34

Врабчето

преди 3 години

И на гроба им ще пише: Умря с (от) вяра в СЗО

33

Анонимен

преди 3 години

То и СЗО, ако го няма, ползите ще са много повече. от вредите. Разни кабинетни плъхове само взимат заплати и говорят глупости. Тръмп правилно им спря парите.

32

SSss

преди 3 години

Според статията, смъртта от ваксината е 0,00004%. Нека истината да е 100 пъти по-висока, но смъртността при COVID-19 e около 4% Признавам ,че и аз имам едно две на ум за тези ваксини ,но кое е по-добре?При 70% население с антитела, вируса на практика изчезва поради липса на гостоприемници. Ако обаче продължава да се носи от човек на човек във времето ще има нови и нови мутаций докато един ден се пръкне някоя дето ще ни изтръшка неспасяемо и ваксъри и антиваксъри!

31

Анонимен

преди 3 години

Значи на близките на починалите да се каже, че това е било за общото благо. Техният живот не е отишъл напразно. Това е престъпление срещу човечеството. Съд за такива изверги. Значи хората са опитни мишки. Да ви го...

30

защо

преди 3 години

Като на "руска рулетка" - в барабана има само един патрон. Късмет!!

29

Анонимен

преди 3 години

Питайте Коритаров дали е безвредна!!!Човека почина 1 седмица след първата доза.Знам за още 2 такива случая точно седмица след първа доза.Жени на около 40г.Здрави на 100% при ваксинирането.Само луд би рискувал живота си за оня дето клати гората с тази "ваксина".

28

Анонимен

преди 3 години

"Ползите са повече от рисковете" преведено на разбираем език означава: "НЕ ПИПАЙ! ОПАСНО ЗА ЖИВОТА!!"

27

Анонимен

преди 3 години

Стига дрънканици, спирайте я тази ваксина и това е. Ползите били повече от рисковете, но очевидно при сругите ваксини рисковете са по-малко от рисковете при АЗ. Да не забравяме, че тези ваксини се вкараха в употреба без пълноценни изпитания. Ако имаше такива проблемите с тромбите вероятно щяха да излязат, затова години наред се изпитват лекарствата. А с тези чести мутации на вируса знае ли някой дали утре сегашните "рискове" няма да се превърнат в трагедия. Да спират и продължават с изпитанията.

26

Анонимен

преди 3 години

Едно време "ползи" казвахме на нещо съществуващо. А науката беше доказуема и измерима. И можеше да се подлага на съмнение и критика. Ех, какви времена.

25

Анонимен

преди 3 години

До 27Поздравявам те за коментара. Ваксината не е лекарство. Прилага се на здрави хора с цел презпазване от заболяване. Дори при 1 починал човек е редно да не се прилага, докато не се докаже, че е безвредна.А и ползите от ваксината срещу Коронавирус все още са само хипотетични и не са доказани в клинични проучвания. Вредата обаче е напълно реална.

24

5,

преди 3 години

"Вече няма значение, какво твърди СЗО за Астра Зенека.Компрометирана ваксина е."А СЗО - компрометирана организация.На нея вече не вярват дори собствените й членове. Там са само за поредната комисионка.

23

Reptile

преди 3 години

АЗ е ваксина с нулева печалба. Коментарите неща без дори да знаете, че струва 5 лв на доза, къде тук е разработка, производство, данъци и печалба? Това в личен проект и кауза на основният акционер на АЗ, но *** Антоваксъров е прозрял тази зла конспирация и след 4-5 люти ракии е готов за действие, сяда пред компа и започва да мори злото СЗО!

22

1-n

преди 3 години

Ползвайте си ги вие тогава...За данъкоплатците осигурете качествени и безопасни ваксини- такива каквото Вие ползвате в момента...

21

Анонимен

преди 3 години

Хубаво бе, поемете си ги сами тезирискове!Какво фъфлите с месеци и лъжете хората, карайки ги да станат безплатен донор на научни проучвания?

20

Анонимен

преди 3 години

Като е толкова полезна тази ваксина, да ги ваксинират публично всички от СЗО и ЕМА с нея,но и тогава пак няма да им повярвам.

19

Анонимен

преди 3 години

Т.е. ако аз умра след тромбоцит трябва да се радвам, че ползите са повече от вредите...Една ваксина не е лекарство и е превантивна мярка и като такава тя трябва да е абсолютно безопасна. Ако води до смъртни случаи, то трябва да се забрани.

18

До 23 г

преди 3 години

Ти ваксинирали се с Астра Зенека та се правиш на всезнайковец а ?

17

дртмнгр

преди 3 години

"Експертите и медиите са склонни да поставят акцент само върху рисковете"Ами то всичко покрай Ковид е така - самият Ковид се разпростря заради "Експерти и Медии", които раздуха всичко прекалено. Масовото затваряне и мерките не само че не помогнаха съществено, те способстваха за създаване на условия за задържане на вируса в обществото и съответно мутирането и приспособяването му. Затова дойде втората и третата вълна. Сега в южното полукълбо идва есента и зимата. Ще видим австралийците как ще са

16

r

преди 3 години

Като гледам *** коментари в този форум си мисля, че не случайно сме на 3то място в света по смъртност от ковид. Бай *** антиваксъра както винаги е специалист по всички въпроси, а сега и от ваксини разбира. Най-важното в живота му е винаги да има конспирации и уговорки, така се чувства най-спокоен.

15

Мислеща

преди 3 години

Не случайно Тръмпито им беше спрял парите на тия от СЗО!