25

La France

преди 3 години

Франция е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Франция е най-великата страна!Vive la Republique! Vive la France!

24

Анализатор

преди 3 години

Франция ли-тя отдавна вече е в Африка.Искаш светска държава ама друг път-сегашният вече го няма

23

P.S.

преди 3 години

Много е лошо когато хора като вас владико не си знаете мястото - това първо сега ще перифразирам една английска поговорка:Смърт, данъци и член 13.Има поговорка, че в живота човек може да се измъкне от много неща без две - смъртта и данъците на държавата.Да ги направим три за щастие, че много хубави неща в тази държава не се случиха именно заради неспазването на ш.и.б.а.н.и.я член 13 от Конституцията и пак поради същата причина се случиха неща, които не трябваше!

22

След като:

преди 3 години

"Храмът на българските владетели и държавници" премине напълно като собственост на държавата и от него са отстранени всички религиозни източноправославни символи имайки предвид възрастта на артефактите и, че е била необходима реконструкция за тяхното предпазване и съхранение Министерство на културата може да заяви на ЮНЕСКО за присъединяване към Световното културно наследство.Лека нощ!

21

Пояснение:

преди 3 години

От 30 години тоя член 13 сякаш не съществува, а дядо попе.Ама знаеш ли думичката:Непротивоконституирайте?Почти същата е като най-дългата дума в речника.Искаш да ми кажеш, че съм конституционна п.рост.иту.тка, аз ли или вие?

20

Ако откажат:

преди 3 години

Ще има първият скалпиран патриарх в българската история!Мислиш, че се майтапя ли?С тия един милион българи в гроба? Тази държава и този народ бяха добре когато крилцата на свещенници те и Сакскобурга бяха подрязвани.Аз не съм забравил владико, кой не коленичи пред паметта на Васил Левски!Брат ти беше светски човек!

19

Тоест:

преди 3 години

За да спази и да не наруши Българската конституция в нейният член 13 и имайки предвид характера на артефактите в споменатият обект които са преобладаващо светско държавни Българска православна църква (корпорация) трябва да предаде обекта на държавата в лицето на изпълнителната власт!

18

Разпореждане:

преди 3 години

От името на Българския народ и на основание чл.13 ал.1,2,3,4 от Българската конституция се разпорежда БПЦ (Българска православна корпорация) да напусне окупираният от тях обект известен като "Свети четиридесет мъченици" и да предаде всички нормативни документи свързани с него на Българската държава представлявана от Министерски съвет и Министър председателя на Република България. Вижте колко е лесно Господин Президент! Един указ и си връщаме историята и държавата.

17

Ми как да ви кажа:

преди 3 години

Историята има навика да се повтаря докато урокът на историята не бъде научен ....както клането на Декабристите води след себе си болшевиките и избиването на Романови, както делата на Кастър, Късттър водят до неговото скалпиране, както клането в Брамвицва води до изгонването на англичаните от Индия, така е явно и видимо, че древно зло се е върнало в България държащо се като Късттър .... Ако не напуснат Храма на Българските владетели държавници ще има скалпирани свещенници ... Ясно ли ви е?

16

Аутокоректа:

преди 3 години

Кастър, Късттър - той се чудел горкият расист нацист как да умори червените от глад и той и други ...избивали цели стада бизони нито за кожите нито за месото - просто е така да няма червените какво да ядат!И нагло тръгнал срещу обединените племена да избие малко червени.Нито един от хората му не оцелял и заедно с тях бил скалпиране.

15

Вие не разбирате:

преди 3 години

Кръстът е бил много набожен и вярващ човек - вярвал е много в "мисията на белия човек" и това, че всичките червенокожи трябва или да бъдат кръстени и третирани като черните роби от Африка. Вярващ човек в очите на църквата - той е един от тия измислили практиката за скалпирането и да се дават пари за скалповете на червенокожите - според нали църквата набожен човек.Е не му харесало собственото му лекарство!

14

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Във Франция има резистенция срещу Исляма. Последната пречка за изхвърлянето на мюсулманите са евреите,които ги вкараха. В България е тежко, защото страната ни е предвидена за тотално обезбългаряване. Необходим е закон за защита на нацията и Монархия. Републиканската форма на управление е основната глупост,която улеснява ислямизирането на най-важните в Европа държави-Франция,България и Италия.

13

Двата средни пръстта

преди 3 години

Аутокоректа.

12

Не бе аз!

преди 3 години

Ви го казах много пъти много си ми е добре на 13 място в тая ранглиста. Нали ето една от културната политика на САЩ, която е за уважение - частта, която не е за уважение са едни пари дето свиха от *** и не искат да ги върнат. И то не просто от ***, а от образованието на *** в България. Виждате ли мидената средни пръстта.Какво ли щеше да направи Лудия кон със Симеон 2 Сакскобурготски, няма нищо за скалпиране Много труден въпрос!

11

Браво!

преди 3 години

Това е най-демократичната новина дето съм чел от много време насам! Ама нали всякакъв религиозен екстремизъм включително и християнски!Най-светската новина, която съм чел беше за монумента на Лудия кон - един от вождовете скалпирали Къстър. И то на територията на САЩ - и расистите не са гръмнали автора още!Не случайно ви казвам, че тоя от полския произход е на второ място след Хоаким Финикс и Земляни ....

10

Анонимен

преди 3 години

Бой по ислямския фундаментализъм. Никога не е късно да се смачка, макар и порастнал. Помнете ми думите уважаеми читатели.

9

Samo minavam

преди 3 години

Светна им, червената лампа, на франсетата. Само така пичове, ако искате да оцелеете, като народ.

8

Анонимен

преди 3 години

Май е късно вече за подобни закони! Първата в Европа джамахирия ще бъде във Франция!

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Френска революция, нещо?!??!

6

Анонимен

преди 3 години

На Франция и липсват 45-те години социализъм, и това и личи.