23

Ахм

преди 3 години

Като сте почнали да разправяте за Гебрев и "слонските стъпчици" по маслото в хладилника, я по-добре разкажете къде отидоха оръжията от изгорелите складове в България и Чехия. Кой организира сбирка на "сирийска и близко източна опозиция" в гр. Правец? Защо и как загина американски военен от "бракувано" РПГ на един от военните ни полигони? Искам с две думи да кажа стига с тия фафли за нискочели ***.

22

SS

преди 3 години

До анонимен 22 !Какво ли ти разбира главата от партизанска война ?

21

Да не спорим

преди 3 години

Щирлиц, Бонд и Емил Боев търсят четвърти за бридж. . . . .

20

Анонимен

преди 3 години

Егати конспирациите. Най-вроятната връзка е Адам и ***, или първите две хетерополови мамуни дали поколение - всички сме однини на тяхна база.

19

Анонимен

преди 3 години

Шутин само ако знае каква партизанска война чака *** му, ако решат да навлязат в Украйна...

18

Днiпр

преди 3 години

Ми за ц степи, за лси гори,За лани широк, за Чорне море,За Небесну Сотню, за Тараса брата,За нашу свободу ми побороли ката!З нами свята вра, з нами Бог правда, ми проти того, щоб брат шов на брата.

17

Анонимен

преди 3 години

Червената проказа е плъзнала навсякъде, но с общи усилия ще я изкореним.

16

Логика??

преди 3 години

защо няма ни вест ни кост от скрипалите???Защо никой журналист не ги интрвюра ,къде потънаха бе ,защо отказват визи на родните им да ги посетят!??Как хранителното натряване на гербев с нитратиретроактивно години по-късно се превръща в отрявяне с новичок.Това че чехите сега "открили" руска следа чак след 7 години даже няма да го коментирам ,писнаха ми западните хибридки отдавна едни и същи лъжи съшити с бели конци!

15

Анонимен

преди 3 години

Време е групово и по европейски да изметем червената пасмина от бившите страни от червения блок до една.

14

Анонимен

преди 3 години

Имало взрив преди 7 години в Чехия па го огласяват сега, Гебрев бил тровен преди 6 години /ама останал жив/ също и Скрипал, и той жив ... абе вие за *** ли смятате хората? Или мерите с аршина за американците, дето ви вярват на всяка партенка. Господа от ЦРУ, тук е Европа, тук е България, хората тук не са прости кравари, разберете го най-после, о кей?

13

Анонимен

преди 3 години

Гебрев го тровиха с Новичок и него, и сина му, и изп. му директор на БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ Мишките и Чепигите. Голям праз-казаха Гешефта и Цацата и ЗАМЕТОХА СЛЕДИТЕ. Свинечовекът се опита на абордаж да превземе "Дунарит " и без малко да успее. Руските агентиБЕЗНАКАЗАНО организират терористични актове из българските военни заводи и СКЛАДОВЕ, а ДАНС *** мухи.....Няма ли кой да им потърси сметка на тия хубостници!?

12

КИРО

преди 3 години

ДОБИЧЕТА КОЛКО ПОВЕЧЕ СЕ ПЕНИТЕ ТОЛКОВАПО ДОЛНИНЕЩА ИЗЛИЗАТ ЗА ПРОДАНАТА НИ БЪЛГАРИЯ

11

русенец

преди 3 години

Защо ме блокирахте, бе админи? Нещо лошо или нещо невярно да съм казал?! Ако по Татово време имаше такива самоотвержени служители-матросовци като вас, нямаше да знаем, че има капиталистически страни. Не очаквам да разберете какво казвам, примитивни сте!

10

Анонимен

преди 3 години

Гербав не можа ли да си намери по-достоен бизнес от това да продава смърт, като въоръжава главорези?

9

Анонимен

преди 3 години

"хората" на фигуранта прославят България!!!

8

IQ 2.28

преди 3 години

До МАТА КОСМАТАведнъж един москалец се беше напил и нещо беше тръгнал да връща некому дедовия на турците. лошо за него, останалата част от компанията беха украинци. та никой не се намеси в негова защита. ну так и надо, за базар надо отвечать

7

38394

преди 3 години

"Според друга версия крайната дестинация /на оръжита/ била Сирия." И за коя от вюващите страни е била предназначена пратката? Русия директно набдява сирийската армия. Гебрев на джихадистите от Ислямска държава ли е щял да пропаде оръжието, моля? В Чехия са знаели предназначението на пратката. А взривовете са попречили Джихадистите да получат допълнително оръжие срещу децата на Сирия. А пък Гебрев печели от смъртта.

6

МАТА КОСМАТА

преди 3 години

До Анонимен Ами хайде наритай ги какво чакаш . И не ми пиши във множествено число да ги наритаме .Ритай Руснаците сам не отговаряй за другите . И айде по бързо излизай от дома си и отивай да ги риташ Руснаците ,ама гледай те да не те заритат щото ще ти бъде последният ден като жив на този свят .

5

IQ 2.28

преди 3 години

че те руски експлозиви намериха и при големите взривове край софия. и в горни лом неофициално се говори за саботаж.. само че тука на гру помага даже ал бънди, а чехите си гледат интереса и огласиха скандала

4

дядомраз

преди 3 години

Ако оръжията са щели да отидат в Сирия е било задължително да ги унищожат още чехите. Срам и позор за нас,дето въоръжаваме терористи!