26

Анонимен

преди 3 години

При Война Русия - САЩ , Българина ще застане под Руските Знамена Не под Американските !!!!! НАТО са само политиците !!!!

25

Зязя

преди 3 години

Ах Распутин!Малко са те шаткали отзад!

24

Анонимен

преди 3 години

Турция свали руски изтребител - Путин спря вноса на чушки и домати от Турция :)))Сега съвсем нищо не може да направи тъпия Кремъл ;)

23

Анонимен

преди 3 години

Ако се замисли човек, сайтчето с тази УСА пропаганда, насила се опитва да ни направи русофили и УСАфоби (да не се бърка с американофоби - Америка е континент, с много държави, страдащи от УСА)!Так держать!

22

Анонимен

преди 3 години

'може да обявят нови санкции срещу Русия още днес заради предполагаема намеса в американските избори и злонамерена кибердейност.'--ПРЕДПОЛАГАЕМА....Толкова за 'демокрацията' - тоя не ми харесва, защото си мисля, че таковал жена ми - значи я е таковал....

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен'Няма друга държава по света, която да плаши със война и "модерни" оръжия от времето на Хитлер и Мусолини.'--Правилно! Има държава, която ги използва, не просто плаши, и която е разпалила много войни от времето на Хитлер и Мусолини по света! Която е разположила свой ВОЕННИ бази, включително и с ядрено оръжие, по целия свят!Ще ни кажеш ли коя е? (посказка - трибуквено име (за да го запомниш по-лесно) и история само от войни)

20

гошко

преди 3 години

До селянин""Русия затваря Керченския пролив во веки веков""А после ще отрича ли че го е затворила?

19

Анонимен

преди 3 години

Само бой по хамериканските канчета.

18

селянин

преди 3 години

Русия затваря Керченския пролив во веки веков

17

Анонимен

преди 3 години

Тея двете държави ми приличат на две лаещи се кучета делящи ги ограда и като се вдигне оградата спират да джавкат

16

гошко

преди 3 години

Русия отрича всичко и по принцип. Безкрайно дълъг е списъка на действия, събития, престъпления, които Русия и производните и СССР и подобни са отричали през годините и вековете. Като започнем от свалянето на самолета МХ17, през дружбата им с хитлеристите, та до изколването на последният си Император заедно с малолетните му деца. Всичко това е отричано страстно.Така че към момента отричането много вяра не хваща

15

Анонимен

преди 3 години

Русия е бедна държава. И не е цивилизована.Няма друга държава по света, която да плаши със война и "модерни" оръжия от времето на Хитлер и Мусолини.Може би само Северна Корея е останала, която е по-зле и от Русия.

14

стар пожарникар

преди 3 години

До Сплескан натовецАми защо р00сия не ги накаже, като ФАЩ не са фактор, а сакимти жално като бито коте

13

Анонимен

преди 3 години

значи га американците се месят в изборите и слагат всякакви серсеми да управляват и след това да цуцат държавиците,като нашите например,не е проблем...а га руснаците правят същото то е голям проблем...айде всички при бай Ставри...

12

Сплескан натовец

преди 3 години

ФАЩ не са фактор!

11

Анонимен

преди 3 години

След няколко часа Байдън ще подпише новите санкции срещу Русия. Руснака си знае защо въпреки дежурните клишета "нямате доказателства". Доказателствата трябват в съда, поритиката се интересува от докладите на разузнаването.

10

Анонимен

преди 3 години

Точно така, шансовете за среща Байдън Путин трябва да стане нула.

9

Светозар

преди 3 години

Кремълските тролляги се развихриха. Москва каквото и да обещава, Русия си остава коптор. Желязната Лейди го каза преди 40 години:- Какво е Русия ?- Горна Волта с ракети.Край на мача !

8

Калеко Алеко

преди 3 години

Колко подобаващо ? - Ще струпа още зелени човечета на украинската граница или пък ще пусне и Кузя в Черно море, за да отрови с въглищата и кюмюра си въздуха по черноморското крайбрежие ... ?!

7

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 5: В Русия се сглобяват почти всички известни марки автомобили.Това, че си виждал само москвичи и лади от преди 20 години си е твой проблем.Ко праим? Пишем г'лупости по русофобска опорна точка..