ефективна и добра!Разколебан съм .............тия проценти не са много за вярване, но след като толкова държави се доверяват на Спутника при тая антируска пропаганда, явно ваксината е добра!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Как ги изчисляват тези ефективности като няма вирус съответстващ на аксиомите на Кох.

40

Анонимен

преди 3 години

Не е била, а е.

39

пияница мистик

преди 3 години

Ще си купя нещо съветско, когато направят по-добра пералня от Miele, по-добра кола от Mercedes и по-добър телефон от Apple. До тогава не ме занимавайте с тази пропаднала, алохолишка нация

38

Анонимен

преди 3 години

Правилното заглавие е в сегашно историческо време, а не в минало незавършено време като в приказките. Както е написано явно цели някаква инсинуация, но няма да мине номера. Носи се морална отговорност за нарочни внушения ...

37

Анонимен

преди 3 години

До епидемиолог"Руснаците може и да не могат да произвеждат качествено, но учени, медици и изобретатели имат на върховно ниво"Я кажи кое е последното велико руско изобретение?

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41"За това ли са на 5 място по заразани и смъртност?"По смъртност са на първо. Това, че лъжат за това колко смъртни случая имат от вируса не може да се скрие. За 2020 имат едни 324 хиляди "допълнителни" смъртни случая спрямо 2019 , за които няма обяснение. Реално жертвите им от вируса са над половин милион. Номер 1. Най-сетне.

35

Да 42

преди 3 години

Те може да се хвалят, но в нито едно медицинско издание няма информация нито за ваксината , нито за " новите технология" . Това твърдение звучи не сериозно. Науката се гради на доказателства, а руснаците не публикуваха нито едно и някой тук беше написал 5 в света по заразяване и смъртни случаи.

34

друга технология

преди 3 години

Ваксината е векторна ,но е супер пречистена.С това се хвалят руснаците,че са изчистили ваксината си от всички остатъчни фрагменти на ДНК и т.н. и затова не дава странични ефекти като тромбози, например.

33

Анонимен

преди 3 години

За това ли са на 5 място по заразани и смъртност?

32

Анонимен

преди 3 години

Ако са я мерили с ролетката на Путин не мерси.