61

поглед

преди 3 години

Някой бърка ляво и дясно...

60

.

преди 3 години

Горкият Москвич! :( За съвременната ширпотреба от другата страна не ми пука.

59

Анонимен

преди 3 години

Ако беше Ягуар от 1958 и нов Москвич, Ей това вече щеше да е трагедия! Старият Ягуар вероятно ще струва повече от от новия, което не може да се каже за Москвича.

58

До 18

преди 3 години

Може и да е правен от немски каски,ама е правен от дураци.

57

бай Таци

преди 3 години

Тоя с джугана сигурно е возил тор в багажника

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Не само ще се кара, но и ще струва една купчина пари. Идея си нямаш колко струва 60-70-годишен Ягуар.

55

Брио

преди 3 години

По ме е яд за Мисквича

54

ПорЦелан

преди 3 години

До H1:Москвича просто е малка Волга. Малолитражка. Волгата (Газ-21) е по-дългата и с по-мощен двигател, но тя е струвала почти два пъти повече от Москвича, ако са те предложили да си купиш кола естествено. На Гагарин са му подарили Волга и ГАРАЖ.

53

Н1

преди 3 години

Като прочетох 402, бях готов да се заям, защото преди повече от 60 г.,когато бях хлапе, първите Моску бяха 407. Имам предвид внос в БГ. Но проверих и не съм прав. Един приятел беше сложил мотор 412 на седмак, беше доста енергичен. Той споделяше, че ако руснакът беше направил колата с 20 см. по-дълга и 20 см. по-широка, щеше да е звяр и половина. Той беше автомонтьор, 1976 г., по-късно реставрира NSU и DKW. На ЗАЗ 965 сложи мотор Вартбург и го направи кабрио. Имаше големи връзки с КАТ.

52

Анонимен

преди 3 години

Има ли място за сравнение.

51

Анонимен

преди 3 години

Повечето хора са учудени, как може "Москвич"-ът да е толкова "стъклен", а в същото време британският модел - толкова здрав.===Москвичът е произведен преди повече от 60 години. Дори на снимката с ниско качество се вижда, че е прояден от ръжда. Какво толкова чудно има, ***, Нело?Напротив, за завиждане е, че Москвич на повече от 60 г. все още се движи по улиците. Я дай да го видим тоя Ягуар след 60 г., ако изобщо изкара толкова.Нело, Нело...

50

Анонимен

преди 3 години

Егати злобарско-елементарните коментари.Една проверка в Гугъл показва, че Ягуара е модел 2020, а Москвича 1958 година.Една сметка от 1 (ПЪРВИ) клас 2020 - 1958 = 62 години РАЗЛИКА.След 62 години един автомобил предназначен за евтино масово производство се блъска с луксозен автомобил предназначен за клиенти от топ 10% в западните държави.Коментарите са за хора завършили основно училище.

49

да,да ама не

преди 3 години

До IQ 3.14По-близко е следвоенната Олимпия на Опел, но и адмирала става за сравнение!

48

да,да ама не

преди 3 години

Всъщност са се "целунали" голямата котка с Опел кадет К38! Цял завод барабар с документацията на Опел е заминал с влак за бившия СССР за репарации след ВСВ!

47

IQ 3.14

преди 3 години

опел адмирал следвоенен модел, виждали ли сте?

46

Анонимен

преди 3 години

Откак свят светува, та до ден днешен, Богатият се ползва с всички привилегии, а Бедният винаги е бил роб или слуга на.... Богатия!

45

Анонимен

преди 3 години

Жал ми е за собственика на москвича, а собственика на ягуара сигурно без проблеми ще си купи друг.

44

УжасТ

преди 3 години

До До УжасТТва са две различни неща за които говориш, но ако искаш да разбереш, че не си прав/а, си отвори Тубата: има разни видеа които показват краш тест на нов срещу стар автомобил и ще видиш как стария буквално се разлетява при удар.

43

Анонимен

преди 3 години

До пенсионерТака излиза че богатите със скъпите коли може да карат жигити и нямат вина ако убият бедни а причина за смърт е че са бедни.

42

Анонимен

преди 3 години

"Москвич-402" удари нов Jaguar XJ--------------Любов и страст от пръв поглед!!!-))))))))))