27

Някой

преди 3 години

Точно тези разногласия довеждат до паническото разстройство.....Колкото по-малко ви слушаме различните мнения всеки ден, толкова по-здрави психически!

26

..........

преди 3 години

Навсякъде по света казват, че може. У нас обаче сме събрани най-големите умници и казваме само АстраЗенека.

25

1001 ?

преди 3 години

Паническото разстройство не зная колко е проява на последици от ковид, но със сигурност се развива и при хора, които не са боледували. Депресиите и паниката ни се втълпява ежедневно и е нормално да се депресираме. В момента е сигурно, че за втората доза ваксина на никой не му е ясно може ли или не може от друг вид и само предположения се правят.

24

Анонимен

преди 3 години

Ефективно и по опасно са две различни неща кое е ефективното на пфайзер след като толкова хора се разболяха длед втората доза обаче информация няма

23

Анонимен

преди 3 години

До 22 Кой дере кожи? Ремдесивир колко струва на гърба на данъкоплатеца? 2500+ за едно лечение и какво лечение прави като дроба ти е пaрцал... И колко струва като цяло болничния престой над 3500 лв за 1 пациент и не се знае дали ще оживее...Колко струва едно шишенце 25мл Ивермектин от което могат да се излекуват 6 души и то още първите дни без да се е стигнало до белодробно поражение -10 лв. Който иска си купува хуманния Ивермектин , който иска инжекционния р-р . Какво смяташ незнам...

22

Да

преди 3 години

До До 2Не лъжи за страничните ефекти. Вярно е обаче, че Домус дере кожи.

21

Т.С

преди 3 години

Може Може. Много професори.В Германия слагат тяхната на Файзер, също казаха че ще заместят с втора игла, тези които им е сложена Астра Зенека. Няма не може!!!.Някой пак изка да изкара някой лев, на гърба на заблудения народ.

20

Традиционалист

преди 3 години

Рамазан байрамът е прекрасна традиция и празник. Да е честит на всички празнуващи.

19

Анонимен

преди 3 години

" В тази област не трябва да се хабят гръмки думи, а да се инвестират сериозни средства", Фалиралата ни и опоскана държавица, още не може да осигури на шепа хора безплатни тестове и елементарни здравни грижи, той мултисекторни решения иска на високо политическо ниво и маса пари!Смехоран..

18

Бай Данчо

преди 3 години

Дупча ги с мойта кожна инжекция и 5 пари не давам ))

17

Анонимен

преди 3 години

Тази идея първо я предложиха руснаците, след одобрението на Астра Зенека.

16

Анонимен

преди 3 години

сега тези хорица които са си сложили астра занека да ходят и да палят по една свещ в църквата че не се знае знае ли се,руска рулетка с английски куршуми...

15

Анонимен

преди 3 години

А другите останали бе работа или домашни затворници, те не се ли побъркаха също?

14

Добре

преди 3 години

Този е страшен ***, познавам го лично, мека китка е !

13

антиваксъра

преди 3 години

Щом не може да се поставя ''втора игла'', пробвайте с ''трета игла''!

12

До 2

преди 3 години

Стига с тоя Ивермектин. Нали знаеш кой го продава в България и как се опитват да му уредят пазар? Не е ефективен срещу Ковид, дори може да предизвика тежки странични реакции.

11

Т.Шак

преди 3 години

Дали доц. Околийски се е ваксинирал и с коя ваксина, ако го е направил?Съмнявам се да се е боднал с АстраЗенека.

10

Ха-ха-ха

преди 3 години

Още един, който още не е разбрал за смяната на генералната линия

9

Възмутен

преди 3 години

До оня ден викаха че може,днеска не можело!Можело с една игла да се мине..друг вика ме можело!Абе разберете се най накрая да лъжете едно и също!По сто пъти на ден различни умности ръсите!Ама ха!

8

до 3

преди 3 години

Френските имунолози твърдят, че може.