68

До Веселинъ 7112136

преди 3 години

Туй индо-азиатско племе след евреите - се превежда от гръцки като НЕДОСЕГАЕМИТЕ!!! Ако се вярва на Уикито де!

67

xaxsas

преди 3 години

До Веселинъ 7112136860 - Ако това ти е ЕГН-то и ако си от хората градили България в ранните години на демокрацията не виждам нищо чудно, че сме изпуснали коня в реката. Живееш в измислен свят. Обикалял съм Балканите на стоп и не съм намерил и един расист. Кой знае в кое затънтено кътче на съзнанието си попаднал на тези си години, ако искаш чиста раса ходи се бий, ние 20-40 годишните ще седим отстрани и ще ти се смеем.

66

xaxsas

преди 3 години

Що за балалайки разцъквам из Омегле и доста често попадам на хора от Албания, Македония и Сърбия и такива глупости не се говорят и обсъждат от обикновените хора. Нормално е като търсите под вола теле да намерите такова. Влезте в спортала и ще видите 20-30 бедни умствено индивида които го говорят но това са 20 на 7 милиона. Смешно е да се говори за нации и етноси в 21ви век. Призовавам хората, да не се подлъгват на медийните облъчванки, а да гледат на света от личен житейски опит.

65

Истината

преди 3 години

или пък всички албанци от Косово и Македония си отиват в Албания, Косово пак ще си е част от Сърбия и Македония от България. Казах

64

67809

преди 3 години

За България и Македония не видях да става дума,щото долните сърби се погрижиха и си оплетоха мрежите да изчистят тази българска теритопия от българите чрез убийства и терор и чрез промиване на самосъзнанието...сега трябваше да се обединим с тях,защото сме една кръв.Съдбата даде шанс,но задкулисието и многото интриги и смърт пак ни разделиха.Толкова е жалко всичко.Иначе сърбите не спират да ламтят за територии,тия изчадия

63

Анонимен

преди 3 години

У бугарско не ги е еня за Русия, щот народа плаща мастрафа на избранниците.Богат народ - мазни избранници!

62

Анонимен

преди 3 години

Що ми се струва че това е мечта на Путин и неговите клакьори - путлеристе. Та всяка етническа вражда се внася от вън. При Милошевич без парите на Путин и помоща от военни нямаше да стане такъв националист.

61

Анонимен

преди 3 години

И какво лошо има в етнически чисти държави?

60

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Не се подавайте на коментарите. Пишат се от един-едничък кол-център и имат за цел да Ви хвърлят в паника. Истината е, че като погледнете през прозореца ще видите само българи,които обичат Родината си,мразят турци,евреи и ц иг а и стават все по-спшотени в желанието си за мъст над историческите ни врагове. Що се отнася до сърбите, те не ни мразят. Там също има турци,евреи и ц гн , кпито използват същите кол-центрове,за да създават интриги между два братски народа. А Македония е управляв. От турци

59

Анонимен

преди 3 години

на балканите мечтаят за етнически чисти

58

Анонимен

преди 3 години

Естествено, нормално и хубаво е сърбите и албанците да искат да живеят отделно. Видяхме какво стана като живееха заедно.

57

Мустафа паша Ататюрк

преди 3 години

До До 7отговор:"Потъмнели"? - обгрижени са от икономически мигранти от Африка и Азия и европейски донори. Последици от европейските директиви за социална солидарност!

56

До 57

преди 3 години

Бате ти и.беш ли се? Ква обща култура бате, в Япония исляма е толко мразен , че не ъи е понятно. Джамийте са под земята или в някое мазе там джамия както ти лъжеш че е пълно и високи няма. Исляма не е добре приет, тези които го изповядвят трябва да ходят по мазета шахти и пр. За обща култура недей да пишеш повече!

55

Карлсон от покрива

преди 3 години

"Правите сърби" от Северна Македсония, Босна и Херцоговина, Черна гора и Западните покрайнини на нас (РБ) ще ни ги дарят! Имаме си шопи и политизмекяри! Не желаем данайски (гръко-византийско-елински) дарове !! Троянски коне в Бълария-бол!! Препъваме се !

54

До 7

преди 3 години

Гледах по ти ви-то за Бесарабските българи.Особено впечатление ми направиха Бесарабските българки-все с бяла кожа,светли очи...а нашите българки-доста-потъмнели.

53

Анонимен

преди 3 години

"В Япония има ред, защото там мюсюлманин не може да живее."Ахахахаххаха!!!Човече, в Япония има както големи прекрасни джамии, така и квартални апартаменти превърнати в джамии. Но там така е нормално за живота на японците. Очевидно имаш много ниска обща култура.Япония е една от най-толерантните към исляма държави в света.

52

Анонимен

преди 3 години

Виждал съм русофили с българска лична карта, които се радват на неудачите на България когато обаче в историята се е случило Русия да спечели. Подобно с успехите на Сърбия и загубите на България. Общо взето, имайки предвид, че почти всички русофили милеят за Сърбия повече отколкото за България, излиза, че са врагове на родината си. Злорадстват когато на България и е лошо, а е хубаво на Русия или Сърбия.

51

Emo

преди 3 години

До АнонименBaba Vanga predopredi 3 Balkaska voina ot 9 komina samo 3 ste pusat....al sana Etniceski Natsiyi sa samo Tsiganite 110% Ariytsi HindoEVropeytsi....ti koy si Slave ili Tarkitsi....Tatari....il koi znaye....

50

Ventsi

преди 3 години

До АнонименAlbani bel sa nai drevniat narod s Pomatsi, Baski...Gruzintsi Hindo Evrepoytsi Ariytsi zaselni predi 5000 godini po tezi zemi....imeno te sa pirvi Hristiyani po kisno izditi or Armentsite ...v Kavkas...rodnini i pradedi na Etruskite v ROMMA....zasto Rimlenite ne izbiha Albantsite...kakto storiha s Trakite....??????

49

Edi

преди 3 години

До Albanian, PlovdivAmi te sa rodnini s Turkite....Bulharite...Altayski narodi.