59

анонимен

преди 3 години

Как пък все отпадъка на обществото е дискриминиран? Точно тези, които искат да не спазват закони, да паразитират на чужд гръб и да получават пари от даржавата, са дискриминирани. А българският работещ данъкоплатец да работи за минимална заплата и накрая синьо-*** да му ги откраднат, да му изнасилят децата и да му убият родителите. Естествено, че ще са дискриминирани - ние не ги искаме и никога няма да ги искаме. Да си ги вземат в централата на Амнести и там да си ги гледат, като ги обичат.

58

Православен славянин

преди 3 години

Бих гръмнал с кеф всички от амнести !

57

Анонимен

преди 3 години

Аа за ромити ли? Шумни, нагли, 0 образование, продават си 'гласа', крадат, някои убиват, слушат гадна музика силно, не знаят езика и т.н. Да не говорим че ги финансират и стимулират да раждат още? Брюксел да ги прибира и да се грижи за тях, ние нямаме ресурсите и желанието

56

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Поема за Ирина Бокова : Ирина - богинята една за всички времена. Ирина " звездите " си ги нареди други пък ги разреди . Тя уредите взе да ползва , за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари, други пък ги разтовари, за да уреди всичките беди на планетата Земя . Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран. София (2014).

55

Анонимен

преди 3 години

Обратни винаги е имало има и ще има. Но някакви болни мозъци които се правят на обратни и искат да осиновяват деца? CALM LIKE A BOMB.

54

Анонимен

преди 3 години

Байдънясълото Амнести да провери,колко етнически партии има в САЩ и Западна Европа!

53

Бай Иван

преди 3 години

Клоуните на дб много насериозно се взеха от вземането на 9 процента от вота, веднага започнаха да си пробутват либерастките идеологии, на следващите избори падат от борда ;) !!!

52

Анонимен

преди 3 години

Горд съм с това изследване. Нека се знае,че тук не харесваме роми и гейове. На който не му изнася да си заминава.

51

Влади

преди 3 години

Айде стига, бе! Нали вече всичко е ОК:Слави ще е премиер, Мая - шеф на парламента, Хр. Иванов - гл.прокурор. Няма вече бедни. Част сме от Евразия. От чешмите - мед и масло. Най - отгоре усмихнат хвърчи като ангелче президентът. Всичко е рай.Амнести не са ли го усетили?

50

Анонимен

преди 3 години

Ох, като чуя, че някоя правозащитна организация базирана в Лондон ни критикува, се чудя те къде живеят. В Лондон няма ама никаква дискримация, правата на обратните се уважават напълно. Хайде, като критикуваме да погледнем себе си първо.

49

Demonaz

преди 3 години

Аре чезвайте , бе. *** и простотията тоя ковид кво ли не прави даже и транс не знам си какво. Не се спряхте с простащината си. Никой не му пука за такива хуманоиди. Хората нямат хляб и работа моля ти се.

48

Анонимен

преди 3 години

Защо са си скрили лицата?

47

Анонимен

преди 3 години

Ако чичо Адолф беше спечелил войната нямаше да има ***.

46

Анонимен

преди 3 години

А къде е дискриминацията срещу българския етнос?

45

?

преди 3 години

До ФактА ти, ***-рун-гел ли си? Явно си от развинтените племена при, които това е нещо нормално!

44

Реалноста

преди 3 години

В България се нарушава всичко от всички !! По бедните нарушават по малко богатите повече а политиците се уливааат направо!! При нас е така , всеки гледа да направи шменти капели , тук са излъже , там да мине тънко .. Колкота повече пари и интереси имаш толкова по сериозно нарушаваш всички закони и принципи , и тия същите пари ти гарантират че няма кой да ти каже КОПЧЕ!!

43

Микрон

преди 3 години

Свобода за ***-расти-те! Свобода за трансгендери и за останалите слабо развити!

42

Oz

преди 3 години

Само Владимир Путин за тези от тази организация. Той ще ги оправи.

41

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден - Брюксел реши това, заповяда онова, забрани това.Берлин забрани, заповяда, разреши.Вашингтон заповяда, предупреди, забрани, разреши.Всекидневен терор върху колонията България и другите колонии в Европейския съюз.В сравнение с тези заповеди, забрани, санкции, Съветският съюз беше нещо далечно и чуждо, което не засягаше никой българин.

40

Анонимен

преди 3 години

Брюксел, Берлин и Вашингтон ни управляват като колония.Имахме огромна свобода при социализма. Никой не ни е командвал на такова ниско ниво и така диктаторски.