73

Ангел

преди 3 години

Гешев, дните са ти преброени. Ще бъдеш разкъсан на парчета, ти , тиквата и пеевски !!!!

72

анонимен

преди 3 години

***,*** българин! Какво да вин каца повече! -:(((

71

Анонимен

преди 3 години

ИСКАМ на бай Трифон сино да иде у парламенто!Да казва вицуве!

70

Анонимен

преди 3 години

Абе кои партии са купували гласове, че да видим кои са престъпниците.Някой от вас знае ли или упражнявате в празнословие?Искам Слафчу да влезе в парламента, та да има кой да казва откровени простотийки и да става весело по копанарски.Поздравявам всички, гласували за Учиндолския ***.

69

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА дано, ама надали....

68

Анонимен

преди 3 години

До 76 " Слаучу" както го нарече сополе зелен! Каквото имаше да казва,гомказа отдавна! И това че се дистанцирал и замълчал във времето на "пандемия" Не значи че няма какво да каже! Ако ти прави впечатление,доста партии си замълчаха тактично нали? Само твоят с " жипката" не се спря! То "срещи" с по едим файтон хора по "фейса" с уния със "сините венци"! -:(((Още малко и тази вечер ЩЕ ГО ОТСВИРИМ ЗА ВИНАГИ!!! -:)))

67

Анонимен

преди 3 години

Славчу с бодигардовете на колко ще се класира?Има да му пишат сценаристите изказванията....Като гледам как го достраша да излезе на дебати, мисля, че е голяма мишка.С това ме отказа да гласувам за него.

66

Анонимен

преди 3 години

Как се разпределят нарушенията по партии?

65

Готфрид Булонски

преди 3 години

До АнонименНямаш доводи

64

Анонимен

преди 3 години

До 68 Скрий се бе Гербераст!-:(((( Жалки сте отдавна троловете им тук!!!-:(((

63

Анонимен

преди 3 години

Само БСП,АБВ!

62

Анонимен

преди 3 години

ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДА НЕ ПОЗВОЛИМ ЦВЕТНИТЕ СРЕЩУ 50 лв. ДА РЕШАВАТ БЪДЕЩЕТО НА НАС И ДЕЦАТА НИ ............ !! НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НЕГРАМОТНИТЕ ДА ИЗБИРАТ ....НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ !!!!

61

Готфрид Булонски

преди 3 години

В България продължава да има глпаци които вярват че с избори нещо може да се промени особено след изборите 91-ва.Питайте Тренчев кога умре България и кво стана след тва.

60

Анонимен

преди 3 години

до 64.Ти Герберски *** ли си? Ако си такъв трябва да знаеш,че ГЕРБ плаща по 70 лв за глас в София! Тази партия може да купи вече,само "братята римляни"! НАС НЕ МОЖЕЕЕЕЕЕ!-:) Хайде замълчи вече с пропагандата си! В деня на изборите,трябва да замълчим всички! И всеки гласува според предпочитанията си! Ще броим "пилците" тази вечер нали?

59

до анонимен

преди 3 години

Слави си е разпродал партията на парчета.Парата прай борбата при него,а не мисълта за бъдещето на България.----------В сравнението се познава истината!Хайде, да сраним с всички преди него - Гърбави, Болшивики, ДПСари с екскурзиантите, Пишман "патриоти", ЦвъкЦвък с апартаменти гейт и контактите му с някои ЗадОкеански служби...За подвизите им през годините във власта и парламента, с корупционите схеми, обръчи и чадъри да не гворим, това беше и е работа на прокуратурата и следствието!

58

Анонимен

преди 3 години

Всичко е ясно.ГЕРБ отнася всички останали с 200 км/ч.

57

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСлави си е разпродал партията на парчета.Парата прай борбата при него,а не мисълта за бъдещето на България.

56

българин

преди 3 години

Здравейте! Аз лично,след 13 години мълчание,днес Пак излязох и гласувах! Гласувах за НОВОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ! Направи го и ти българино! Вдигни се и се разходи до урната! То от дивана няма как нали? После да не псуваш и не те е яд,че не си отишъл! Твоят глас е важен! Имаш още време ако решиш! И ако не отидеш и Не гласуваш.Нямаш право да мрънкаш после,пак ли тоя и що така?!-:) Излез! Важен е гласът ти!-:) ПОВЯРЕАЙ МИ!

55

до анонимен

преди 3 години

Слави ходи с 20 бодигарда.---------------Е, и????Да не би да е "бъркал в кацата с меда", като другите?Има пари - плаща си, от собствения джоб, а не от Евро Фондове и "инвестиции"!Без "Шкафчета", "Суджук гейт" и корупционни далавери!

54

Зигфрид

преди 3 години

Немогат да съставят правителство освен ако някой не клекне тоест да пренебрегне това което е обещал ето затова негласувам защото всички са маскари и няма смисъл