48

Превод

преди 3 години

Бизнесът все още не е платил на никой от ИТН.... но търсим начини. Ех,колко добре бе при тиквата..50 процента и правиш каквото искаш.

47

Левтер

преди 3 години

"Бизнесът" да се научи да плаща на час, както е в Европа. Също така е време да изкарате сивият сектор наяве, осигуровките реални...бандюги крадливи, и чак след това може да се наричате бизнес.

46

интересно

преди 3 години

партията на христо има дясна ориентация , БСП-лява, Мая- каквото се търси , Слави - не казва нищо за данъчна,фискална,социална политика, ромските гета,зелената сделка, статута на болниците,Съдебна реформа.....МИСТЕРИЯ .как ги виждате като коалиция ? Чии избиратели ще изтъргуват ? И за колко ? Ще разберем до месец. На печелившите -честито .

45

Информатор

преди 3 години

Споко, Велев , съвсем скоро ще имаш информация как пътуваш уверено към Евразия ! Бегай да сменяш евро за рубли, бате ! И им кажи на колегите си да правят бързо завод за "Камаз" и каруци "Лада" ! Успех,Велев !

44

Мъдрец

преди 3 години

Днес всички доказват как сме последни в Европейския съюз по доходи и качество на живот. Да , ама след няколко месеца ще доказваме как от последни в Европа сме се сринали до последни в Африка ! Помнете какво съм казал !

43

Анонимен

преди 3 години

г-не бизнес, на първо време Край с държ поръчки чрез които източвате Милиарди ,Край с всякви помощи към бизнеса от типа помощ оборот от нап , Проверка Кой Кой е и колко е Източил ! на второ - Национализация на Накраденото !

42

Анонимен

преди 3 години

Тук в коментарите, гледам, много го разбирате НАРОДА :)))

41

Анонимен

преди 3 години

Какъв бизнес сте вие ченгета от 6то ? Бизнесът ви е да крадете парите на народа и европарите, както самата мин на земеделието го каза. Туризъм с 80% сенчест бизнес получи вчера пари от най некомпетентния министър, любовницата на далавери Симеонов и бизнесът замълча на това престъпно пренасочване на народните пари. Вие и децата ви, уважаеми бг бизнесмени сте за затвора и за одържавяване, но не като шиши и еврото, а национално

40

да,да ама не

преди 3 години

До Сат НКолега! Ти подновявал ли си наскоро договора с мобилния оператор!? Правил ли сравнение за цената на едно и също и при трите!? И питаш за закон, тръст, монопол и прочее?!

39

Апартамент гейт

преди 3 години

Тиквата е най-добре, превърна ни в тиквички мечтаещи да ги сготвят. Осъзнайте се, не сте роби на Цара Слънце. Поздрав от Мишо Бирата

38

Анонимен

преди 3 години

Нинова днес подава оставка,после коалицията ГЕРБ+БСП е факт и лица като тоя несретник и Нарцистичнияткрадлив вожд ще продължат ударното "усвояване" на средства пред угрозата нови избори и евентуална победа на непредвидимият Трифонов!

37

Анонимен

преди 3 години

след като миналия парламент не е направил нищо по въпросите с реформите, защо сега риска в забавянето им да е в новия парламент?!? Като той или ще продължи да ги неглижира (което не променя статуквото) или ще вземе да ги проведе най-накрая (което е обратно на забавяне). Така че, защо този чичак вменява такива неща, а?Изобщо и вчера и днес някои "официални" представители на бизнеса нещо тихомълком реват за Бочко, ама ако им е толкова присърце да си го кажат, зависимости ли имат, друго ли е ...

36

да,да ама не

преди 3 години

До 55658Само пискат и се натискат като ущипани в тъмното моми! Всичко знаят!Достатъчно е да прегледат листите с кандидат-дупетатите! Дори не всички, а само тези до 3-4 място!

35

55658

преди 3 години

Срам за бизнеса, който днес признава, че не е осводмен за позициите на Слави.Сега разчирам колко мащабна е негодността на национално отговорния ни капитал. В бизнесът решаваща е информацията и умението да анализираш, за да времеш вярното решение за бъдещето.

34

До 35

преди 3 години

Не, не. Народа поиска хаос в държавата и точно това постигна. Иначе за цената си прав.

33

Анонимен

преди 3 години

Няма значение тоя какво иска. Народа си сака чалга и простотия. И ще си я получи, че и ще си плати цената затова :)

32

Анонимен

преди 3 години

Българите особено в чужбина са мъдреци, големи.

31

Анонимен

преди 3 години

Лице като Велев,което се сдобило от Масовата "Разсипия"на България с активи за милиони сега да разсъждава,кой и как да управлява страната е меко казано нагло!

30

Анонимен

преди 3 години

Бизнеса трябва да поеме управлението на държаватапевци танцьори не ни трябват

29

Анонимен

преди 3 години

Като не искате Слави, яжте още няколко мандата шланга на кофпомпиера.Да ви тупат *** на всяка крачка, да ви дерат калинки, да ви сочат с пръст отвсякъде, че сте крадливи и прокуратурата да гони мухите.