105

БГ Манталитет

преди 3 години

Много хора вярват че "Щом е богат значи е крадец и мошеник."Това че у нас това в повечето случай е вярно не значи че навсякъде е така. Имам приятели на които вярвам и които са работили с чичо Бил лично. Само добри неща съм чувал за него от тях.

104

Анонимен

преди 3 години

Фашист.

103

ББ

преди 3 години

До кит.ком.партияпо китайско-руски...къде са руските олигарси на световната борса бре,продават животите на Народа си...и си купуват яхти...какво произвеждате и къде на борсата го продавате,с ценности,работа и продаваеми продукти се прави...поне в САЩ е така...в Русия шепа "господари" превърнали в крепостни Народа си...от столетия е така...замразени...безпомощни...до кога Народа на Русия ще живее като "крепостни"...а ограбващите го ще си купеват яхти с животите им???страхливци ли сте??враг ли?

102

кит.ком.партия

преди 3 години

да му се вземат парите и в кауша

101

Гейтс-нер

преди 3 години

Пенсионер съм и искам и аз да се занимавам с благотворителност като Гейтс. Но...... ,моля , кажете Гейтс , как да стане като получавам 300 лв. пенсия и с неч мога да си купя само 250 хляба за един месец ? Колко лева мога да отделя за благотворителност ?

100

Вирусолог

преди 3 години

Ваксината на Гейтс- най-добрата ваксина! Бързо, че не останаха! Хайде баламурниците трябва да измрат!

99

Анонимен

преди 3 години

абе той прадядо му е максуел и е председател на банката на родшилд 1906 г , баща му майка му милионери не като да е тръгнал от една ябълка бизнеса му е осигурен от самото начало това че прави фондове е за да избегне данъците

98

Анонимен

преди 3 години

Гейтс проби с протекцията на IBM [майка му работеше там] и Държавния департамент. Това стопира силно конкуренцията в операционните системи и забави развитието с десетилетия. Да си спомним колко помия се изля само върху Linux! Сега акцентът на протекциите се прехвърли върху Гугъл, но тепърва ще нараства натискът от Китай.

97

Анонимен

преди 3 години

До *** с джипЦялата държавна администрация ползва ЛИЦЕНЗИРАН. Водиха борба за да го наложат.

96

благотворителност

преди 3 години

Сетих се как преди години,Бъфет подари на африканците голямо количество мрежи за комари,за да се предпазват от малария.Хората,обаче гладни , решили да ползват мрежите за да си наловят риба.Да ,ама се оказало ,че рибата умирала още вътре във водата ,тъй като мрежите били напоени с отрова.Чудя се дали Бъфет би си закачил такава мрежа на прозореца в къщи.Разбира се случая нито беше разследван,нито пък някой се извини на хората.Нали не си мислите ,че този елит прави разлика между африканците и нас.

95

Селяндур с джип

преди 3 години

Че кой в БГ-то ползва лицензиран Уиндоус. Тоя не е видял и цент от нас.А като е голЕм "филантроп" да си остави 10 милиончета примерно и да раздаде останалото сега, а не като п*укне. "Ще отпусна кесията, ама трябва да чакате докато вляза в казаната."Да бе...

94

1234

преди 3 години

Мен повече ме интересува с колко ще му удължат живота и как ще ги пренесе в отвъдното.... Ето това са постижения

93

SSss

преди 3 години

А защо забравяте ,че баща му и дядо му са от политическия елит. Това са връзки, обществени поръчки, и най-вече трето поколение знания как стават нещата на този свят. С други думи-"наше момче"!

92

Анонимен

преди 3 години

Визионер - човек, който вижда възможност в една нова и скъпа технология да я направи масова и нататък всички знаем историята. Да не забравяме, че този човек и създадените от него програми отвориха Интернет за всички хора... Само ако имаеме 2-3 такива в България, които освен визионери да милеят за страната си бързо ще се отлепим от дъното.. Но проблема е в това, че ние искаме да сме богати, но мразим другите богати и сами си закопаваме бъдещето...

91

Аз съм тъп, вие не:)

преди 3 години

Тоя велик човек, не само ще ни научи да ядем синтерично месо.Не само ще редудицира броя пърдящото население съсипващо атмосферата.Не само ще защити населеленито от измиране от вируси(който вижда противоречие с предното е расист).Но и ще затъмни слънцето за да предотврати глобалното затопляне.Нищо че Земята и Слънцето изтинват невъзратимо,

90

Анонимен

преди 3 години

слуга на Сатаната

89

Анонимен

преди 3 години

Бай Чекмеджан го сложи тоя в малкия си джоб!Без да е прочел цяла книга, само с алчност, подлост, лицемерие и селска хитрост успя да обере цял един народ!

88

Анонимен

преди 3 години

До До 102За да пуснеш компютъра трябва първо да го купиш от магазина и там чичко Геис ти прибира паричките. Днес е един чип а утре коренно различен и плащаш.

87

Анонимен

преди 3 години

До До 102Без хардуера не може да пуснеш никакъв прозорец. Гейс владее хардуера подарен му от военните и затова е станал богат. На другите САЩ не го дават освен за да сглобяват като в Тайван, че правят печалба от ниските заплати в заводите които са пак техни. Ако си против САЩ, блокират произвидството и нищо не може да тръгне от кода или вируси или не се вижда нищо на монитора.

86

До 105

преди 3 години

Абе...пропусна да кажеш и че е рептил, масон...евреин...Хаха....