41

do 29

преди 3 години

То точно заради *** като теб се разболяват хора които спазват елементарни правила на закрито,да си беше сложил и ти една маска в офиса.Всички мои познати които се присмиваха на вируса свършиха по болници и за радост живи.Само ядене и пиене му е на българина в главата голЕма радост и гордост

40

Гоци Чумата

преди 3 години

Другият път им пишете и имената и кой от къде е роден и къде е умиргал , чуете ли !@?

39

Инж. Митев

преди 3 години

Аз разбирам от филтри и аерозоли, също така от вентилация и обмен на въздуха в затворени помещения, климатици с рециркулация - всичко е недостатъчно да намали вирусния товар в помещението. Това е.

38

Анонимен

преди 3 години

Интересна извадка от погребалния каталог. Досега не се бе случвало тъй подробно и конкретно. Това и щаба не може.Искате ли да се обзаложим, че утре "ЯКО ИЗМРЕЛИТЕ" ще са от 100 до 200.Е,ще клонят около 120,но нека се застраховане.За понеделник прогнозата е отново 100 - 200, със същият наклон. До краят на седмицата ще преобладава тази статистика.Един път в месеца ще имате бонус-малко над 200.Това беше прогнозата за статистиката. Пожелавам ви приятна вечер.

37

Анонимен

преди 3 години

До 35Би трябвало да умират по около 290 човека всеки ден в България, но сега умират над 600 на ден и само около 100-120 ги регистрират като починали от Ковид-19. Какви пътеки сънуваш? Точно обратното е - прикриват истинската бройка на починалите от вируса, която е много по-голяма.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35TТи за НСИ чувал ли си бе, аномален? Хайде стига глупости, че ми писна от ***.

35

Анонимен

преди 3 години

От какво е починал че не разбрах?

34

висшист

преди 3 години

повече млади хора ще умат от левкемия заради наргилетаотколкото от ковид

33

доц. Мангъров

преди 3 години

Доста паникьоpи чета тука. Хората не са безсмъртни и винаги има някой починал без време. *** пример: потърсете инфо за умрeли състезатели на по 20-25-30 години, ей тъй внезапно и от нищото. Без аутопсии и аз мога да да си плямпам. Ама от коронарката е най-удобно,нали.

32

Анонимен

преди 3 години

Инженер Митев е прав. Прекарването повече време на открито през лятото и непрекъснатият свеж поток от въздух през отворения прозорец разреждат патогенните аерозоли концентрации или ги премахват практически напълно. А за филтрите не зная, зная само големината на вируса -, почти сферична форма с диаметър между 80 и 120 нанометра.

31

Дам

преди 3 години

Без болести, но с наднормено тегло, а наднорменото тегло е смъртна присъда.

30

Георги

преди 3 години

До Инж. Митев - HVACА в Испания, Италия и Бразилия не беше ли лято при най-големите им вълни от Ковид?От една година виждам, че тук в България всички разбират от вируси и медицина.

29

Анонимен

преди 3 години

Верваме, верваме....

28

Смело напред

преди 3 години

Яж, пий, весели се и си носи новите дрехи!В офиса първи се разболяха тези, които бяха постоянно с маски и поливащите се със спирт.Страхът и паниката са вредни за имунната система!

27

Хемус

преди 3 години

Като гледам списъка щели са да живеят с орлите!Спестихме някой лев от пенсии,чакалите са гладни

26

това сърдечно заболя

преди 3 години

да не е просто кръвно бе ***а между другото, нали министъра очилатко вика късно идват в болницаплушек ***, нали ти така каза д ане ходим в болница бе****

25

Хммм

преди 3 години

Я кажете за килограмите му, колко е пиел и пушил ;)

24

Истина ли

преди 3 години

Питайте бедните гробари с пачките

23

Анонимен

преди 3 години

Австралия е лято, сега като почне зимата ще ги видим. Изрел се ваксинираха.

22

Анонимен

преди 3 години

До Инж. Митев - HVACНе помагат ли? А Израел? А Австралия? А и Англия в последно време? Без мерки става като в Бразилия. Няма мястто къде да ги погребват, включително и бебета.