37

Анонимен

преди 3 години

В САЩ очевидно няма значение каква ти е професията, какъв човек си, какво си постигнал, кой закон и колко пъти си нарушил. Когато си бял те изнасилват и убиват, когато си черен ревеш колко си дискриминиран. Африканците нямат представа за концепцията, че всеки носи последиците от действията си. Това, че се казваш Тайроун Дионтей Обогонго Майкълсън Смит Трети и че носиш дънките си на коленете не те прави специален.

36

4epa

преди 3 години

ТЕ ГО ПРОВОКИРАХА ДА БРЪКНЕ ДА ОТВОРИ ВРАТАТА ЗА ДА ИМАТ ПОВОД ДА ГРЪМНАТ- АМА НЕ ИМ СЕ ПОЛУ4И !!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Абе и едни други полицаи се правиха на мъже на ветеран от Виетнам и знаете какво стана после

34

Anon

преди 3 години

Нищо от това нямаше да се случи ако черния просто се беше подчинил. Като ти каже полицая да излезеш от колата-излизаш. Не се правиш на интересен, не питаш защо и не се опъваш. Ако нещо не ти хареса - после ги съдиш. Ама черните са си такива. Нагли и целия свят им е виновен.

33

Юрист

преди 3 години

Ченгето е настъпил мотиката няколко пъти. Като начало, няма право да арестува военен, ако не е извършил нарушение подлежащо на задържане. Може да извика военна полиция.

32

Тошето

преди 3 години

Като го гледам тоя *** ченгето всичко ми става ясно .... добре, че латиното не е отговорил я с базука, я с огнемет

31

Гунчо

преди 3 години

Остава сега военните фуражки да започнат отстрел на ченгета с дронове ....

30

Селяндур с джип

преди 3 години

Гледайте канала Video Leak Police в Тубата.Там има всичко. Бели, черни, наркомани, рецидивисти, ****или и т.нДаже и пълното видео на Флойд наркомана е там.

29

Astarot

преди 3 години

@25Едва ли европейските полицаи могат да си представят реалността, че при всеки опит за задържане, могат да те отстрелят.Американците много си обичат Втората поправка, обаче в едно военизирано и въоръжено общество тези рискове са много по-високи, отколкото някъде, с ограничен достъп до оръжия. Съответно, на всеки един гражданин се гледа като на въоръжен и потенциално опасен.Ако нашите ги е страх, да не ги набият с колове и камъни в махалата, техните ги е страх да не ги отстрелят като кучета

28

Анонимен

преди 3 години

а някой помни ли за онзи мъж , който беше застрелян по-грешка във дома си от полицаи. Не помните е няма да помните беше бял... Но оня мазен рецидивист Джордж Флоийд му излизахте макарите и го направихте светец , че дори има щети за 10-ки милиони и умрели заради него...

27

Крокодила Гена

преди 3 години

Нищо ново от САЩ.Само да попитам защо тогава имат военна полиция че и военна прокуратура ?

26

Гаро

преди 3 години

Расизмът и дискриминацията в САЩ са както от белите към черните,така и от черните към белите.....На юдейското лоби там не му пука и дреме за нищо...

25

Анонимен

преди 3 години

AKO BESCHE BQL NITO RED NQMASCHE DA IMA TUK DORY DA GO UBIQT.

24

Анонимен

преди 3 години

LOSCHO STANA V USA DA SI BQL E VINA ,PRESTYPLENIE CHE SI JIV.TORMOZA NAD BELITE PRI BAIDYN E UJASEN RAZPADYT NA USA E VYPROS NA VREME

23

Лили Барута

преди 3 години

Транс-*** Рок енд Рол, Made in USA !? Америка отива на кино....за момента.

22

Анонимен

преди 3 години

До Anonymous"Бил съм в Щатите и там наистина полицаите са бавно развиващи"Нали разбираш ДУМИТЕ СИ , че още по-страшно да те махнат от живота, защото НЯКОЙ облечен с власт и то налагащ закона се почуствал застрашен!

21

Anonymous

преди 3 години

Бил съм в Щатите и там наистина полицаите са бавно развиващи, както на повечето места по света, но въпреки това винаги съм ги защитавал, защото за да има ред в една страна трябва да има страх от полицията. Но в конкретния случай мисля, че не действат правилно! А иначе, че 370 милионна сбирщина от кол и въже се управлява само със здрава ръка няма спор!

20

Анонимен

преди 3 години

Не виждам нищо нередно. Всъщност защо не се подчинява на заповедта на полицаите да излезе от колата?

19

FSB

преди 3 години

Сега трябва да им се наложат санкции на краварите.....

18

Щатите са

преди 3 години

Милиционерска държава по -- точно станаха ,но това извращение ще се промени.