50

Анонимен

преди 3 години

Един лунатик, женомразец и комплексар с лош дъх, това е Хитлер. Добре че си пръсна мозъка.

49

Анонимен

преди 3 години

До: азОооо, за жените на Бойко сигурно има много какво да се каже.Или по-скоро те самите да разкажат за себе си?Щото те едва ли ще могат дългонда говорят.

48

аз

преди 3 години

А за жените на Путин нещо да кажете.А за жените на наш Боко.

47

дедо Ташунко

преди 3 години

Много повече лъжи, отколкото истини. Целта е да бъде изкаран чудовише, на което нищо човешко не му е чуждо."А дали е така, кой да ти каже"- пееше навремето Васко Кеца.

46

Анонимен

преди 3 години

Гели каза на штурмовик, че "Хитлер я е накарал да прави неща в стаята й, които са я карали да се чувства зле". Ото Щрасер, член на нацистката партия, но критик на Хитлер, твърди, че Гели е била принудена да уринира върху фюрера. - от тук можр би идва понятието "Златен дъжд" в немските филми за възрастни.

45

Анонимен

преди 3 години

Защо не напишете нещо и за жените на Сталин? Там е доста по-интересно.

44

Анонимен

преди 3 години

Колко много е нужен сега този човек!

43

кошмар

преди 3 години

И друг път ми е правило впечатление. Пълна трагедия сте. Как превеждате изобщо? Явно нямате нито преводачи, нито редактори. Медиите трябва да бъдат пример за правилен изказ... Намерете си грамотни и кадърни кадри или се закрийте.

42

ИСТИНАТА Е ДРУГА

преди 3 години

АДОЛФ ХИТЛЕР Е ПОЧИНАЛ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ СМЪРТ ПРЕЗ 1986 г. НА 97 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ В БАРИЛОЧЕ /ИЗТОЧНОТО КРАЙБРЕЖИЕ НА АРЖЕНТИНА/, А ГРОБЪТ МУ Е НА 60 км, НАВЪТРЕ В ДЖУНГЛАТА. ЧЕРЕПЪТ МУ, КОЙТО РАЗМАХВАХА БОЛШЕВИКИТЕ, ИЗСЛЕДВАН ОТ МИ6 ПРЕЗ 2009 г.СЕ ОКАЗА ЧЕРЕП НА ЖЕНА...

41

Роза

преди 3 години

До АнонименГрешиш.Първата жена на Сталин умира от тифус,а втората-Надежда Алилуева-се самоубива с пистолет.Но ,разбира се,никоя от жените на Сталин не е била щастлива с него!

40

Анонимен

преди 3 години

Абе в днешно време, където да пипнеш, където да прочетеш, където да гледаш по телевизията, от сутрин до вечер всичко се върти около Хитлер. Хитлер това, Хитлер онова.До такава степен те облъчват с Хитлер, че Сталин изглежда като човеколюбец и носител наНобелова награда за мир....

39

Анонимен

преди 3 години

Абе, някой чете ли материалите преди да ги публикувате? Децата в 4 клас пишат по-смислено и с по-малко грешки!

38

Анонимен

преди 3 години

Пак се върнахме 100 години назад. Мисирчици сладки, напишете нещо за жените на Путинъ и поименно за Шойгу, Медведев и Лавров. Бъдете фйешън.

37

Анонимен

преди 3 години

Е добре си е поживявал Фюрера с толкова жени. Не е бил балама. А това за евентуален хомосексуализъм си е абсолютна инсинуация от евреите.

36

123

преди 3 години

Страшно много правописни грешки.Отказвам се да чета до края на статията.Излагация!!

35

loves2drive

преди 3 години

Преводачът на статията да се върне в 3ти клас и да си припомни българските глаголни времена - исках да прочета до края, ама ме хванаха нервите.

34

Нели,

преди 3 години

Не е зле да обърнеш внимание на читателските коментари. Хората не искат да те обидят, просто казват, че с такова ниво на грамотност журналистика не се прави. И това не е за пръв път. Все пак отваряме сайта, за да прочетем нещо сносно, а не писаници на недоизучил се човек. Или си довърши образованието, или си потърси друго поприще.

33

Анонимен

преди 3 години

СЪВМЕСТНА УПОТРЕБА НА ГЛАГОЛИ В БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Авторката не е била активен свидетел на събитията, за да говори в минало несвършено време... Български език, трети клас.

32

до 38

преди 3 години

Учителката по Рисуване на Хитлер е Еврейка, а Хитлер и Ленин се срещат в Дома й - там Евреите им дават задачата - първо Ленин ще съсипе Велика Царска Русия и ще и наложи Интернационален Социализъм (известен още като Комунизъм), а след това Хитлер ще съсипе Европа с Национал Социализма. Така, Еврейте искат на пробват и двете форми на Социализма. За съжаление се наложи Интернационалният вариант - известен днес като Глобализъм - Брюксел, ООН, СЗО и т.н.

31

Анонимен

преди 3 години

Щеше да е интересно четиво, ако не беше написано/преведено толкова несвързано и неграмотно. Но все пак става дума за *** Христова, не съм изненадан.