16

Анонимен

преди 3 години

А като се изпозаразят на курса, кой ще им окаже помощ?!

15

Анонимен

преди 3 години

Стига мрънкахте. И аз чаках 2 месеца в края на миналата година, защото записаната ми дата се отложи заради преустановяване на учебни занятия. Какво толкова? Ще чакате и 5 месеца ако трябва.

14

Я по сериозно!

преди 3 години

БЧК-то че е глупотевина е ясно, но какво правим с медицинските удостоверяващи, че си годен за шофьор? Епилептик в Русе ме е возил в служебен автомобил. Като го видях гърчещ се и изтръпнах! Този ме е возил в автомобил! С 60 км/ч да се бяхме забили в стълб и щяхме да сме на кайма!

13

Анонимен

преди 3 години

За какво са им книжки? Тая мафия с продаването на книжки трябваше да спре по време на пандемията. Само разнасят заразата с тези бутафорни курсове и изпити.

12

Анонимен

преди 3 години

По-малко млади убийци на пътя. Дано никога не вземат книжка.

11

Ей!

преди 3 години

Какво БЧК бе! В 99% от сериозните поражения при ПТП имаме увреждане на гръбначни прешлени. Я сте почнали да дърпате пострадалия, я сте го оставили инвалид за цял живот! В някой случаи дори даването на вода ще му застраши живота! Какво е това курсове БЧК ??? За пари ли става дума?

10

Ама много ядосан!

преди 3 години

БЧК е НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА организация!!! Кой, кога, как, защо и по каква причина реши, че пари трябва да се наливат в ДОБРОВОЛНА И НЕПРАВИТЕСТВЕНА организация!!! Та това си е просто някакъв частен бизнес!

9

Анонимен

преди 3 години

До БългарТогава как ще правят пари ?

8

Мозък в болничен

преди 3 години

60лв е курса в бчк, обясняват някакви неща и накрая ти казват по-добре нищо да не правиш, ако стане ПТП. Ама и те трябва да се хранят нали.

7

Не, че нещо

преди 3 години

Ама това БЧК за чий *** е ? Сериозно питам. Сигурно и аз съм го минал някога, че съм шофьор от 25 години ама нямам спомен. И общо взето, пострадал при ПТП не се пипа, че после може да имаш ядове от съдебен характер, че си допринесъл за влошаване на състоянието му. Звъниш на 112 до там!

6

Елементарно

преди 3 години

Лично аз щях да намеря доверен работодател, ако ще и роднина да е. Документ, че не може да ми осигури работа без шофьорска книжка. Хайде едно дело за пропуснати ползи срещу КАТ и БЧК. И се заклевам, че ще го спечеля! Ще спечели и адвоката ми. Мангизи от небето.

5

Анонимен

преди 3 години

След вълната от Коби, ще имаме и вълна от нови шофьори - ако не те е хванал вируса, ще те хванат джигитите. Хахахах.

4

Анонимен

преди 3 години

До БългарТе са доста трудни и сега. Просто има много хора взели изпитите си не както трябва през последните години преди да се въведе електронния изпит на листовките.

3

Българ

преди 3 години

Крайно време е курсовете да станат по-трудни за вземане , това не е майтап работа :) Виждат се резултатите вече 30 години :)

2

Анонимен

преди 3 години

Герберасти,стига сте тероризирали хората,пускайте БЧК да работи. Може курса да протича онлайн,след като учениците и студентите учат онлайн,и курса може да се провежда онлайн. Какъв е проблема,в ерата на цифровизацията?

1

Анонимен

преди 3 години

Те са си серийни убийци и без курсове.