69

Койчо

преди 3 години

На този му викат къдравата Сю и веднага разбираме защо

68

1

преди 3 години

митов,това никога няма да стане,вие се правите на велики,особенно ,вожда ви любим,затова минете спокойно в опозиция,тези 4 години да по размислите,къде сбъркахте,че народа гласува за Слави и останалите партии.

67

Анонимен

преди 3 години

Точно вашата партия начело с краля - слънце не говорите явно нормално след като сте в такава политическа изолация! Късно е за подобни сърцераздирателни словоизлияния, такъв е животът - рано или късно идва краят!

66

Анонимен

преди 3 години

Даниел Митов пак го използват за параван.И като министър го използваха за параван "ние сме прозападни".

65

Гроби Таласома

преди 3 години

Митов, първом не искаш да бъдете заобикаляни, след това казваш, че може и да бъдете опозиция. Победените Победители! Парадокс, а, Митов? Нима не беше така и през 2013-та? Да,така, беше, нос ега нещата са малко по-различни и в партиите и в политическите фигури има разлика, както и в ситуацията, която наистина успяхме да доведем до крайното противопоставяне, за да потърсим вашата изолация. Искам да разберете, колко е лошо, социално да изолираш социално един човек, да му попречиш, да вървиПътят си!

64

Анонимен

преди 3 години

"Даниел Митов: Иска ми се всички партии да си говорим нормално"Това го кажи на ШЕФА ТИ на партията да видим какво ще стане и каква реакция ще има!!!! Хахахахаахахах

63

FarAwayMan

преди 3 години

Боже, каква политическа фауна изпълзя на светло покрай тези избори...

62

не съм съгласен

преди 3 години

Какво нормално говорене иска като в този парламент се събраха само ненормалници ,липсва им само разпопения Дионисий.

61

Анонимен

преди 3 години

И Божков иска да си поговорите и поиграете ..! :)

60

За 63

преди 3 години

Хубавото е обаче че нито ти нито колегите ти драскачи по поръчка определяте Какво е доброто за България.Иначе все още щяхме да пазаруваме с купони от магазините.Не е лошо най-накрая да видите фактите. И да се събудите.50% от хората не харесаха нито един от цялата Тумба в парламента.От останалите 50% най-много са гласувалите за ГЕРБ.И такива като вас говорят за изчезване?

59

123

преди 3 години

Мен ми се иска да си говорим през решетки

58

-

преди 3 години

Вълка казал на заека -да се обединим!Крадеца поискал да се обедини с окрадения!*** рунгела искал да се обедини с нормалния мъж!ГЕРБ поискал мир и обединение......

57

СИМИТЛИЧАНИН

преди 3 години

АКО БЕШЕ ДОБАВИЛ И ДУМАТА ,,НАРОД,, АМА НЕ И АКО МОЖЕ ПОД СУРДИНКА ДА СИ ЛАФЯТ ДА НЕ СЛУША НАРОДА ЧЕ ЗНАЕ ЛИ СЕ ТОЯ МАТРЯЛ, ДАЛИ НЯМА ДА ГИ РАЗБЕРЕ ПОГРЕШНО.

56

Анонимен

преди 3 години

Бирисов бъди сериозен и не дразни хората с този зализан дървен философ. Имаш един свестен Томислав Дончев ама и него ще опропастиш

55

Анонимен

преди 3 години

С престъпници нормално ли се говори бе мъжожен ?

54

ноби

преди 3 години

иска ти се, ама няма. за герб само дърво, това ви беше, хахаххаа

53

Анонимен

преди 3 години

бреййй Баце вади уж скрити козове, покри досадните вече Биковци и онази очилатата професорка и изкара гелосания артефакт Митов. Ама тоз е още по противен бе Бойко.

52

ти да видиш

преди 3 години

"Иска ми се всички партии да започнем да си говорим нормално".А къде бяхте през последните 12 г? Значи като разбрахте,че като се насереш в гащите мирише и то не само на тебе, искате да си го парфюмирате-пак да си серете ама да не мирише толкова очевадно.

51

Анонимен

преди 3 години

13 години бяха "ние, ние, аз, аз", сега като са девета дупка на кавала искали диалог

50

Анонимен

преди 3 години

уважаеми загрижени гербери ,спомнете си ехидните усмивки и подмятания в говоренето на лидера ви и пуделите около него докато преяждахте с власт. За вас бе върховна наслада да гледате презрително ехидно колегите ви депутати от опозицията. Е сега има Видов ден и не ревете.