29

Боли ма Фара

преди 3 години

До SSКомент.29 не съм го писал аз.Някой ползва моя ник.Браво че ни казваш . Поставил съм ти + ... както и на коментара ти на 29 , за всеки случай. Айде остани си със здраве...

28

SS

преди 3 години

Комент.29 не съм го писал аз.Някой ползва моя ник.

27

Анонимен

преди 3 години

Защо не се събират заедно?Като хайдути мъстят и се скриват.Трябва да сключат съюз с независимите индиански резервати, които са извън управлението на централната и щатска власт. Да сформират четническо движение, партизанско движение. Имат всичко необходимо, но само страхът и глупавостта им пречи.САЩ им продава оръжие да се защитават.

26

Анонимен

преди 3 години

Започва Великата американска робовладелска революция, която ще вземе властта от работниците и ще я даде на буржоазията и робовладелците.

25

Анонимен

преди 3 години

Някой пак е предозирал с демокрация...

24

Сплескан натовец

преди 3 години

тия се поизтрепааа пак!

23

Бай Лен Нин

преди 3 години

Това всичкото е от хилядите деца на Източни комунистически лидери пуснати без надзор в САЩ .САмо нашите комунисти имат поне 500 свои чавета изпратени в САЩ ... да се учели . Ами децата на руските комунистически олигарси ? Ами Китайските ?И се чудим защо има стрелби и убийства ?Завладяват ги отвътре, подлите пионерчета . Създават хаос . Сменят системата . КомунизЪмът идва в САЩ .

22

Българин

преди 3 години

Ово е стандард. Пийнеш, излезеш и почнеш да пуцаш. Новата американска мечта.

21

SS

преди 3 години

Че какво ли пък ни интересуват нас техните си хамеркнански работи! Па да си се стрелкат, щом им идва отвътре, я....Най-накрая ще почнем и да не обръщаме внимание на такива "новини" от страната на неограничените възможности.Както и друг път е отбелязвано по такива поводи, никой не може да спре най-добрите, най-опитните, най-върховните, и т.н., най-големи специалисти в света по отстрелването на хора, да си упражняват националния спорт.Хубавото в случая, е че това си го правят там на местно ниво

20

Дедо

преди 3 години

Там обикновения бял човек е подложен на геноцит и няма права. Да си негрос на помощи цял живот,пиене и дрога създаване на още биологичен *** е най добре в САЩ!

19

долу сащ

преди 3 години

стискам палци за гражданска война, всеки момент ще се случи

18

Анонимен

преди 3 години

За неплетени данъци се влиза в затвора. Масово се живее на кредит. При една лоша сделка може да останеш без дом (оттам и без семейство) и да отидеш в затвора. Същото става ако останеш без работа, а друга не можеш си намери скоро. Или ти трябва здравна процедура за стотици хиляди (трансплантация примерно), а застраховката не стига до никъде. В тези случаи живота става безсмислен и като анти стрес терапия взимаш оръжието и... Ако моя живот няма смисъл, какво ми пука за този на другите...

17

Не бръска

преди 3 години

Америка - Толкова сме всемогъщи ние американците , че ако не се убием един друг или самоубием , няма кой да ни унищожи...

16

kiko

преди 3 години

До Ян Козинаабе със сигурност е по-добре от Русия

15

финансов(о) boss

преди 3 години

Това е проява организирана от "отдел продажби" на амазон и баба Али , с цел повишаване на нет-търговията , че идва време да обявят резултатите и печалбата им се вижда малка.

14

Анонимен

преди 3 години

Нормално, ако си купиш пистолет няма как да не ти се прииска да гръмнеш поне един в главата.

13

Анонимен

преди 3 години

Много филми гледат, Холивуд в действие :)) Един челяк трепе 1000 статисти, та си е казал младежа, що да не ги изтрепя :)))

12

Анонимен

преди 3 години

Не ги одобрявам тия стрелби всеки ден там,ама тук в БГ също има доста люде които плачат за олово в главата..

11

Анонимен

преди 3 години

Путин е виновен. Промил им е мозъците. Затова и избраха тоз дърт крокодил да ги управлява.

10

Анонимен

преди 3 години

Ех, ако имахме оръжие както САЩ....!