72

emigrant

преди 3 години

Това дрънкало го слушам от началото на прехода,кажи речи 30 години!!Пълен всезнайко от умните и красивите,десните дето щяха да си назначът за Кмет на София,Маямата Галева, и дето сега ще ударят рамо на чалгаря,дето пък се е обзавел незнайно как и от къде с велики финансисти,като тоя бърборко в студиото!!Ей тъй да го е,ба ЕС дава некакви милиардчета за магистралки,за ЖП,проекти,но тва не е важно,важни са разни частници,дето си броят стотинките на работниците?!Пълен ***,въздух под налягане

71

Недоразбрал

преди 3 години

Пак почнаха с мантрите и пичите масали,начело с всезнайковци като тоя псевдоикономист!!Борисов ще се страхува от служебно правителство?!Ами нали Грипена направи такова и Герджиков го оглави и се втурна да дири кирливи ризи,а на финалът едно нищо!Наистина подценявате Борисов и това е щото сте наследници на старите прости кому неги,дето бяха свикнали да си правят каквото им скимне и да им се случват нумерата!Борисов Е ЕВРОПЕЕЦ и действията му са съобразени със законите в БГ!!Да се страхува Грипен

70

Анонимен

преди 3 години

До 75ПенсионерКато не искаш да си пиеш хапчетата, поне умирай по скоро, защото от такива недоразумения като тебе сме на това детедже!

69

Павителство ли !?!?

преди 3 години

Проблемът е голям ! Уличният Долец е човек пр0зд, със самочувствие на селски тарикат.Останалите политически джибри са нещо като мимансът на изгорелия театър.....Така, че ни предстои да гледаме поредното политическо театро !

68

Анонимен

преди 3 години

До ТАКА Е! 86: няма бай Дън да организира избори в България защото е зает със спявката при политик 1 - Путин! Напечено му е на бай Дън!

67

ТАКА Е!

преди 3 години

Само че истинските избори у нас ще организира Байдън, а не Фигуранта. Всичко ще дойде с времето си.

66

комедиант такъв!

преди 3 години

Боже, пази България ат такива!

65

Ибрикчиев

преди 3 години

Каролкух може да направи поне едно добро нещо за народа в живота си - да иде във вторични суровини, да вземе парче релса и с нея - на Аспаруховия мост .

64

ББ

преди 3 години

и кУрвололев...да си енича. по нашите земи не е ценност,да си крадец милионер,да си нечия *** за сребърници...а децата на българите да живеят и биват изнасяни като работна ръка...като роби в 21 век...а вие с къщи в банско...в барселона...Строг и Справедлив Съд...или Революция...живота ни е даден от Бог...айдуци да ни превръщат в роби в 21 Век е...минавате фашизма и комунизма взети заедно...невиждан цинизъм...Сваободен и Справедлив Свят...или Смърт!!!не признавам ваксаницаонните на ес комунисти

63

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтига си ми философствал кухи приказки,няколко човека ограбват България,делейки си порциите,а населението се хвърля от високите етажи,защото няма пари за хляб и ток,нито достойно заплащане на реалните ивалиди,а не на фалшивите в махалите!И не винаги личната изгода трябва да е водещата,а общото благо!

62

Анонимен

преди 3 години

Глу-пакът не разбира положението си. Той не знае, че е ***.Той е най-опасната личност, защото доводите му са ирационални и няма полза от действията му.С глупа-ка не може да се води разговор с доводи, той не ги разбира.Глу-пакът няма ясна представа за същността на понятията, той не разбира смисъла на думите, които използва.Когато Сун Дзъ казва, че във всяко действие трябва да се ръководиш от изгодата-това не важи за ***.Глупакът не разбира смисъла на природните и социални закони.

61

Анонимен

преди 3 години

Има едно четиво 5-те закона на глупостта на Карло Чипола.Трябва да се изучава в гимназиалните класове.Глупавият човек може да извади всякакви доводи за своята правота, но за глупостта му се съди по ефекта от действията му, а те са вреда за околните и за самия Глу-пак.Според Чипола глупаците са константа в едно общество, но според мен свободното придвижване на работната ръка в ЕС доведе до зони с повишена концентрация на *** като нашата.

60

ББ

преди 3 години

то шамани дал бог,"бизнесмени"не произвеждащи нищо... също,новите си направете компромиса и си направете Правителство,направете компромиси и се преборете да направите възможното да подкрепите Законноста,Социалните,Икономиката,Образованието...хората не са слепи...по-делата ще ви съдим...новите избори...ами те се надяват,че ще дадат още повече пари и ще спечелят...да ама не,ще принудите Българите да ви накажем...сегашната ситуация не е случайна...въпреки купуването и административният..

59

Анонимен

преди 3 години

Ето ви едно видео, което е запо-дълъг период назад, но отидетекъм края за последните години,до 2020 г. Класацията е по брутенвътрешен продукт на човек от населениетои съвсем ясно ще придобиете представаза бойковата икономика и за другитеизточни членки на ес.https://youtube/watch?v=pAgpyVFTtUg

58

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе стига си ми натискал минуси, аз гледах видеа,където те(Литва,Латвия,Естония) сами разказват за живота си там,той щял да ми каже! Даже имаше и емигрирали украинци, които също обясняваха как стоят нещата с работа,квартира,храна там,че живота е скъп и са бедни.

57

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Нито отминалите избори, нито евентуални бъдещи в скоро време ще решат политическият проблем на българите. Нужна е радикална промяна на системата и елиминиране на досега кефещите се ***. Единственното добро дело, макар и лицемерно да е, което могат да направят сега овластените е да гласуват Неизбежен Закон за Защита на Българската Нация от посегателство на малцинствата към нейният суверинитет и етническо съществувание. Втората крачка- обявяване на незаконната република за несъстоятелна .

56

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми отвори си ги за последните години да видиш ясно,че не България, а Литва е първа по смъртност на глава на населението, освен това слушах и видеа от там,понеже говорят и руски помежду си с другите,а го разбирам

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Аз не искам герберите да влизат в затвора или някой да ги преследва,мачка,ограбва или наранява..."Ти не искаш, ама аз пък искам!И не съм само аз!-----Това няма да доведе до нищо добро за България и населението, а само вреда и още трагедии,ако заменяте една хунта с още по-агресивна хунта и отново ще страдат хора,по-добре тогава изобщо да не ги сменяме!

54

Анонимен

преди 3 години

Давай данните за Литва Латвия и Естония и да сравняваме! Да не се червиш.....

53

Анонимен

преди 3 години

"Аз не искам герберите да влизат в затвора или някой да ги преследва,мачка,ограбва или наранява..."Ти не искаш, ама аз пък искам!И не съм само аз!