8

До бау

преди 3 години

Ей ***, при 10% плосък данък кви големи ползи от твойте доходи е видяло обществото....нямаш си и представа колко боли когато ти удържат 40% за доход над 50К

7

до1

преди 3 години

Ами то с тази анти-ваксърска пропаганда която медиите раздухват за рейтинг няма скоро да се оправим. Объркват хората като дават трибуна на всякакви. И това така от началото на пандемията.

6

Бау

преди 3 години

До ЛешаПомагам с високите данъци, които плащам. Помисли си защо :D Прав си ... нормално е да не си особено образован и да работиш неквалифициран труд. Това е България :(

5

Леша

преди 3 години

До БауТи като не си наивен, какво си помогнал на икономиката? Пропагандата от "офисите на лъжата" спонсорирани от сорос не вдига икономиката.Боцкай се яко и не ни мисли нас нормалните.

4

Бау

преди 3 години

До ЛешаТакива като теб пречат на държавата да си оправи икономиката. Вярва на всички скандални клипчета ... Наивен човек.

3

Леша

преди 3 години

До 1Ваксинирай се ве! Кой те спира ве? Нали ще си защитен, какво скимтиш?

2

АнонимеН

преди 3 години

ДИЗАСТРА СЪСИРЕКА И ТОКСИК И ТОКСИК :D --------------------ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ГОЛЯМА ТЕЖЕСТ ОСОБЕНО В ИСПАНИЯ!!! ДОРИ В КОМЕДИЯТА : НОВИТЕ СЪСЕДИ - ИЗТЪКНАХА НА НЯКОЛКО ПЪТИ, ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ИМ СА МНОГО И ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО!---------АЗ НЕ БИХ ЛИКВИДИРАЛ ПЕНСИОНЕРИТЕ САМО ,ЗАЩОТО СА ФИНАНСОВА ТЕЖЕСТ НО ПОВЕЧЕТО ПОЛИТИЦИ СА БЕЗСКРУПУЛНИ!

1

Голяма

преди 3 години

вълна-там ваксинират по 450 хиляди на ден, а тук??? Според WORLDOMETERS.INFO смъртността в Испания е 0.6 на 100 хиляди, а в Пакистан-пардон България е 24 души на 100 хиляди, съответно 151 болни на 100 хиляди в Испания, срещу 700 на 100 хиляди в България-и едно уточнение в Испания от септември миналата година всичко работи, училищата, магази, ресторанти не са били затваряни за разлика от Бибитколандия!!! Изводите остявам на просветлените българи, които разбират от всичко!!