52

Един

преди 3 години

ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Ако не са в управлението на страната,Как ще прибират пари о обществени поръчки?

51

Койчо

преди 3 години

Много просто момче също като боко

50

Анонимен

преди 3 години

Този *** не разбира ли че фирмата им кражби и разпродажби фалира

49

Анонимен

преди 3 години

Папагалите продължават да си повтарят това на което са ги научили-кражби , чекмеджета , мафия , тиква , без разбира се без нито едно доказателство , просто защото са папагали .

48

Уморен от лъжи

преди 3 години

До Анонимен Те винаги са готови.... да крадат!

47

защо

преди 3 години

Знаем, знаем. Вече сме го гледали. Пет магистрали, по четири министъра, даже и резерв ще има. Утре се меткам в джипката и вдругиден сме готови.

46

Анонимен

преди 3 години

Само ГЕРБ е готова за нова конституция и Велико народно събрание. Само Борисов, десетократният старейшина на Европа и доктор инженер генерал-лейтенант, може да спаси тази държава. Овладял е трийсет кризи, пазил е и комунистически лидер, И цар. Подвизите му са достойни за някой комикс.

45

Анонимен

преди 3 години

Ако само ГЕРБ е готова да състави правителство,тогава да не се прави изобщо.Нека Радев да направи служебно правителство,а докато го прави да се забрани напускането на България на водещите фигури от ГЕРБ и ВМРО.

44

Т.Шак

преди 3 години

Не, благодаря!Никакви ГЕРБ повече!

43

Анонимен

преди 3 години

Нека се състави служебно правителство от Радев и съм сигурен,че той ще го вкара в затвора хората от ГЕРБ и ВМРО ,които са вършили престъпления.Ако Слави направи правителство.с подкрепа от ГЕРБ ,това означава ,че той е подчинен на един и същи шефове.

42

СИМИТЛИЧАНИН

преди 3 години

АБЕ КЪДЕ Е БАТКО.

41

Анонимен

преди 3 години

Само ГЕРБ е готов за корупция. Подпорна стена Алепу,пребит кмет от ГЕРБ от по-виши членове на ГЕРБ,защото е загубил 7 гласа в селото.Само ГЕРБ може да остави месеци на ред без вода град с над 100 000 жители.ГЕРБ и ВМРО се гордеят с пенсии от 300 лв.ГЕРБ уби дете с ток в София,без да поеме отговорност.Само ГЕРБ слага за кмет Алфатар (бивш служител в бензиностанция),за който има данни че има отношения с депутат от ГЕРБ.Само ГЕРБ подпомага миграцията и най-високата смътност.Днес са починали над 200

40

House M.D.

преди 3 години

А неговият съпруг какво мисли по този въпрос?

39

Баба Гицка

преди 3 години

От това ''само ГЕРБ'', само ние, само нашите велики експерти /на които дължим последно място в ЕС/, се стигна до ситуацията ''всички срещу ГЕРБ и грабежа''

38

Анонимен

преди 3 години

Бившият депутат Георг.

37

334

преди 3 години

Ама тези си мислят, че нищо не е станало! Май наистина трябва с камъни да бъдат изгонени от парламента и от властта!

36

Л.Иванов

преди 3 години

Да, герб са първа политическа сила, така е решил суверенът!Как са спечелили изборите, това е друга тема! Но те не разбират, или не им се иска да разберат, че 3/4 от народа не ги иска!И сега приказки, приказки- стабилност, отговорност и т.н., и т.н Да си направят правителство, и ако парламента го гласува, да си управляват, в противен случай да се махат! Стига с Борисов и борисовщината! Никога повече!!!!

35

За 31

преди 3 години

Нали затова Слави отиде на избори-за да управлява.Що се дърпаш сега?или цялата парлама е била заради партийните субсидии?Явяваш ли се на избори трябва да си готов да управляваш-ако не можеш нямаш място в народното събрание.

34

Анонимен

преди 3 години

Така е другари - спасението е в Отечествения фронт!Заедно! по сръПския модел.

33

с.т.

преди 3 години

Хубаво е човек да има самочувствие, но също така е хубаво то да има покритие.