100

Анонимен

преди 3 години

Забранени думи в новговора:Пар-ан-тияЧе-рн-илка или н Ег ъ Р, още ***.

99

Анонимен

преди 3 години

Феминизма е комунизъм в областта на сексуалността. Който се подаде или става бясна *** тип Колонтай, или фригидна тип Крупская. Нормално семейство и психика няма да има... Впрочем има и трети вариант да стане робиня на някоя ***, да я ползва за изтривалка. Но това вече е като секс със куче...

98

Анонимен

преди 3 години

До Без феминизъмЗа съжаление това е като проказа, настанява се и при семействата. Трябва усили, за да се премахне. Но когато има и мъже, които им харесва това да са командвани от жените си, по - мъчно ще стане това.

97

Анонимен

преди 3 години

До да бе да" не обичат никого освен себе си"Така е и с моята свекърва, обича само себе си, родителите си и внучката си, гледа да се самодоказва колко е важна и голяма жена и майка в рода, тя самата ми е споделяла, че други хора освен родителите й в този род няма и не съществуват, даже и хубава дума не съм чувала от нея за отдавна покойният й свекър, въпреки че тя не го е познавала. Даже и нейната свекърва(баба на мъжа ми) не споменава покойния си съпруг, въпреки че тя има от него две деца.

96

Анонимен

преди 3 години

Каква Лилит, бълнуваш, ***? Адам е Първият мъж, а Eвa е неговата жена, създадена от реброто му, от тях произхожда човешкия род.

95

Анонимен

преди 3 години

Каква Лилит, бълнуваш, ***? Адам е Първият мъж, а *** е неговата жена, създадена от реброто му, от тях произхожда човешкия род.

94

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка лилит, мн.добре си знаеш, че ще гориш в пъкъла.Никога не си ми била равна. Камо ли, да ме превъзхождаш.

93

Анонимен

преди 3 години

До анонимнатаА ти пък каква си,че да нареждаш на който и да е, злобна твар? Ти не си жена.

92

Анонимен

преди 3 години

До еднаПреувеличаваш за миналото, като има феминизъм да не би обществото ни сега да е цъфнало и вързало - все по - болни и изоставени деца, расте броя на невинно убити в женската утроба деца, развалени семейства, груби женички простакеси, дебеланки

91

анонимна

преди 3 години

Абсолютно, ама абсолютно нищо нито си ми нареждал, нито пък ще ми наредиш, ясно ли е? Свърши ви царството, Марко умря!

90

анонимна

преди 3 години

Интересно какво толкова съм казала - няма да мълча и такива злобни думи се изсипаха - ами ясно е кой е злобаря......

89

една

преди 3 години

Здрави били семействата, защото жените си траели, а мъжете си правели каквото си искали са ги биели, когато са кажели нещо. Разбира се, не навсякъде е било така. Парите са носели само мъжете, ако искат, ще нахранят жените, ако не - не. Разправяли са ми, че жените чакали да се нахранят мъжете, те са стояли прави до тях и ако остане нещо, ядат!?

88

Анонимен

преди 3 години

Щом ми е даден глас, няма да мълчаАми то и мъжете имат глас, нормалните жени - също, ама твоето е безсилно злобно крякане. Токова омраза да имаш към мъже и хора с различно от теб мнение, гледай да се не ти се пръсне главата или да си развалиш гърлото от злобно викане!

87

Анонимен

преди 3 години

До женаЗащо си злобна? Наглостта и злобата ти не те правят по - голяма или стойностна жена от останалите нормални жени.

86

анонимна

преди 3 години

До жена - радвам се, че се осмелихте да се опълчите на този. Всъщност у тях може и бой да яде, но тук мноооого знае......После не се женели за тях!?

85

анонимна

преди 3 години

До стига- и мъж имам, и деца, и внуци, и пари, доскоро и добра работа, но всъщност нямам намерение ад се разправям със зли хора. Права имаме същите каквито и вие. Точка по въпроса.

84

Анонимен

преди 3 години

До анонимнатаЗащо в миналото семействата са били здрави? Това е заради омразния ти Патриархат. Понеже проказата фемнизъм не е съществувала.

83

Жена

преди 3 години

До Мъж ,тихо можеш да кажеш на себе си. Тебе жена те е родила, бърсала ти е дирника , но явно не е успяла да те възпита, защото е мълчала и се е страхувала. Няма нищо достойно в това, което си написал. Няма как да сведем глави и овцеподобно да следваме нещото, което си, защото умната жена няма да допусне тебеподобен до себе си. Да, можеме, да знаеме и има достатъчно страхотни истински мъже , с които да вървиме рамо до рамо .

82

анонимна

преди 3 години

С кого кръшкат жените - с марсианци ли? Не сте по-добри, само използвате закостенялото патриархално общество у нас. Що не идете в някоя цивилизована страна да видите как ще лежите, а някой да ви се върти наоколо?

81

Анонимен

преди 3 години

До анонимнатаФеминизма никога не е защитавал интересите на жените, камо ли пък на реално и без вина пострадали жени. А твоето не е глас, а скапан инатлък.