52

Анализатор

преди 3 години

Щом парламента ще ражда, всичките гинеколози да отидат там. То не е толкова просто това раждане на кабинет. Може и правителство да роди, но само ако има кои да му бабуват. Честито на политическите лидери и кандидати за министри. И на тях ще трябва да им се врачува дали ще станат такива, каквито искат ! Между впрочем, пари за гледане в бъдещето не искам, просто кой каквото даде. Най-добрата българска врачка ме е отгледала и така ме е възпитала. Бог да пази България !

51

sofeto

преди 3 години

Парламент 45(2021г.), от "умрял" писмо чели ли сте?

50

Анонимен

преди 3 години

Много се плюе по слави но е факт , че тои отказа премиерският пост , в интерес на бьлгария е едно правителство необвьрзано с чужди интереси каквото бе това на - гербСьздадено от - енп и обслужващо техните интереси

49

политолог

преди 3 години

е а дано роди кабинет , да видят чалгарчетата как главния чалгар ше им оправи живота .

48

Наблюдател

преди 3 години

И днес масовите изцепки на пишман лидери се изляха не в чертане на "светлото българско бъдеще" , а колко е лош Борисов ! Е, вече няма Борисов, искаме да чуем как тези "пишман лидери" ще ни сложат на първите места в Европа ! Или вече сме на шейната ,която се е плъзнала към катастрофата, ....поредната !!!

47

Гинеколог

преди 3 години

Всичко родено от този парламент ще е уродливо и ще тежи с жестока сила върху родителите си ! Наистина народа си продаде вагината на Чалгаря ! Честито на новите родители!

46

Анонимен

преди 3 години

До Рошко - От трън на глог!Може да се окаже: От глог - на смок!

45

Това

преди 3 години

В бгто е световен феномен, все една Чардафон да стане световен шампион. Какво повече ви трябва.

44

Анонимен

преди 3 години

Ще е недоносче. Като видиш двете баби,какво празно говорене извъртеха от първия ден. Финала е ясен

43

Анонимен

преди 3 години

Пишете новини от света, дошли сме да се информираме, каква информация съдържа тази "новина" ? Също и раздел наука да има. Аман бе.

42

Рошко

преди 3 години

Незрялост от новите и огладнели за власт стари мутри. Това е новото НС. Единственото хубаво е, че избраха за Председател на НС една жена, която е с подходящо образование и опит. Тя е работила вече там и трябва да е компетентна, но за съжаление фъфли като Дилов син. Тошко африкански не можа да съчини прилично изказване, а уж е сценарист. Кой знае може наистина да преписва от руските програми? Само перченето му беше голямо. Той Симеон беше по-скромен. А, бе, Бай ***. От трън на глог!

41

Анонимен

преди 3 години

Такова ще роди, че ви е бедна фантазията. Славчо жив ли е, впрочем?

40

Анонимен

преди 3 години

Украинския актьор ще ги вкара във войнанашия певец ще ни докара беля

39

Анонимен

преди 3 години

Раждането е трудна работа. Ако се роди нов кабинет, ще е по друг начин.

38

Тоши

преди 3 години

Е като картинка от списание "Дружинка".

37

Анонимен

преди 3 години

Като слушам Тошко ме хваща страх още не са започнали той на война ще ходи с журналистите

36

WRC

преди 3 години

Да работим *** дума, нека да я тръшне чума. Ний борци сме на благата и шат, и шат, и шат, и шат, и шат-шат-шат-шат-шат на патката главата!Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна или неволна

35

Анонимен

преди 3 години

Тяна,Мая и капон несаспали зада отидат първи в народното събрание и да дават итрвютавижте ме аз пак съм тукголяма радост

34

Анонимен

преди 3 години

математика къде е да го сметне?

33

Анонимен

преди 3 години

Зависи какъв е кабинета. Ако е като ГЕРБ по-добре е да се махат и ИТН. От началото почнаха с избори и не знам какво а безработица, заплати, корона никой не казва. Но техните заплати си вървят и са добре и пак избори на техни хора.