20

Жена към лекаря:

преди 3 години

-Докторе, мъжът ми е много изнервен.Аз съм притеснена.-Ще направите следното:Пълните чаша с вода и отпивате голяма глътка.Жабурете дълго, ако е нужно повтаряте, доколкото трябва.След време жената казва:Никога не съм мислела, че вода може да оправи всичко.-Не е така.Просто устата ви е била пълна и не сте могли да приказвате.

19

Странно...

преди 3 години

Значи според неолибералната, или каквато е там, идеология, мъже доброволно могат да си поставят чурки в долната част на гърба и да осиновят дете, че и да го възпитават.Но мъж и жена, ако си ударят два шамара един на друг два пъти в годината - не могат да гледат собственото си дете и трябва да го предадат за осиновяване на гореописаните?

18

преди 3 години

Поредните джендърски напъни !Никой не казва от къде е дошла тази статистика !Никой не казва колко мъже са били убити от партньорите си !Поредните джендърски изпълнения !

17

Трябват мерки

преди 3 години

Моята ме би два пъти само този месец. Целият съм издран и наритан по пищялите и глезените.Отделно като и кажа нещо, примерно, че аз нося всички пари вкъщи, а тя нищо не чисти - ме имитира с лигава интонация. Чист психически тормоз не е ли това? Плаче ми се вече!Дайте читава адвокатска кантора, за да заведа дело!

16

Handel

преди 3 години

Джeндьрите пак изпълязаха от вонящите си дупки. Не вярвам някой да си мисли че убийците на въпресните жени преди да ги убият са се замислили "Абе ний подписахме или не подписахме джeндьрската конвенция"? Но поведението на джeндьрите е типично за либepастите - те не се интересуват да свършат работа (например да помогнат да се създаде държава, където да се спазват съществуващите закони, включително за забраната на цензyрата), а се интересуват единствено да докопат парата.

15

House M.D.

преди 3 години

Другарката Геновева Тишева лъже нагло. 25 не е цифра, неуважаема другарко Тишева!!!

14

хеха

преди 3 години

Геновева Тишева от Български център за *** изследвания.Само като го прочетете това и знаете какви ценности пробутва.

13

Анонимен

преди 3 години

Из тези дни в едно от предаванията коментираха, че по сегашните закони може да се бие жената/мъжа до три пъти и това не води до ефективни наказания на биещия. Чак след системен бой, ставало домашно насилие.Нашите познати са "слаба" работа, едни се разведоха само заради викове и един, единствен шамар. Жената го удари и отдавна съжалява, защото тя и приятелките и създадоха проблема. Сега живее сама с едно куче. При по-умните са така, не е нужно да се биеш.

12

Анонимен

преди 3 години

Пак почнаха грантаджийските статии подготвящи почвата за джендърската конвенция.

11

Леша

преди 3 години

90% от децата в Норвегия са малтретирани и изнасилвани от родителите си. Нещо за това да напишете?По темата - аз нямам познати и роднини които тормозят жжените си. Не зная в какви среди се движите.

10

Жена съм

преди 3 години

още едно доказателство, че жените са по-умни от мъжетеСъс сигурност и мъже има убити. Не се знае колко са отишли на онзи свят и са ги писали от Ковид. Бившият ми извади късмет, че се разкара преди години. Ако сега се беше пробвал да ме заплашва, че ще ми вземе детето, щеше да е в статистиката, починали от Ковид.

9

Анонимен

преди 3 години

Всяка *** организация си измисля своя статистика и всичките лъжат. Целта им всъщност не е да помагат на някого, а да се изкарат необходими. 25 друг път.

8

Анонимен

преди 3 години

Изолацията,побойщата и разводите отдавна са ясни тая пандемия. Спасяват животи по един начин рушат го по друг.

7

Анонимен

преди 3 години

Геновева Тишева от Български център за *** изследвания и член на Комитета на ООНЕто какво цели истанбулската конвенция налагането наджендър идеологии.

6

Умници

преди 3 години

Всички си правите шеги с това нещо, но ще се учудите колко хора измежду Вас са подложени на това нещо. Не една двойка около мен специално има такъв проблем и жените им вече са едва ли не със Стокхолмски синдром, защото заради детето и още сто неща траят..

5

Анонимен

преди 3 години

Абе тази година ще има ли прайд да пребием някой *** да отпуснем? Този вирус е ужасен!

4

Пандемия в България

преди 3 години

свърши - днес вече Пандемия няма само Политически новини...

3

Анонимен

преди 3 години

биенето на жената и децата намалява стреса!

2

Анонимен

преди 3 години

Пропускате депресията, която води до доброволна самоизолация и последващо самоубийство !

1

Анонимен

преди 3 години

По време на пандемията можеш да биеш жена си целодневно - не само след работа! Кееф!