87

Анонимен

преди 3 години

А според теб песни ли да му пеем.Толкова гадости никой не свършиш в България.

86

АНОНИМЕН

преди 3 години

Станахме за смях пред цяла Европа То Бай *** с дисагите винаги е бил *** и нахален и завинаги

85

Г. Осиновителя

преди 3 години

Тиквата да се варди, Черепа го е поръчал !

84

Анонимен

преди 3 години

Мутрите винаги нагло лъжат. Борисов си носи отговорност докато не се назначи ново правителство.

83

Анонимен

преди 3 години

Народното събрание от кол и въже иска да унижи Негово джипковеличество Борисов Трети.

82

Недоразбрал

преди 3 години

Гледам доста крадци на ДДС тук в сайта изпаднали в екстаз след душевната ,овчия матриал да си избере гробокопачите!!Разбира се,че драпате да го вкарате насила и без никакво законово право в измисления си парламент да си начешете крастата,но няма как,защото той си е подал оставката,а тя вече е приета!!Освен че ви дължи по един шут в ,нищо друго не ви дължи!!А вие крадлювци,стягайте гъ зягите,щото волю или неволю се задава Борисов4 и това ще бъде окончателния ви край!!

81

Анонимен

преди 3 години

Унизително е за "Великият диктатор" да ходи в Народното събрание, където са се събрали от кол и въже да го унижават.Той има пряка връзка с народа чрез фейсбук и предава пряко от работното си шофьорско място в Джипкодвореца.

80

Анонимен

преди 3 години

are, chupka, ostavete choveka da si pochine ...stom iska pochivka, ima nujda ot pochivka. kakvo go tormozite? vikaite ubieca na milen cvetkov, vasil bojkov, vetko arabadjiev, nikolai banev, belgradskia banker vasilev da vu razkazvat prikazki ot 1001 nost...zaedno s gebrev, bobokov, drugite spyoni, elena dineva, evgenia baneva, marinela arabadjieva, minu staikov, onaz korumpirana kmetica na mladost ...;)

79

Койчо

преди 3 години

Защо бе роска унижение ли да го питат за чекмеджето и къщата в Барселона или коя е Мата Хари

78

Анонимен

преди 3 години

Ам пачките в шкафа ...гордост ли са за него

77

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера как Българския парламент е унизителен ?!?! И то за български министър ...

76

Радеф

преди 3 години

Нали викаха срещу Борисов, а се оказа че намогат без него.Той ги крепи ,без него просто се разпадат.

75

искам да съм

преди 3 години

Лакеи ,глашатай и блюдолизец --за кинти и обувките на вожда ще оближа ,не съм чувствителен ,както и да ме нарича винаги ще съм му верен .. страхотна *** съм ,лая само когато ми каже...

74

Анонимен

преди 3 години

И от кога всенародното тричане е унижение. Напротив-народът се радва....

73

Свещена крава

преди 3 години

Ами той е най великия премиер ,радоста на народа ,чудя се как до сега не са му издигнали паметници ,то е ясно че Б-я никога повече каквото и да прави няа да може да роди друга такава значма личност .

72

Анонимен

преди 3 години

Всички от ГЕРБ на амбразурата да пазят вожда си и неговото "достойнство".Жалка история.Нали е големия мъж- да се яви и да отговори на въпросите.10 години управляваше- по неговите думи - невероятно успешно.От какво го е страх?Да не му зададат неудобни въпроси?Жалка герберастия.

71

Анонимен

преди 3 години

Тази детска караница, може да е забавна на голяма част от обществото, но не решава никакви проблеми. При нас политиката се възприема като шоу от години. Изходът е на терминал 1

70

Психодиспансер

преди 3 години

В сравнение с вашето унижение да служите на един себевлюбен илитерат, всяко друго унижение е приемливо! Ако всичко което тръбите по услужливи студия е вярно, поради що се страхува да дойде в Парламента и да изложи добрините които е свършил?

69

СФ

преди 3 години

До ВладиДържавната комапния вече е факт. Не че има верига от бензиностанции де. Но вероятно назначениета вече са с правилните хора на хранилка.

68

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще го викат все пак това са му служебните задължения, за които аз и вие с нашите данъци му плащаме огромната заплата. Чакам най-сетне да се приеме при три самоотлъчки да се уволняват депутати. Не може да взимаш баснословна заплата, а да не се явяваш на работа, независимо на какъв пост си.