116

Анонимен

преди 3 години

Няма полза от ЕМА нито от ЕС

115

Анонимен

преди 3 години

А Люк Монтание каза ваксина която еоди до смърт не я изплзвайте някой да каже е тази ваксина сега щот за Пфайзер просто не дават информация

114

wtf

преди 3 години

"Въпреки това той подчерта, че ползите от ваксината са много по-големи от потенциални усложнения след нейното поставяне." Как може ползата от ваксинирането да е по-голяма ако умра? Тия са тралала.

113

Анонимен

преди 3 години

До Solar PowerТи пък откъде знаеш с какво се бодът евреите? Защото са ти казали по телевизията, че се бодът с Пфайзер и ти реши, че е вярно ли? Откъде знаеш, че Пфайзера за евреите е същия, който са ти дали на теб? Откъде знаеш изобщо, че са ти били Пфайзер? Защото така пише на опаковката ли? Винаги съм знаел, че има наивни хора, но никога не съм подозирал, че са толкова много и толкова наивни. Добрата новина е, че България изпада в политическа криза, което си е победа за антиваксърите... :)

112

мишо бирочето

преди 3 години

бесилки весилки за всичките кучеглави слуги на ционистите и синедриона. остави лъжите и кражбите, колко хора избиха? колко българи избиха? колко неродени деца? каква икономика, каква мъка. международен трибунал и всичките от кмет на горе на дръвника. масони, басони, комисии, давос, бидони, клинънки, урсули, ишиаси, всичките на въжето. лустрацийка световна. вдигай се ***, утре ще ревеш гледайки стерилните си деца.

111

Анонимен

преди 3 години

Трябваше им почти 2 семици за да си признаят че лъжат че ваксината е безопасна.Ама то пък кой им вярва.

110

Анонимен

преди 3 години

А нали тези същите тръбяха че тази ваксина е сигурна.Колко от тях са ваксинирани с АЗ. Продажни душици,ето така се срива доверието в институциите, а после хората били недоверчиви.Същите корумпират като СЗО които в началото твърдяха че нямало данни вирусът да се предава по въздушно-капков път, а после като се изподрани света признаха че това е основният път на разпространение. СЗО е съучастник на Китайците в биологичната им война срещу света

109

Дедо ви

преди 3 години

До Solar PowerАаааа ти не знаеш, поникнали са ти рога, ама не ги виждаш. Хващаш 5джи мрежата с тях.

108

Анонимен

преди 3 години

Да видим още какви усложнения и заболявания ще се развият след ваксинация след още няколко месеца. Първите месеци тромбоза... после какво? Бъбречна недостатъчност, цироза, рак и т н

107

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: Аз се боцнах с пфайзер и съм шест плюс. Дори и ръката не ме боля :)В крайна сметка като се замислиш...... дали евреите биха се прецакали да си набодат набързо пфайзер ? Не мисля ,че са прости :)Та реших да ги последвам и аз.

106

Анонимен

преди 3 години

Забележте как това не е официално становище на ЕМА, дадено на пресконференция, това е казано в интервю за някаква медия. Това е несериозно. ЕМА трябва да бъде разформирована и да се превърне в изцяло научна огранизация ръководена от УЧЕНИ. В момента, в борда на директорите са всички шефове на агенции на лекарствата в ЕС. Като знаете нашият шеф на агенцията по лекарствата що за стока е, как може да вярвате на каквото и да е казано от тая агенция?

105

Анонимен

преди 3 години

А стига,веее, нали беше конспирация,че ваксините срещу ковид убиват.Потърпете още малко,ще излязат данни и за mRNK ваксините, просто ори тях трябва повече време....

104

Анонимен

преди 3 години

Айде сега и Коритаров бил ваксиниран с Астра и за туй починал. Казва се, че след дни щели да му поставят втора доза, а тези които най-рано са ваксинирани с тази ваксина, вторите им дози започват чак през май. 10-12 седмици интервал имат.

103

Анонимен

преди 3 години

Има вече и други ваксини и могат смело да установят връзка на ваксината с тромбозата. Отдавна търсят как да ги изцакат щото не си изпълняват ангажиментите.

102

Ха ха ха

преди 3 години

ХА ДОБЪР ДЕН!!!

101

Анонимен

преди 3 години

Западняците имат аргументи да мислят, че държавата им мисли доброто, но тук в България да вярваш, че Джипко и компания мислят за живота ти, граничи с кре_тения. И понеже Джипко и компания казали, че трябва да се ваксинираме и разни хора ги слушат и изпълняват. Акъла не ми го побира, как е възможно това, честно! Други си мислят, че е невъзможно СЗО, ЕМА и подобни да са в далавера за милиарди, заради която далавера да измрат много хора. Какво му е невъзможното, вие за ВСВ не сте ли чували?

100

Анонимен

преди 3 години

,, Той заяви че ВЕРОЯТНО връзката ще бъде потвърдена от ЕМА в следващите часове" Тоест може и да продължат да си траят а шубетата да продължават да се боцкат мислейки си че така спасяват жалкия си животец.

99

до @89

преди 3 години

Е ти ако усетиш , че не можеш да дишаш и сърцето ти ще изкочи, трябва да си *** да не се обадиш на лекар. Аз говорих в общия случай, на здравите хора, които минават през това препядствие. Това е личното ми наблюдение и споделен опит от много приятели и познати , които минахме.

98

Hahahha

преди 3 години

Колко сте глу па ви, народ който си избра Слави Трифонов коментира ваксините...хахахахахаххаха

97

Анонимен

преди 3 години

Има и случаи на ваксинирани с Астра Зенека които са ритнати от кон.