65

Анонимен

преди 3 години

С "епидемия" срещу пандемията.

64

Анонимен

преди 3 години

Забранете на църните да носят оръжие и проблемът е решен. Ще се изравнят по нива на ниска престъпност, нали все искат равенство.

63

някой

преди 3 години

До: номер 83Ти не се притеснявай за Байдън. Сикрет Сървис ще гръмнат всеки който само си е помислил да направи нещо подобно.

62

Анонимен

преди 3 години

Този се притеснява да не го гръмнат и него.

61

някой

преди 3 години

До: номер 81Бил съм там и знам за какво говоря, повярвай ми!Да, там има големи гамени. И се напиват още от детската градина и после вършат безобразия. Ама и полицията не си поплюва. Само оставаше и оръжие да продават в магазините за плодове и зеленчуци!

60

Голямо

преди 3 години

изречение. Ами извън фащ оръжието е разрешено така ли ве.Там убивате на посоки и то се връща при вас.

59

Георги

преди 3 години

Затвориха ги по домовете, докараха ги да живеят на помощи, сега и оръжията като им оберат и стават едно стадо.. Американците имат право на оръжие, за да пазят демокрацията. Последната половин година хиляди българи се върнаха от европа, скоро очаквам да започнат и американците да се прибират :). Елате да си оправим държавата.. имаме прекрасна държава. Не разбирам защо живеете при разни африканци, пакистанци и друга ***

58

някой

преди 3 години

До: номер 81Разбирам ти логиката, обаче е напълно погрешна.Знаеш ли колко лесно може да убиеш човек с огнестрелно (бойно) оръжие?Това може да го направи и 3 годишно дете!!! Разбира се, без да иска. На игра.За това става въпрос, а не изобщо за лошите.В белите държави има закони. Обаче те се спазват и прилагат с пълна сила.В една Швеция например, рядко може да намериш полицай по-нисък от 1,80m и със съответната атлетична структура.Тук, в България е друга бира...

57

Greshka

преди 3 години

4oveka iska da kage 4e s tova koeto proizvegda shte reshi epidemiite po sveta i tam kudeto e toi. Statiqta e izvadena ot konteksta i za tova e greshno publikuvana.

56

Анонимен

преди 3 години

Лошите винаги ще имат оръжие, независимо от закона. Добрите също трябва да могат да имат. Това е.Пренесено в бг контекст - ако Джанго знае, че бабата може да има пушкало, едва ли ще влезе, за да я убие за 5 лв.

55

папуас

преди 3 години

Целта е да се вземе оръжието!

54

Анонимен

преди 3 години

То цяла САЩ е световна епидемия като стреля по суверенни държави та вътре в нея ли да няма !

53

Анонимен

преди 3 години

До Alissica17Ти ли си Корнелия?

52

дебилбайдън

преди 3 години

Къде съм и кой съм???

51

SS

преди 3 години

Кой ще си играе да прави самоделни пистолети в USA при наличие на толкова оръжие.Статията е написана неправилно.Това са си нормални пистолети но продавани в разглобен вид,с инструкция как да си го сглобиш в къщи Без сериен номер които трудно или въобще не могат да бъдат проследени.Самоделки се правят в България от знайни и незнайни майстори защото на *** му е забранено да има оръжие.Той формално само има права и право на живот.

50

Американ

преди 3 години

Големи приказки за малки дела - щял, изкуфелникът, да забрани продажната на самоделки!? Па то и без това такъв пазар няма.

49

ББ

преди 3 години

толкова сме отчаяни и разочаровани...че мечтаем за Нов Световен Ред...ще подкрепя и Хитлер...отвратен от лицемерието на политическата класа която ни убива и ограбва...време е за Нов Световен Ред...импотентните политици сте отвратителни!!!

48

ББ

преди 3 години

Света в които живеем не е идеален...факт е,проблема е в нас...позволихме на хора без ценности и граници...крадци и убийци да опитват да се превръщат в..."герой",закриват училища...вменяват "ценности" които ги обслужват...хартийките...паричните знаци са им основен аргумент...имат само пари и ги налагат като ценност...убиват за пари...и са нещастни,Чиста и Свята Република!!!пари ще си напечатим...ама ако никои не произвежда хляб...хартийки не се ядат..имате пари ама нямате ваксини...смъртни сте..

47

До 56

преди 3 години

МРАЗЯ вонята на марихуаната, дори на открито ! Повярвай ми, това не е злоба, а просто отвращение и непоносимост !

46

Анонимен

преди 3 години

Половината американски рапъри особено напушалките също са киснали в затвора. Там е традиция. Затова им викат gang star. Или даже те сами се хвалят с това. Щото от гетото им е по-лесно да се измъкнат като покиснат в затвора за слава. Обаче тукашните напушняци си мислят че това е пример за подражание.