55

V

преди 3 години

Финансовия сектор няма да загуби а дори ще спечели ;) Освен това децентрализираните финанси ще стават все повече. Ако вземем например борсите много ясно е че британските борси са по сигурни и достъпни до всички за разлика от евроге.йските където има политикономика и тежка властова безнаказаност която гони инвеститорите.

54

Анонимен

преди 3 години

До 66Бил е техен. Ти май живееш в 18ти век.

53

Анонимен

преди 3 години

До 65"ПП. Аман от полуграмотни комплексирани балкански всезнайковци."Е да де, аман от Христо Христов :D Ти му обясняваш как е положението, то магарето си знае едно и само това си повтаря...

52

Анонимен

преди 3 години

UK са много силни полвината свят е тяхен

51

Анонимен

преди 3 години

До Христо Какви ги бръщолевиш? Тук съм от 10 години и съм инженер. Паунда още стърже дъното от референдума. NHS е трагедия, политиците са изключително неадеквати и корумпирани и с всеки ден ни тикат към Оруелска тоталитарна дистопия. Пий си хапчетата, човече, и не се обаждай по теми, от които и представа си нямаш.

50

Анонимен

преди 3 години

До 61Къде са тия обективни факти? Да не си ги халюцинирал? Живея тук и от една година всичко затъва с всеки изминал ден.

49

Анонимен

преди 3 години

Стига занимаваите хората с политика.

48

Киро

преди 3 години

От как тея излязоха в знак на протест ще пия само ирландско уиски.

47

Анонимен

преди 3 години

Кой бизнес ? Английския ли :) Ами нали неискат съюз . Ето сега са сами . Плащат си мито, правят си червени паспорти, минават си митница с проверка и готово. Какво толкова :) Сам каквоти си направи човек...никой неможе .

46

Люк Скаймокър

преди 3 години

Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи.Да бяха прочели надписа над българския парламент, не разделението а съединението прави силата. За съжаление и българите не го четат защото си мислят че личния интерес не е свързан с общия.

45

Анонимен

преди 3 години

Обединеното кралство пак е остров.Който не му харесва, да не коментира.

44

И сега въпросът:

преди 3 години

Кой според вас Господин Премиер си е приготвил Дългия нож? Искате ли да хванем бас, че е "пресветата православна църква" на която държавата се води много лош конкурент в данъците и смъртта и колко неудобен е за дългите ножове този член 13 от Конституцията. Колко много им бърка в здравето! Толкова много, че за 30 години не е имало конституционно дело за намеса на БПЦ в държавни дела, предполагам тия конституционни съдии струват доста!

43

Дългите ножове

преди 3 години

Кристалната нощ или нощта на Дългите ножове - това са събития чрез които Адолф Хитлер и отрядите на СС избиват политическата си конкуренция и опозиция за да може да се възкачи на престола на Третия Райх като фюрер. Хубаво де - така се случило в Германия преди много време. Какво се случва тук? Личен опит последните 14 години - постоянно някой уронва и злепоставя конкуренцията и опозицията си, подигравката се е превърнала в правило, нали лафа колко може да понесеш? А защо е нужно да понасям това?

42

да питат Путин

преди 3 години

неговите агенти подкокоросаха така наречените "националисти" да излезат от ЕС и сега тепърв Разединеното Крластво ще плаща за тази глупост. Путин буташе пари и на френските 'националисти' на Льо Пен, но французите излезоха по-мъдри. Путин опита и с Гърция, но с това само донесе стотици милиарди подаръци за мързеливите гърци от Европейската Банка. Путин се опитва да подстрекава *** в Италия, Испания и Австрия, но там няма ка да стане. Виж с марионетните режими като в Унгария и България може

41

Национал. катастрофи

преди 3 години

Корупцията в много сфери е удобна - удобна е за да задълбочава националните катастрофи в които се намираме, а това е удобно на някой друг. "Който не е чист с народните пари убивам го!"Е к'ви народни пари, като всичко се концентрира в столицата или който успее да даде под масата за да се концентрират в него?И трябва един случай, един случай трябва за да се обърнат всички порочни практики - по един случай във всяка сфера, който да е добрият пример и да го има добрият герой. Не се отказахте..

40

Национал. катастрофи

преди 3 години

Системата ги била убивала. Един от последните алтруисти технократи Жак Фреско казваше така: Създай системата така, че да пести, а не да разхищава и ако можеш да я направиш и така, че да акумулира ресурс значи си си свършил работата, като примера е даден с един умивалник залепен до тоалетна - когато си миеш ръцете мръсната вода от ръцете пълни казанчето. Тоест свежда загубата на вода до минимум. Вие не желаета да прекратите общинската корупция в образованието и да го децентрализирате ... удобна е

39

Национал. катастрофи

преди 3 години

Тъкмо три са - в образованието, в демографията, в зависимостта от другите. Тоя вирус е черешката на тортата между другото. Вие какво правите - наливате демонстративно пари в БПЦ, не санкционирате по никакъв начин наглостта на сектите и религиозните вероизповедания, чиято основна цел е невежество, мързел и източване на пари - а в резултат работа йок. Демографията - централизирате, централизирате, централизирате - няма никаква автономия на едно училище какво остава за град или за област.

38

Премиерът би казал:

преди 3 години

Дръж приятеля близо, врагът още по-близо, а аз бих казал господин Премиер, че с такива приятели като съветника ви който е отляво с расото нямате нужда от врагове.

37

Отговор:

преди 3 години

Тия са надживяли всички държавници в българската история - обикновено предавайки ги или спретвайки им някой инцидент - вас ли няма да надживеят господин Премиер. При всички случай те не служат на държава, бизнес и народ .... и при всички случай си гледат собственото влияние и собственият си интерес, който е довел до състоянието за 52 процента функционална неграмотност и огромни щети за държавата и населението. Адолф Хитлер вероятно би им пратил Дългите ножове да ги научи на урок,но това би било

36

Ще ме попиташ защо?

преди 3 години

Зашо пък свещенниците са най-опасни?Първо не спазват светския закон,не се съобразяват с държавата и с конституцията,срастнали са се с държавата през последните 30 години и манипулират да не разбере някой за истинската им цел,а истинската им цел е целта на някой друг на който те са п.у.т.к.о.н.р.о.л-тоест и те са нечии п.у.тттт.к.и-дали на Сакскобурга или той е тяхна п.у.ттт.к.а,дали на вселенският ,дали на руският патриарх,но ако действат само за себе си.При всички случай не за държава и бизнес!