68

празнувай сега!

преди 3 години

Каквото било, било до 15 Април. После идват баджанаците.През 1994 г в един мразовит ден Жан Виденов излезе с една Бяла Книга и някакви добре звучащи планове. Хората бяха обнадеждени, защото неговия предшественик Професор Беров, беше един канцеларски плъх който преподаваше История на Икономическите Учения. Той беше начетен и можеше да ти скрие шапката с теория, но нямаше практиката дори на баба от женския пазар.На теория, няма разлика между теория и практика - на практика има .......

67

.

преди 3 години

Това категорично не мога да го проумея?! Хората нямат ли си православни храмове по родните си места ами ще се черкуват някъде си?!

66

Анонимен

преди 3 години

*** и Ганка отново са във вихъра си.

65

Анонимен

преди 3 години

В България хората са бедни и живеят зле.:)))))

64

Анонимен

преди 3 години

Хахах и какво ще правят точно в Албена в началото на май?

63

Как какво да паривиш

преди 3 години

До БасиМислиш, че е лошо да имаш спестени пари ли? Ти уред ли си? Можеш да си ги пазиш за пенсионирането да живееш нормално вместо на мизерните държавни пенсии. Вместо да ги прахосваш можеш да ги инвестираш в дом, здраве, усъвършенстване професионално вместо пилеене по жени и по заведения и старини да мизерстваш.

62

Масово заразяване

преди 3 години

После ще пълнят болниците с умиращи и болни хора.

61

патило

преди 3 години

Празнувай народе! Докато можеш. Защото после като ти седнат на врата баджанаците, с тези левчета и хляб няма да можеш да си купиш!Тези дето пестяха за черни дни през 1990, през 1996 си целунаха парите и се сбогуваха със сълзи на очи.

60

1

преди 3 години

Не ми се вярва чак тъй да се юрне народа да лайфи. Народа е беден, с ниски доходи, едва свързва двата, мислите му са или в емиграцията, или в старост нерадост. А? Тъй ли? Хе,Хе, така е според душманите на Бойко, че сичко е жипка, чекмеджета и пр. там измислени простотии. Тия дни по Великден народа ще се измете от големите градове, пък и там, дето са по-близо до курортите по морето и балканите. Само заради ковито няма да има масовки по беломорието и пр. Та мисълта ми е, не го мислете народа.Го!

59

Неутрален

преди 3 години

Най-голямата простотия и типично по български - пуска се болничен и се отива на почивка. Колегите ти се бъхтят тройно, той "който е уж болен" поства снимки във фейса от плажа.....ДАЕ.БА и тъпите шопи! Зимат 1500 лв заплата и морете ми е до колене....

58

Анонимен

преди 3 години

Простолюдието е това. Действа с емоцията си, защото акъл няма. Цялата държава цикли ама той бастуна мисли, как да отиде на другия край на България да се наяде и да попърдиии. Слаба работа.

57

Илиян

преди 3 години

Само да кажа ,че и 4ти е почивен ден заради 1-ви май и трябват само 2 дни отпуск

56

Анонимен

преди 3 години

Супер, кой на курорт, кой по родните места! В София ще е празно и без лудница!Ще си изкараме страхотен Великден! И 500 000 да тръгнат-още по-добре!

55

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Ей тва не разбирам при богаташите - развалените фризер, пералня, не можели да ги гледат.А как преди няколко часа като работеше техниката, тогава не ги дразнеше ?!Ами така е в България - новобогаташи с немъчени пари правят не само каквото си искат, точно те правят най-големите бели и мизерии !

54

До 63

преди 3 години

Ти като имаш пари за тез скъпи часовници,що не си купи нов хладилник?!?Хленчиш тука че ти взели пари като за нов!И да се завиваш като спиш.Че виж са кви глупости плещиш.

53

Факт

преди 3 години

Трябва да си мръднал , за да ходиш на почивка в хотелите на мутрите в България. Трябва да си мръднал на квадрат, за да го правиш по време на такава епидемия.

52

Ужас

преди 3 години

Вечикден би трябвало да се свързва със смирение. Да си останеш вкъщи или най-много с близки роднини. Също и да си починеш малко от напрежението последно време. Защо да се тъпчем по хотели в задръствания? Само плюскане и пиене ли е важното? Нито морето става. Изчакайте още месец, два, а сега се кротнетр малко на този празник. Ама не, ядене, пиене, гьобеци. После репортажи за задръствания, пияни шофьори...

51

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До пияница мистикВиж ся, аз съм пpocт рибар, не съм богат, а беден.Обаче преди отивам да си купувам фладилник с камера(като фризер е), а продавача гледа да ме преметне със слаб модел.Категорично искам "no frost" система, онзи пак ме пързаля...Скоро хладилника ми направи четвърт век безотказна работа.С един компресор е, не е проблем.Извода е:Хладилниците се променят с времето, байганьовските номера на продавачи (дори техници) НЕ !!

50

Хмм

преди 3 години

Кво викате? Нямате работа, пари, отпуска? Нещо нищо от това от което ревете не е вярно. В тия форуми само ревете, а истината е друга. На никой не му пречи вируса, правителството и/или работодателя. Аре ходите да си почивате и ми освободете града от извънградските ви физономии. Може и да не се връщате после.

49

к

преди 3 години

Атеист съм. Не се интересувам от религиозни празници. Нека хората си починат и повеселят малко в България, след цялата тази психоза една година. С компанията мислим за Албена и Варна, имаме едни пут3нца във Варна, които винаги са готови за разврат. Добри абонатки имам там. Глуповати, елементарни и хубавички.