10

Анонимен

преди 3 години

До ВасилийНа теб пък кой ти каза, че всички българи сме се засилили да идваме в Гърция? На мен пари да ми дават, в Гърция няма да отида точно сега. Ходил съм няколко пъти и не съм възхитен честно казано. Ходил съм и на френската ривиера. Созопол и Несебър са в пъти по-готини от Сент Тропе например. И в Италия съм ходил. Нищо специално. А сега ваксини, тестове и т.н. Абе я у лево. Имам си апартамент на Черноморието, паля колата и съм там живот и здраве, а който иска да ходи да плаща на гърците.

9

Анонимен

преди 3 години

*** кой оди на почивка у третио святъ.

8

Анонимен

преди 3 години

Никой не му дреме.С Гърция, без Гърция, животът е за теб.

7

АнонимеН

преди 3 години

До ВасилийИ КАТО НАПИШЕШ ВУЛГАР СИ МИСЛИШ, ЧЕ Е НЯКАКВА ОБИДА !!А ТО Е КОМПЛИМЕНТ! БУЛГАРЕН ИМА МНОГО ОПРЕДЕЛЕНИЯ И ПОВЕЧЕТО НЕ СА ЛОШИ :D--------------ТЕЗИ КОИТО ИДВАТ НА ПОЧИВКА ПРИ ВАС В ИНДИЯ НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СА ТАМ! СЪЩОТО Е КАТО ТЕЗИ ДЕТО ПОЧИВАТ В ЗАНЗИБАР!

6

Фин

преди 3 години

Имунизираните са силно заразни, не го ли разбраха ....

5

българин

преди 3 години

Притупало ми е за Гърция. Да си ходи който иска, аз за Великден ще си бъда в къщи.

4

Анонимен

преди 3 години

До ВасилийВаско, не се притеснявай и миналата, и по- миналата и тази и т.н. ще си бъдем в Гърция, знаем как и от къде се влиза.Оставяме всички плажове, от Дуранкулак до Ахтопол на теб.

3

Василий

преди 3 години

Бъдете сигурни, че това ще се промени в началото на летния сезон, когато заразените вулгароси се опитат да влязат в Гърция на почивка. Всички ще бъдат прекарани през Кулата - Промахон със задължителни ПСР тестове., като останалите КПП-та ще бъдат затворени за туристи. Останалите пътници от белите държави ще влизат безпрепятствено с ваксинационни сертификати. За вас остава плажа на Китен и Приморско, както беше миналата година.

2

АнонимеН

преди 3 години

ГЪРЦИТЕ СА СИ ТИПИЧНИ ИНДИЙЦИ И ТОЧНО ТОЛКОВА ИМ Е И АКЪЛА!

1

АнонимеН

преди 3 години

ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!ТОВА, ЧЕ СИ ИМУНИЗИРАН ИЗОБЩО НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ СИ СЕ ЗАРАЗИЛ С НОВИТЕ ЩАМОВЕ И НЕ СИ ЗАРАЗЕН!