12

Umbrella corp.

преди 3 години

Германците са дисциплинирани и пак няма да почиват в тикволандия, а хотелиерите, ресторантьорите и концесионерите по мутроморието да не забравят, че мораториума по кредитите изтече. Да приготвят пачките.

11

До 12

преди 3 години

Теб пък кво ти пречат порносайтовете.Нямаш място да си изкажеш репликите ли.

10

Анонимен

преди 3 години

Германците тръпнат в очакване да отвори нашето черноморие..Изпусни питомното, гони дивото-народна поговорка

9

Ало

преди 3 години

Админите спите ли??? Порно сайтовете ви ползват за евтина реклама!

8

Анонимен

преди 3 години

Ние сме последната Ковид дестинация!

7

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, това новина ли е или виц? Какво са ги информирали, че у нас мерки няма или пък, че и малкото, които има изобщо не се спазват или пък, че от понеделник мерки изобщо няма да има?!? А може пък да са им казали, че се борим за първото място в света по смъртност и най много заразени... Защото това ни е в кърпа вързано след всичките неадекватни решения.

6

Stoyanov

преди 3 години

Целта ни е ...., *** ние и цел ли имаме за туристи? Целта е да се налапат едни хора, с едни хотели. А другата цел е да пишем едни хиляди с ковид , да приберем едни пари от европа. *** то така не става, или едното или другото.

5

sofeto

преди 3 години

И този сезон германците ще си останат в Германия както и парите cи... а другите както е каза "чичовото" да го дух..Т, бедните!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Ако си стоим в червената зона , ще видим чужди туристи през крив макарон. Кой ще идва тук , като при връщане ще го чакат 10-14 дни карантина

3

Мерките

преди 3 години

за безопасност?? Това шега ли е??? 745 на 100хил.зарязени с втората най-голяма смъртност в света. ХАХА. Днес давайа по EURONEWSза Аликанте (Испания) там имат 24 заразени на 100 хиляди. Калинките пак изкочиха с мега манипулация. Информирали те вижте се каква *** сте какъв туризъм кви 5 лева. Много обипа *** да се бие в гърдите, но не струва пукната пара!!!!

2

Handel

преди 3 години

Е нали ботoкса преди малко каза да не мислим, че страшното вече е отминало?

1

Анонимен

преди 3 години

Да не идва немцу тука върлува див блакански ковид... чека да се стъмни и удри удри удри