8

Владо Руменов

преди 16 години

Ние от "тибетска страна" също имаме разрешение от общината за протест на същото място и по същото време.

7

Kremi

преди 16 години

здравейте! да, за този ден и час има позволен протест, но не за Тибет, а за Фалун Гонг - китайска практикиа за усъвършенстване, която е преследвана в Китай заради огромната си популярност (ввв.бг.цлеархармонъ.нет). мисля, че за да се спазят законите на България, е добре от "тибетска" страна също да се уведоми Общината. в противен случай не е законно, и полицията ще разпореди хората, подкрепящи Тибет, да си тръгнат.

6

Владо Руменов

преди 16 години

На 22..08, събота от 11.30ч. има разрешен от общината митинг протест пред китайското посолство.Каня всички, които подкрепят Свободата и тибетската кауза.

5

gabriela petrova

преди 16 години

Споделям мнението ти, Владо. Кажи кога и идваме.

4

Владимир Руменов

преди 16 години

Мисля, че е редно тези, които симпатизираме на тибетската кауза да протестираме пред китайското посолство. В момента разговарям с Българския хелзинкски комитет за съдействие при организирането му.тел. ми 0887061079

3

ннм от странноприемн

преди 16 години

свобода или смърт

2

koki

преди 16 години

Крайно време е да се подпомогне извоюването на автономия за Тибет.Ако там имаше петрол, досега въпросът щеше да бъде решен.А че има горди хора и вековна култура,на кого му пука!?

1

Ганди

преди 16 години

И аз съм за свободен Тибет.Не може Косово да е независимо, а Тибет, хилядолетна държава, да я владее Кйтай!!!Но Буда си знае работата.Само търпение.