20

Има

преди 3 години

Има причини изобщо да не се провеждат матури и дори да отпаднат матурите напълно.

19

Анонимен

преди 3 години

Миналата година 11-ти клас "учиха" онлайн най- трудните автори - П.П.Славейков , Яворов , Ел. Пелин , а някои прехвърлиха Дебелянов за тази учебна година ..тази убавицана на фотоса е за Сливенския ... с такива "Твърди" изказвания .. без да си дава сметка ,че подмаз..ва..че..с..тво..то не прави образованието ни по- добро

18

Анонимен

преди 3 години

Ама булка Кастровицей, 2020 г. опростихте на 12- ти клас материал - не учили както требе , тогавашния 11-ти клас ,сега 12- ти ,повече ли учиха? Що от миналогодишният материал да не редуцирате нещо или като ***..га ре..та на мост ще упорствате ,че така да се докажете ,че се "капацитети"..а пък тази година "всичко е наред" сега чакаме и "песнопоеца" Стаматов да каже тежката си дума ...е ми г-н Борисов да не се сърди ,че на тези избори "матряла" не му даде пълната власт с тези уникални съветници

17

Има причина

преди 3 години

Да се намали учебния материал и това не е свързано с дистанционно обучение.Учебният материал е силно раздут и от много подробности се губи същественото.Иска се да назубриш безбройни данни и факти ,и не се стимулира мисленето.Учебниците са сложни и неразбираеми.Целта е да вървят частните уроци.

16

До 15

преди 3 години

И като учителите не искат нито дистанционно, нито присъствено, нито хибридно какво се очаква да стане с обучението на децата? Да се пише нулева година за най-лесно? На който не му харесва професията винаги може да се преориентира към друга, но не може постоянно да се мрънка срещу всичко!

15

54887

преди 3 години

До: 6А вие знаете ли какво научава един такъв ученик и какво струва на родителите му, особено ако е в 7-ми клас да спаси иначе неспасяемото положение???!!!Ваксинирайте се и отивайте в класната стая да учите децата!!!Ако не ви харесва напуснете и си търсете друга работа!!!

14

До 15

преди 3 години

Може да не е била доволна, но това по никакъв начин не й е попречило да си изпълнява служебните задължения, забележете КАЧЕСТВЕНО! В това е проблемът - че много малко от българските учители са истински професионалисти и си вършат качествено работата. Повечето гледат да си изпеят там урока и който научил нещо - научил, а другите да се оправят както знаят! Както му е лошото на хибридното обучение? След като самите учители не могат да решат дали да е присъствено или дистанционно, защо не така?

13

Анонимен

преди 3 години

ДО 6 Че защо да не "мрънкат" учителите .Да не би да нямат право на глас и безропотно да изпълняват всякакви безумни приумици . Съмнявам се , че вашата учителка е доволна от хибридното обучение , само , защото ви се усмихва и не е "мрънкала "

12

Дзъ

преди 3 години

Госпожо Кастрева, Вие да не сте роднини с Лили Иванова? Само питам, че остарях с Вашата физиономия, а Вие сте несменяема, вечна... не, че нещо но едва ли сте най-компетентна в държавата

11

До 6

преди 3 години

Госпожо Учител, а Вие за още нещо ще мрънкате ли? Как пък някои учители все не са доволни - не искат присъствено, не искат онлайн, какво искате аджеба? Да взимате пари и да си седите вкъщи ли? Благодарна съм на учителката на детето ми (1 клас), която успя и онлайн да им предаде материала, и присъствено, като същевременно има 3 деца, които се обучават от разстояние, и нито едно дете не изостана от материала! Ето това е Учител! А другите сте просто мрънкачи!

10

Анонимен

преди 3 години

Такева и Кастрева ,вън!Смяната е наложителна!НО ,НЕ ОТ ШАПКАРЕВА И МОТИКОВА!***....

9

някой

преди 3 години

До: От Курило с любов (номер 8)ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААА!!!Ееееее, неееее! Това изби рибата! Онлайн урок по плуване!И най-якия виц за лудите в лудницата не е толкова готин като това с плуването, което между другото щеше да е смешно ако не беше тъжно.Ама много, много е тъжно и затова хич не ни е до смях.Но нищо, ние пак се смеем, щото вече сме мръднали, избили са ни чивиите и се смеем като лудите!Няма ли един нормален да обяви нулева година и децата да повторят същите класове?

8

Анонимен

преди 3 години

Абе от години се наблюдава постоянно ежедневно говорене за образование, а матряла става все по-неграмотен. Верно, държавата си е виновна, но учителския матрял за нищо не става мен ако питате. Ако родителите не натискат нищо няма да се получи с детето. А въобще не засягам темата за етническите братя българи, там проблема си е изцяло самостоятелен.

7

От Курило с любов

преди 3 години

В едно столичното даскало имат on-line уроци по плуване... И не правят суха тренировка, а им пускат филмчета как някакви хора плуват. Това се отчита като тренировка вече месеци наред и се заплаща с пари на данъкоплатците. Защо най-сетне не назначат психиатри в ръководството на МОН? В това министерство всички са ненормални, а нормалните напускат бързо и не се задържат повече от 2-3 месеца. Назначете им специалист, който да може да се оправи с тези луди лели и да си ги лекува

6

sante_dog

преди 3 години

тази когато и да я разкарат все е късно... Нека напусне вече, с гругарката Янка Такева достатъчно съсипахте образованието!

5

Анонимен

преди 3 години

Госпожо Кастрева , а вие знаете ли как се работи едновременно в един и същи час с 20 присъстващи и 5-*** онлайн ученици. Урокът се накъсва - учителят следи за комютър , дъска , въдворява ред , за да могат дистанционните да чуват , върти камера напред, назад .... и още куп други ангажименти / консултации , изпращане на материали , изпитвания- онлайн с тези ученици / без да му се заплаща за допълнителния труд . Пълен кошмар

4

Хубаво

преди 3 години

Че е тази мазната, за да се изкаже в любимия си стил: "Аз нищо ново не казвам, усмихвам се фалшиво и съм независима, защото нищо е зависи от мен."

3

някой

преди 3 години

Бе вие акъл имате ли бе??? Пускайте децата веднага да ходят на училище!!!И по турско време не е било толкова зле - в килийните училища децата са научавали сто пъти повече от сегашните с игричките на лаптопчето със стрелби с калашници и М16-ки и каране на японски коли!!!Луди хора!!! Ще създадете цяло поколение млади мaлoyмници!!!!!!

2

Мене

преди 3 години

Кастревицееее, докога ще ни троеиш??? %

1

LBN

преди 3 години

Никой не казва нищо за тези деца, които биха били болни или карантинирани на датите на матурите! Цяла година подготовка и нищо!!!