24

протестъри

преди 3 години

само слави може да направи избори в лукс. следващите ще ги направим в най-скъпите хотели

23

Анонимен

преди 3 години

"осигурени навеси....." я ти постой на това време под навес, след като си от 5ч сутринта на крак, с 1 сандвич и няколко кафетазначи РИК трябваше да са под навеси - щяхте да видите колко бързо щяха да обработят всички документи

22

Срам

преди 3 години

до Не ми се мислиГлупости... Като имаше протести лятото, нямаше проблем!

21

Не ми се мисли

преди 3 години

Не ми се мисли, че след 10 дни ще имаме огромен пик на заболели от ковид! Вчера това което видях на опашката с чакащи да гласуват, нямаше дистанция, нямаше маски нямаше нищо! Като чета явно същото е било и при предаване на бюлетините! След десет дни ще имаме по 10 000 заболели на ден и поне по 1000 мъртви! Дано не се окажа прав!!!

20

хасегаде

преди 3 години

Аз пък счупих една чиния.

19

Видимите резултат

преди 3 години

Перфектната организация на изборите, за която говореше Тиквата.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17ти как разбра, че са на ГЕРБ тия секции? По какво ги разпозна? Въобще знаеш ли какво е изборна секция?

17

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще вземат да ги запалят, но трябва един пушач да им услужи с огънче

16

Ядосана

преди 3 години

До 39418 с тия предложения, как ще ми гарантираш анонимен вот? Голям си умник. Такива като тебе ни докараха чалгар да ни управлява! Без образование, едно средно и това е. После защо неграмотни ни управляват, защото като избирате не мислите. По-добре да ям черен хляб отколкото нищо.

15

Анонимен

преди 3 години

Обърнете внимание - първо се обработват секциите които твърдо са за герб, забавят се умишлено другите за да омалеят хората и да има време да се правят корекции в протоколите в полза на герб. Това е тактика приложена и при избора на кмет.

14

гост

преди 3 години

До Анонимен 1гласуването е анонимно, с СМС всеки е знае кой как е гласувал. Ха-ха, ето за това не е с СМС.

13

123

преди 3 години

Нарочно ги бавят за да правят измами.

12

Към анонимен 13

преди 3 години

Защото цялата стока е ялова и неграмотна

11

Анонимен

преди 3 години

92 процента сгрешени протоколи. Ми като са неграмотни, що се натискаха да са в комисиите. Аз една работа ако не мога да я свърша, не се и захващам.

10

Анонимен

преди 3 години

Палете! Сложете край на тази пародия на избори и фалшива дмокрация! Не щем да ни управляват мутри и чалгари!

9

Повече

преди 3 години

Така се държа хунтата нс бившето комунистическо недоразумение 12 години без наказание но сега ид ва по страшно защото ще горят в огъня на ада не само вие но и вашето поколение до 9 коляно както навремето е казал Борис 1

8

Standoff

преди 3 години

Този цирк наречен "избори по гръцки" трябва да спре! Както училищата минаха на дистанционно, така без да се харчат стотици милиони трябва да се мине на съвременни технически способи на гласуване на българите от целия свят. Без ограничения. Така ще отпаднат и шашми, и заплахи, и платен вот, и тия допотопни "сватби" и затваряне на държавата за седмици. Политиците които са нечестни не вярват на народа си и го ограничават за да му крадат гласовете.

7

Анонимен

преди 3 години

Не се ли научиха, че за такава работа трябва да си носят една раница пълна с храна, вода и лекарства. ЦИК нарочно се опитват да касират изборите.

6

Анонимен

преди 3 години

АКО НЕ Е ЗА ГЕРБ - ПАЛИ

5

39418

преди 3 години

П пощата с обратна разписка, СМС, машинно, имейл - това се все възможности за улсняване на мота. Да, ама не - с хартийки, с плюнчене, броене, връщане отново и хаос... такава е заадачата. а те зи с подпалваческите намерения си търсут килии в затвора.