76

АнтиИдиотократ

преди 3 години

Не разбирам - искат коли без емисии, а настояват за електрички, които дават повече емисии и замърсяват повече от колите с ДВГ ...Невежеството дава силата на еколумпените !

75

Еро

преди 3 години

Мога да карам нещо таковаНищо не казват за пластмаса къде я изхвърлят

74

Анонимен

преди 3 години

63% от европейците са си изгубили ума? Трудно е да се повярва на подобни лъжи, гняcажии!!

73

Анонимен

преди 3 години

Колите не са задължителни както и хората не са длъжни да дишат на великия наглец български миризливите пушеци. Да ползва обществен превоз и на кафе може да ходи и пеш а не с великия си чалгясал джип

72

Анонимен

преди 3 години

Като имат пари да си купуват електрически. Ние тука с по 900 лв. караме печки на по 20 години, не се знае коя употреба.

71

Картофчо

преди 3 години

Да си купуват по-здрави обувки тогава след 2030 година. Еректрическите коли са скъпи, а другите ще са забранени. Остава само ходенето пеша като в средновековието :)Все пак предполагам, че изследването е проведено в училищата, а там на мода са ел. тротинетките за развлечения и игра ;)

70

Striker

преди 3 години

Нормално да е така. Особено за дизеловите печки. Подкрепям с две ръце.

69

Щирлиц

преди 3 години

Ку-ку,ку-ку.Евроид.от.и в действие.

68

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво сме се разревали тука. Става дума за забрана за продажба след 2030 година. У нас и без това не се продават много коли, докато се стигне до момента всички да караме елекрички, ще стане 2050. До този момент ще износваме старите коли с ДВГ на западняците.Така че, спете спокойно...в близките 20-30 години няма какво да се притесняваме. След това се надяваме цените на тези коли да са спаднали достатъчно и доходите ни да са такива, че да можем да си ги позволяваме и нови.

67

Анонимен

преди 3 години

Реалният пробег е около 80 процента от номиналния, защото няма проблем колата да измине примерно 250 км, както пише производителя, но в крайнта точка на пробега няма зарядна станция. Демек още на 200 км трбва да се отправиш към заряд, защото не става да си донесеш ток в туба. Затова разглеждайте полезния пробег като 80 процента от описания в рекламата.

66

Хсй

преди 3 години

Абсолютна лъжа!А уж Европа се борела с дезинформацията!?Ако това, което се твърди в тази лъжлива статия беше истина европейците биха купували повече електромобили. Все още 97% от всички новозакупени автомобили в ЕС са с ДВГ. Голяма подкрепа няма що. Уж искали забрана на ДВГ пък продължавали да си купуват само такива автомобили.

65

Иво Инджев

преди 3 години

Нямам търпение да дойде 2030г. Когато зелената диктатура дойде и у нас. Интересно тогава Путин, ако още е на власт както твърди родната пропаганда, дали ще приема еко бежанците от ЕС свободно както днес го прави мама Меркел или ще хлопни портите подобно на Орбан.

64

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецУоу. Злобата българска край няма!

63

Анонимен

преди 3 години

До 69То пробег не е особено голям проблем като има зарядни. При 150w зарядни, енергия за пробег от 100 км реално се зарежда за под 7-8 минути. И ще стане поне двойно до 10 години.Не че нещо, ама всеки се изкара професионален шифър, дето не може да си позволи и 10 ми ути почивка, дето му трябват 1000 км на ден пробег.

62

Анонимен

преди 3 години

Цените на електричките ще падат, пробега от 200-300 км е достатъчен за повечето хора. Въпрос на време е да се наложат.

61

Анонимен

преди 3 години

"Анкета сред данъкоплатците показва, че 100% от тях искат премахване на данъците, но не сме тръгнали да ги махаме, нали"А трябва!

60

115

преди 3 години

Уважаеми Българи, някоя платена МИСИРКА ви подготвя, за нещо което народните избраници ще ни сервират скоро!

59

Teo

преди 3 години

Заглавие: 63% от европейците не искат ... първо изречение - 63% от европейците в градовете не искат ... трето изречение - европейците от 15 града не искат ... уважаеми журналисти, моля, не манипулирайте. И аз искам да спрем да купуваме автомобили на изкопаеми горива - разцепване на водата или анихилация биха били по-добър вариант. Но то е като стъпването на луната. Електричките не са алтернатива.

58

Башбрадър

преди 3 години

Правилно искат да се забранят,пак искат да се возят на файтони а от конските фашкии и био тор ще правят да могат да наторяват градинките си ,че като са безработни и бедни поне да не умрат от глад,пък и еко и може някое кило кислород на направят.Венсеремус другари.

57

еко

преди 3 години

Въглеродните емисии за производството на нов електромобил надхвърлят многократно вредите от паркиран пенсионерски газов автомобил.