13

До долното

преди 3 години

Не знам и не ме интересува какво караш и къде, но имаш мислене, изказ и профил на младопенсиониращ се лапач на държавна хранилка,тъгуващ за успеха сикаджийски.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Аз не змам къде ще има достатъчно сцепление за сликове за Формула 1, но купени от Интернет 20лв.парчето. И през Своге съм се прибирал в дъжд и сняг. И през Петрохан. И в София. Само един път на жълтите павета, като завих за Ал.Невски покрай парламента в една лапавица ми светна сигнала на тракшън контрола. А карам градски автомобил с предно предаване среден клас. И все отзад ме удрят, а аз не ползвам често и интензивно спирачките!

11

Анонимен

преди 3 години

До КапитанътС тези девет сантима къде си тръгнал бе "Исус"? Ще нахраниш 800хиляди найсе. Прибери си го. Не се излагай. Мижав е. И онези двете загорели от "Изправи се. Мутри вън" нема да те отразят. Върху асфалта са горели 20 и няколко тона бензин и нафта! Не става дума за кратерите по Околовръстното, когато Тройната не подготви пътищата за зимата, а изплюска всичко 2009-та преди да сдаде властта. И пролетта на 2010 бе мазало.

10

Клоунски Свят

преди 3 години

До 69Като знам как раздават книжки представям си колко са професионални каращите такива камиони.А и нали следваме хамерика - там така си унищожиха железопътния транспорт - за да живее културата на тираджията.За наземен транспорт железницата реално е най-добрата опция, но отде акъл във модерния управник.

9

Анонимен

преди 3 години

Вчера от изход на софия до отбивката за нови хан 1,30 мин. Голяма организация, голямо нещо. По подбалканския към Бургас все едно сам пътувах, като отклоних преди нови хан.

8

69

преди 3 години

Трябва да се намали максимално разрешената скорост за тежкотоварни мпс на 70 км. и забранено изпреварването от такива, това е поредният инцидент с уж професионални шофиори!!!

7

Абе,

преди 3 години

Тук, май че пишат хора, които не са наясно, какво става, ако изтече една цистерна бензин върху асфалта!

6

o kolko si prost

преди 3 години

До АнонименСаше....ремонта е заради катастрофата.....чети ***

5

Анонимен

преди 3 години

За кой ли път , за кой ли път.... На В Търново пътния възел, го завършиха преди мноооо години и единствените ремонти са кога разкопаха за някакви кабели или тръби- ясфалта си търпи , няма трапове, ама тогава още не бяха научили врътките с асфалта

4

Капитанът

преди 3 години

гласоподавателите на буда, да ми ядат оная Работа, Работа, Работа!

3

Елемаг

преди 3 години

Tролска му работа тука сутрин.Прокрадна се м-у цензурата инфото,че е заради калпавия асфалт катастрофата.някак си някъде са опуснали,да се каже и те пак палчета за тоя,дето плюе Слави.Да,катастрофата е заради врътките на ГРОБ.

2

Анонимен

преди 3 години

Слави дойде на власт и почнаха инцидентите

1

Анонимен

преди 3 години

Оставка на чака рака месията славуца трифонов!