96

ДА НАПОМНЯ НА БСП

преди 3 години

6 000 000 ЛЕВА откраднати субсидии. Ние чакаме Нинова засега чакаме.

95

баце

преди 3 години

Аз пък не бих гласувал за Радев в комбинация с вицето му, както и с подкрепата на БСП на Крушовицата.

94

Анонимен

преди 3 години

На тая баща и беше генеколог и кмет на град Сливница,,,. Заклахаго в влака Костинброд-Сливница ЗАЩОТО ИМАЛ ДА ДАВА ПАРИ МНОГО ПАРИ......

93

Анонимен

преди 3 години

До Мис Пиги, ДА БЕ ЩЕ СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО С МАНДРИ, ГА МОГАТ ДА ОПРАСКАТ ЕДНИ ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ- Я ВИЖ КОЙ Е В КОМИСИЯТА ПО ФИНАНСИ- ДА ПОЗНА- ТУК Е ОТНОВО ФИНАНСОВОТО ГУРУ РУМЕН ГЕЧЕВ- ТОЙ Е ВИДЕН СПЕЦИАЛИСТ ПО ОПРАСКВАНЕ НА МАНКИ.

92

Мис Пиги,

преди 3 години

За ситуацията с Грипенчо да бегате като партизани и да обирате мандри готови ли сте?

91

Споко

преди 3 години

След месец-два на тая "президентска двайка" й свършва мандатът. Радев и Йотова втори мандат ще видят през крив макарон, това го знаят и малките деца. Така че, спокойно

90

Анонимен

преди 3 години

Тая статия трябва да е раздел Крими, в краен случай в раздел Русея и руски шпиони, но в никакъв случай не трябва да е в раздел България.Лоената топка йотова не защитава българските интереси

89

ИТН

преди 3 години

Излъгахме Този Народ Толкова пари хвърлихме, сега пак да даваме пари, айде холан.Чалгарката Нинова пропиля 25 милиона да издържа тези фалшиви партии. То нямаше край. пРезидета колко пъти пробва да подлъже Бойко да подаде оставка по-рано че да се свърши този харч. Ама той като се закучи, вече пари не ни останаха. Майчето беше останала само с пет хиляди лева. Не може да приключа месеца.

88

Жица

преди 3 години

Още ме мъчи, онова назначение, на сестра и, в Булбио в първият ден на радеф. Знаете, там са ваксините! Знаели са, че предстои пандемия тези *** гадни. Ако съм прав значи вируса е московски.

87

Кочо

преди 3 години

Тая кефи ли ви бе, аре бегай бе.

86

Анонимен

преди 3 години

ОФ климакс са ,,младите,, ви хора.Дончева,манолова, йотова- Катаракта ли имат вече,че се изживяват като ,,младежи,,

85

Анонимен

преди 3 години

,,млади хора,,? На 58 години??Аман от клишета

84

Анонимен

преди 3 години

И за какво се пънкаха всички протестирали? Заради служебно правителство ли?

83

Анонимен

преди 3 години

За г-жа Йотова е редно един политик да спестява истината на суверена, защото политикът е компетентен, а суверенът не е.Това не е демокрация, а тоталитарно управление.Г-жа Йотова много добре знае, че въпросният план е съгласуван с ЕС.Нещо повече-въпросният план е дирижиран от ЕС.Но в политиката според г-жа Йотова суверена трябва да бъде лъган, защото колкото повече е лъган, толкова по-лесно е управляван.

82

Анонимен

преди 3 години

Както каза К.Нинова, Б.Борисов е давал на негови приближени от БСП привилегии.С други думи всички бизнесмени независимо от партийната си принадлежност са се радвали на добри условия за бизнес в България по време на управлението на Б.Борисов.Какво предлага ОФ?Явно обратното-българският бизнес да бъде ликвидиран.В името на какво?В името на властта на БСП.ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!БСП харесва капитализма, в който капиталистите са те.

81

77777777777

преди 3 години

ИЗБОРИ ДА СЕ МАХА СЛАВЧО ДЪРТИЯ И РОТАТА ГАЛЕВА КАПОНЧЕВА ДОНДОНЧЕВА

80

Ани

преди 3 години

Навремето по Обществознание ни учеха че и капитализма и комунизма произвеждат по един и същи начин. Разликата е че при комунизма, има надстройка която преразпределя благата. От всекиго според възможностите - всекиму според потребностите.Сега очакваме да видим преразпределящия орган как ще нареже баницата.

79

1111111111111

преди 3 години

Бягай дай шанс на младите като бидон станала кръвната захар и кръвното и кой знае как са

78

Щирлиц

преди 3 години

Вие сте готови откак Д.Благоев създаде социалдемокрацията в България,време е да си починете,дай Боже завинаги.

77

1111111111

преди 3 години

Готова е само и само да е при папкането как се е угоила само