78

една партия -една дъ

преди 3 години

Държава-партия, региони -партии. Най голямата партия-какво ще направи за България. Борбата между партиите не е положително развитие на държавата.

77

anonym

преди 3 години

До 89Честно казано масата в университета са там защото са чули че им трябва диплома. Провери статистики колко завършват.Трябва меритокрация.

76

нострадамус

преди 3 години

Бэдещото управление на държавите трябва да бъде без партии.Университетите са пълни с умни и интелигентни хара и от тях трябва да се подбират хора за управлението. Какви са тези партии с кандидати депутати с основно образование.Не съмнено и сред тях има умни хора,но кораб каквато е една държава, не може да се управрява от пастир.Винаги народното събрание е било пълно с депутати, които никога не са излизали на трибуната, фигуранти.УСПЕХ ше има ако много хора мислят така.

75

Анонимен

преди 3 години

агента на дс наско пак се повизава като пиар , айде у лево при корнелистите

74

АНОНИМЕН

преди 3 години

Защо се канят двама анализатори известни с Герберските си пристрастия? Как ли пък не ГЕРБ щели да се запазят ако има кабинет на Радев? Точно никога. Няма да го има Мишо, няма да могат да се купуват ромите щото полицията ще почне наистина да си върши работата. Ими ако се въведе образователен ценз за гласуване 60 % от гласовете на ГЕРБ падат на момента и никой няма роми да купува.

73

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

Изборите до тук са 150-млн.лв.За президентските избори--още 150-млн.лв......За нови избори за ново НС --още 150-млн.лв....КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА ТИЯ ПАРИ ,БЕ НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....ХА,ХА,ХАААА"БЕДНОСТТА И МИЗЕРИЯТА СА НАЙ-ДОБРОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ЕДИН ГЛУПАВ НАРОД!"/Р.Регън/

72

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

..и ако не направи ИТН , правителство...ха,ха,хааааааааа....ЗА КАКВО ТОГАВА , ЩЕ ПРАВИМЕ НОВИ ИЗБОРИ...??!....ЗА НОВИ ХАРЧОВЕ И ЗАПЛАТИ , ЛИ...???!!!/...изборите до тук струват 150-млн. лв.../

71

анонимен

преди 3 години

НИЩО НЕ СЕ ЗНАЕ КАКЪВ ЗАЕК ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ХРАСТА. МОЖЕ ПРОТИВНИЦИТЕ НА ИТН ДА ОСТАНАТ ДОСТА ИЗНЕНАДАНИ ЗА ТЯХ. ТОВА, ЧЕ СЛАВИ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯТА НЕ ОЗНАЧАВА ПРЕМИЕР. ИМА ДОСТА КАДЪРНИ ДЕПУТАТИ ОТ НЕГОВАТА ПАРТИЯ И С ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ КАКТО И ОТ ДРУГИТЕ ДВЕ МАЛКИ ПАРТИЙКИ. ВИДЯХМЕ ГИ ГОЛЕМИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ГЕРБ ДО КЪДЕ ДОВЕДОХА СТРАНАТА. ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ГЕРБ СА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИТЕ ОТ ТОЗИ РЕЖИМ И СЕГА ИМ Е ТЪЖНО-ХРАНИЛКАТА ЩЕ СВЪРШИ.

70

Спеца

преди 3 години

Ако Слави се води по акъла на ямболския кукер Тошко и не направи правителство антимафия с всички партии от опозицията ,значи той е продажник от посредствена селска класа или Борисов и Гешев го държат с компромат!

69

92521

преди 3 години

Преди този въпрос стои въпросът партиите от статуквото няма ли да си направт кабинет. Разпределението на гласовете им го позволява. Съществува и удобна формула "в интерес на народа и държавата". Никой от пъравта сила не дал официален отказ, нали. Защо бързат да предъвкват Слави - толкова ли им е омръзнал борисов на тези подлизурки?

68

Хайде,

преди 3 години

До Анонимен 80Стига с тези книги! Кой и колко бил прочел. Все едно сте библиотекари и водите картони!А сещате ли се, колко висшисти има, които парадират с образованието си? А всъщност, то е купено, или са вземали изпити с подкуп, което е същото!

67

А!

преди 3 години

До Анонимен 81Тук и ракетчиците ли намесихме?

66

анти_Божков

преди 3 години

Ясно е, че Божков ще отмъщава- има пари и има продажници, има структури в цялата държава . Те го оставяха и дори му помагаха години да бъде държава в държавата и сега се правят на изненадани. Освен това Божков е много добър шахматист. Така ще си разиграе коня, че италианската и колумбийска мафия ще ни се видят лилипутчета пред неговата. Ха сега решете кои са мутрите. Май всички, но ги създаде БСП/БКП/ и сега учениците станаха по-добри от учителя

65

Анонимен

преди 3 години

по-добре да прави чалга, отколкото да обикаля с бухалката и да ракетира мирни, работливи хора.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонименопит нямал Слави, музикант бил .. е кво, боко тиквата-пожарникар голем опит натрупал - като гавазин на тато, прочел две книги и оди на всякъде с преводач, щот за 10 години не седна да научи един език. Ае стига вече с тея идиотщини.

63

Анонимен

преди 3 години

Тошко африкански с пълномощно ще управлява!А почетния председател Чалга ще прави чака рака!Хахаха

62

Анонимен

преди 3 години

До 71 Така е европари и държавата да работи, благодарение на ГЕРБ има още такава Държава, а сега ще чакаме има такъв народ да е разруши!

61

Няма не мога

преди 3 години

Ако не съставят правителство значи са провал, протестите също загубят смисъл, ... еми какво искат. Защо губят времето , доверието и очакванията на хората които са ги избрали. Да се взимат в ръце Шоуто свърши, време е за работа, уважаеми!

60

До 73

преди 3 години

Вие не ги искате тези, онея пък не искат вашите. И ко прайм. То няма угодия бе.

59

Анонимен

преди 3 години

Много обичам да ви чета коментарите бре политолози. Малийййй, ей за това България цъфти и се развива.