8

Ром"с

преди 3 години

Може би си прав,но на касата ако забележа..то връщам на касиерката ..а ако в къщи и трябва да се връщам в магазина...навярно сте прав...по-добре на някой човек да му се дадът... СЪГЛАСЕН !

7

чети внимателно

преди 3 години

Днес истински добър човек със свещ да го търсиш, не можеш да го намериш.

6

В България уж околни

преди 3 години

ти мислят доброто, но никой не иска да си по-добре от него.

5

Джони

преди 3 години

Цял живот съм бил добър с повечето хора и да кажа честно другите не го оценяват особено. Хората гледат по по-принитивен начин на нещата и не съдят другите толкова по добрите постъпки, колкото по това дали си като тях, с техните нрави и хобита и дали си силен и внушаваш респект със силата си. Това е. Колкото и да се стараеше няма да се харесаш на повечето. Факт. Затова ако си добър прави го заради себе си, не заради другите.

4

Анонимен

преди 3 години

Ужасно е, когато си прекалено добра за този прогнил свят.

3

Анонимен

преди 3 години

Използвате пушка без оптика, когато стреляте по тълпата.

2

old school

преди 3 години

Едно време изброените признаци бяха елементарно добро възпитание/почтеност.Чета и си мисля, че моралът действително е спаднал под морското равнище - най-верният компаньон на материалната бедност е духовната нищета.

1

Ром"с

преди 3 години

Касиерката ми е върнала 10 лв повече...и аз да си премълча и да си пребера парите...ето това не разбирам ... . Когато нямаш пари-и да върнеш парите ..то разбирам(макър ,че трябва..),но когато имаш пари и връщаш 10лв ..това е благородна постъпка..