25

Анонимен

преди 3 години

Да мюсюлманите превзеха Европа.Не го ли разбират тия *** политици Уж Европейци.Какво искат още да ни колят децата на улицата.Няма да стане.Колко деца избиха? Няма да търпим повече.КРАЙ-До- Тук.

24

2

преди 3 години

Дания е много зле с бежанците, вече са на места 15 - 25 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. Не работят и висят на врата на данъкоплатеца със претенции за религиозни права и строящи джамия след джамия. Това не са емигранти... ТОВА Е НАШЕСТВИЕ...ТОВА Е БЕДСТВИЕ.

23

Анонимен

преди 3 години

Не знам за нормален българин, на когото му пука за тия. Ако има - кажете кои сте. И щом мой приятел, който е сириец и много добър лекар казва, че тия не са никакви сирийци, а са чарколяци от племена ... И основният въпрос остава. Тия какво могат да работят? Защото аз ще дам работа на български ром преди да я дам на някакъв си "бежанец". С какви пари се измъкна - напиши книга. В САЩ ще я купят. "Как бачкатори ме биха в България" е добро заглавие.

22

Анонимен

преди 3 години

Нормално, писна им да ги хранят и кой от където, после и следващите групи натрапници и така докат успее да си съхрани собствения етническия състав а не го размие както им се ще на някои

21

Анонимен

преди 3 години

Що ги гоните бе? Интегрирайте ги. Хайде покажете ни как се интегрират тези! Пък после ние сме били расисти.

20

Анонимен

преди 3 години

"Шефът на европейската дипломация Жозеп Борел миналия ноември отправи обаче по-директно послание.Той каза, че сирийците, които се завръщат в родината си, са изправени пред принудителна мобилизация, безразборни арести, насилие, физическо и сексуално насилие."Жозеп да не е ходил лично да го арестуват за да го мобилизират сексуално? Лесно е да плещиш измислици без доказателства.

19

House M.D.

преди 3 години

Вечна слава на датчаните!!!

18

Анонимен

преди 3 години

ще се сетят, че персите нямат работа в Европа, ама е малко след дъжд качулка работата

17

Анонимен

преди 3 години

Правилно имат си държава да си ходят в нея. Дойте тука най-големата смрад и всички разтвориха бузи защото фригидната и дърта мома Меркел иска арабите да помпат германки..

16

Анонимен

преди 3 години

Датчаните са пичове.

15

шшшшт

преди 3 години

То за сирийските мингали хубаво, но кога останалата мюзли плевел дето от 50 години се разпложда из континента?

14

обикновен

преди 3 години

Дания е една "цивилизована" страна, с "велик" принос в човешката култура и цивилизация! Само трябва да се спомене...ъ.ъ.ъ...(някой да подскаже, моля!)...ъ.ъ.ъ...та, така се поддържа висок стандарт, не се дава на хора в нужда! "ТреБва" да се поучим!

13

T

преди 3 години

До Христо ХристовМного нещо се засегна, а? Кой те знае каква кафява подметка си :)

12

аз

преди 3 години

Насъсквайте ЕС срещу Дания. Как така ще гонят гостите на баба Шмъркъл от Европа?

11

Анонимен

преди 3 години

Глупости. Ако не ги искат в Дания, ще отидат в Германия, но няма да се върнат в Сирия. Ти, ако години наред си хранен и дондуркан, къде ще ходиш на лъва в устата. Германия поне не може да каже и дума срещу бежанците. Там до две десетилетия ще са мнозинство. Шериат за Германия ще има най много гласове на абсолютно демократичен последен вот в меркелланд.

10

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Това е нещо като давам дъ ***, вземам си дъ пето, еми то си е чисто *** не.!.

9

Анонимен

преди 3 години

Доста бежанци ходят на почивка в страната от която уж са избягали . Било безопасно понеже се били криели. В Скандинавието имаше документални филми за това. Смятайте по 18 самолета на седмица само от Швеция. Значи на почивка може но да ги депортират било опасно. Само около 20% от тях са интегрирани другите са ***.

8

Последния софиянец

преди 3 години

Почна се ! Връщаме се в 90-те и мутренските времена!

7

Анонимен

преди 3 години

Пеавилно, но въпроса е защо Европа допуска тоя башибозук на територията си а не си прати там откъдето са дошли? Много страни, съседки на тези, не допуснаха и един от тях!

6

Анонимен

преди 3 години

Евала на Дания.Путин нали уж въдвори ред там, що не искат да се връщат?