19

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

18

Анонимен

преди 3 години

Хайде и тоя се загрижи, а не беше ли обезпокоен когато краварите финансираха и организираха преврата в Украйна, стига пунта мара.

17

Слава Україні

преди 3 години

БРАТЯ

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Щом комунистите успяха да си назначат президент в САЩ, учудва ли те че са си назначили Папа?

15

любознателен

преди 3 години

Тоя Папа, да се бе обезпокоил от фалшивите избори в САЩ. Не можем да обвиняваме Путин, че след като Байдън е президент, опитва да вземе още нещо от Украйна както Крим когато Байдън бе Вице. Апетита идва с яденето.

14

Анонимен

преди 3 години

Хайде тези, които прези две години се тълпяха в центъра на София да видят какво има под полата на папата, да разкажат.

13

Щирлиц

преди 3 години

Където минат западните наемници,хуманитарната ситуация бързо се избистря-справка Сирия и Либия.

12

Анонимен

преди 3 години

Аз пък се безспокой че няма НИТО ЕДИН отлъчен педофил епископ от католическата църква. Може би и той трябва да се безспокои повече от такива въпроси които са му част от задълженията а не от неща които не го касаят.

11

до 10-я филофос

преди 3 години

Религиите бяха създадени не за да сплотяват , а за да разделят хората и народите на земята ! Измислиха ги и ни Ги наложиха тези които ни контролират и наблюдават вече хилядолетия тук на земята , Тези Чийто експеримент сме Ние тук на тази Планета . Измислиха ги и ни ги натрапиха за да ни държат в страх ,заблуда , подчинение и ненавист към друговерците ! Тяхната цел е да сме разделени , страхливи и объркани за да могат по-лесно да ни уп

10

Хомосексуалист

преди 3 години

Петият принцип на лейди Лин Форестър де Ротшайлд!

9

Анонимен

преди 3 години

Да се помоли за мир както се помоли ковид да изчезне... А папата като умира, Господ уволнява ли го или го повишава?

8

Анонимен

преди 3 години

Войната ще е между православни и католици в Украйна.

7

Анонимен

преди 3 години

До: номер 8Щом повече ти харесва исляма от християнството, що не се обрежеш и да приемеш Мохамеда в сърцето си???Ние, българите, не случайно сме оцелели като народ половин хилядолетие - именно благодарение на християнството!Католицизъм или източно православие - много различно е от исляма!Лично аз не вярвам в нищо.Религията се вади от нафталина като розовите кюлоти на прабаба ми!!!

6

Данте Алигери -АДът

преди 3 години

Католицизмът е най-фалшивата и Сатанинска религия от всички съществуващи , по-опасна е даже и от Исляма ! Който не го е разбрал още , ще го разбере , има време .

5

Handel

преди 3 години

И аз съм обезпокоен от това, че папата е обезпокоен. Когато някой заяви подобна глупост, той всъщност иска да каже "Ето, отбих номера, сега можете да правите каквото си искате"

4

интересно

преди 3 години

Тук на снимката дали спи или медитира или се чуди да разкаже ли на хората ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ЗА ПРОИЗХОДА НА СВЕТА и за ИЗВЪНЗЕМНИТЕ така както го е прочел от тайната библиотека на Ватикана !?

3

Анонимен

преди 3 години

къде щеше да е светът без скалните рисунки на Гости от други галактики?

2

Джузепе Галибарди

преди 3 години

Папашонът да почва усилено да се моли на Небесния Отец за мир иначе тия откачени хора ще хвърлят некоя атомна бомба та ще изгине целият Свят !

1

G

преди 3 години

Не е само той обезпокоен.