163

дедо иван

преди 3 години

я си представете, че Боко се разбере с Доган и ДБ или със Слави и предложи МС с друг министър-председател - "експерт", тогава ще е голям сеир, защото отровната Мая вече започна да "коли и беси".

162

Анонимен

преди 3 години

Който се коалира се коалира с Бочката е отявлен самоубиец. Справка-патриотите, така наречените

161

Анонимен

преди 3 години

До Те ли саЕ не следиш ли какви ги плещи твоя любим боко? Та той още в изборната нощ подкани всички да се коалират с такъв опитен пич..ага като него, щото бил спечелил избовите, омел ги бил всичките и да му почогнат още да си управлява. Молеше им се със сълзи на очи.

160

Анонимен

преди 3 години

Сета го играят гордост и предрасъдъци, а държавата потъва ли потъва. На всичко отгоре, дори програма нямат, чалгара влиза с един хвърчащ лист буквално. И като някакви моми, с тоя няма с оня няма...

159

Анонимен

преди 3 години

До 1Стига,дрънкало. Много глупости говориш че си ги и номерираш, много си пунктуален. Направо се чудя откъде ви идва тази наглост да правите политически коментари след като е видно че сте кухи като цистерни.Ще видим какво ще стане.Ако някой все още е с ума си няма да допусне провеждането на нови избори. Въпреки че българите изобщо не се научиха как се провеждат такива Все същото малоумие, не знам докога . Искат промяна пък гласуват сякаш си играят или не гласуват. ха де!

158

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията е ПАТ на шатката главата.

157

Истукан

преди 3 години

За *** не гласувам. Не ходят на работа дори, а са народни представители. Какво представят като ги няма на работа?

156

Те ли са

преди 3 години

Промяната :Учиндолския бек със "Няма такова нещо "Пинокио от "*** България "Сестра Галева с "Наведи се мутри вътре "P.S.Бойко и не държи да се събира с вас. Хайде сега да видим вие какъв кабинет ще сътворите без Бойко ?

155

Време за промяна

преди 3 години

Дойде краят на едноличното управление на банкянският хитрец Бойко. Дотук беше. Никоя от останалите партии не иска дори и да разговаря с него.

154

ОТВРАТИТЕЛЕН

преди 3 години

ЩЕ ИМА НОВИ ИЗБОРИ ЕЛЕКТОРАТЕДОКАТО ДПС И БСП ИЛИ ПЕЕВСКИ И ДОГАННЕ СИ КАЖАТ МНЕНИЕТО ОСТАВАТЕ ЕЛЕКТОРАТХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛААААААААААААААААААААААААА

153

Правителство ли!

преди 3 години

Червените крадци точат зъби за 30 милиарда евро-фондове, но няма да ги огрее, защото Байдън има друго виждане по този въпрос. Някои трябва още сега да се укрият в чужбина, докато не е станало късно...

152

ФЕРАРИ ЕНД ПУРИ 7/8

преди 3 години

ПОБЕДИ- С ДЕД БЕЛОСЛАВ С БАСТУНКАТА СМЕЛО КЪМ ЕВРАЗИЯ- СМЕНЯЙ ЛЕВА С РУБЛИ- НЕ ЩЯХТЕ ЕВРО- НА ВИ РУБЛИ. НА РУБЛЬОВКА ВИ ЧЕКА ЧЕРЕПЪ ДА ВИ СТИСНЕ РЪКА, А ВАНКАТА РАЗДАВА ФЕРАРИТА И ПУРИ ПРЕД ПАЛАТАТА НА БГ ПОЩИ.

151

Родител

преди 3 години

Не ни ли стигаше един Фигурант , че и Чалгар си завъдихме да ни с.е.р.е по главите ?

150

Анонимен

преди 3 години

Вярно ли, че тpоловете на мутрите ще ходят на превъзпитание в демократични ценности, сега когато мутрите паднат от власт?

149

Анонимен

преди 3 години

Фотомонтажите с чекмеджето и бутафорния патлак свършиха добра работа!

148

Анонимен

преди 3 години

До KasperskyМечтите са без пари.

147

Анонимен

преди 3 години

Да гласуваш за мутрата Станислав Трифонов и да викаш, че гласуваш против мутрите е голям смях.

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 157А той какво е?

145

Питане

преди 3 години

Като са гласували против Мутрите, защо вкараха Мутри Изправи се, начело с адвокатите на мутрите. Няма никаква логика.

144

Анонимен

преди 3 години

Малко хора гласуваха ЗА някоя партия. Мнозинството гласува ПРОТИВ мутрите.Затова Слави има толкова много гласове.