148

Христо Христов

преди 3 години

До 168/ErПремиерът на Австрия кани ли турски самолети да му летят в небето, *** неграмотен?!

147

Alex

преди 3 години

У МВнР работят предимно такива странни. Имал съм две приятелки с големи гърди к малки дупета оттам - и двете ги разкарах, защото толкова духовна лой и *** мас щяха ме убият за кратко или щях да съм градинар в някоя легация,и да въртя далавери с горивото на служебните Волги :) Дрееебни души са това хората на дЕпломатическа служба :)

146

Анонимен

преди 3 години

Честото ,*** за премиер!

145

Er

преди 3 години

Що пък не. Премиерът на Австрия и той е на около 30+

144

Истина

преди 3 години

СЛУЖБОГОНЕЦ

143

Sk

преди 3 години

Митов? Назначен от Борисов ли е или са го избрали от партията. Ама то в тази партия има само един глас. Другите са безгласни букви.

142

Анонимен

преди 3 години

Митов,може да е стойностен,но начинапо който е таксуван,първо е на лиzavh.По натам е ясно,че е употрбен засъбитието,което само ще отмине снегово присъствие.Ако е стойностенчовек ,не би трябвало да се унижава.

141

Радослав

преди 3 години

Човек които е сменил толкова пъти партията и принципите си, не ми се вярва да е способен да защитава интересите на обществото ни. Тези смени говорят или за липса на правилна преценка и, че остава разочарован от партията в която е и я сменя с друга и пак и пак или, че просто следва потока и вятъра. За мин. председател в тези времена ни трябва принципен човек. Някой който ще отстоява позиции, а не да се съгласява на каквото му кажат.

140

гражданин

преди 3 години

Сега кандидат за премиер, а наесен за президент. И фигуранта си заминава скоропостижно. Защото двамата са несравними - тъппа фуражка срещу образован, интелигентен, умен млад дипломат.

139

Анонимен

преди 3 години

До 16. И какво мислиш, че си написал. Ами нали така или иначе този кабинет на ГЕРБ няма да мине?

138

изнервен

преди 3 години

До щшщшщш. Познаваш го лично и отблизо ли, та си написал това? А ти кой си и какъв си бе, оххлюв? ТИ какво си постигнал в жалкия си невзрачен живот та си тръгнал да се плюнчиш срещу хора, които са нива над теб? ***.

137

Даниел Митов

преди 3 години

Политическа (а вероятно и изобщо) ***.Нещо като нашия бургашки Живко Табаков заради когото не гласувах за Манолова и комппания.

136

????

преди 3 години

Сега вече ще ги стигнем американците!!!!!

135

Анонимен

преди 3 години

Митьо Пищова премиер!! Той е ориентиран отвсякъде!!!! На където се сетиш.

134

Анонимен

преди 3 години

Политически хамелеон. Откъдето идват парите, там се ориентира момчето.

133

Анонимен

преди 3 години

Не ни трябваш, *** си с добро!!!!

132

Анонимен

преди 3 години

До Стойне от Чукурово"а бих искал бачкане,иновации и бачкане,яко бачкане...."Така няма да се разбереш с другарите, които те предлагат на мястото на Боцко.На тях им трябва някой, който да им ДАВА, докато те лежат и "заслужават".

131

Лили Иванов

преди 3 години

Внимавайте какво пишете,че Бай Тодор Дъ Бучер ,ще ви насече набързо.

130

щшщшщ

преди 3 години

Това смотана ***, не може връзките на обувките да си върже, калинка и пълен некадърник, като оня *** *** с тиквената кратуна...

129

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Благодаря за предложението, но после не искам никакви партии,формации и сдружения да ми се мотат в краката,а бих искал бачкане,иновации и бачкане,яко бачкане....