22

Анонимен

преди 3 години

папизъма е слуга сатана

21

кромуел

преди 3 години

слава Иисуса хляб насущний,да се свети името му,и славата му амин

20

Анонимен

преди 3 години

До 3 Невярващия и какво като летиш в космоса и има технологии.по добре ли ти е?Един ден като остарееш и станеш немощдн и болдн и слаб ще си спомниш ли за думите си щд ти се орииска поне малко да де надяваш душата ти да не гори в ада!и пак свещенник ще те опее!Дано !!!и пак кръст ще имаш на гроба но дали ще си спасил душата си дано има и кой да се моли за нея.Помисли си!

19

До Анонимен 24 и 25

преди 3 години

Да, имал е, но те са били деца на Йосиф от първия му брак. Имал е още и братовчеди, на които също са казвали братя, защото при евреите така е било прието.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24 и 25То е ясно, че българите са религиозно неграмотни, ама чак пък толкова да сте не бива. Адам и *** не са имали само двама сина. Имали са и трети - Сит, а също и дъщери. Хората са живеели в чиста природа, неомърсена от греха и продължителността на живота им е била много по-голяма от сегашната. За няколковековния си живот са имали много деца. Вие сте също като тези, които казват, че Богородица е имала полов живот, защото Христос е имал братя и сестри, пишело го в Библията.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24А, как, ободряват се... Ето на, Каин и Авел сума ти деца са направили, всички човеци сме резултат от тяхната безкрайна братска любов........... дето питат там долу, нали са били единствените синчета на Адамчо и Евка... То и тяхното малко изродщина върви, тя му клонинг, па се таковали..........

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Не задавай такива въпроси, че ще те убият с камъни, тия смирените душички християнски... Само сляпата вяра се приема, без въпроси!

15

Анонимен

преди 3 години

Надайте се, послушни миряни, на възкръсващи семитски дърводелци. Още доста ще има да се надявате и да ви го надяват.

14

Папата е

преди 3 години

Слуга на луцифер

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10хахаххааа,то бива ама чак толкова да си зле с главата,да вярваш че са живеели по 900г.

12

ПАПА

преди 3 години

Намеси Украйна, защото скоро ще има бази на НАТО там и света да го приеме като акт на спасение.. Институция не вяра е това.

11

Анонимен

преди 3 години

До 11Да твърдиш ,че днешните общества са пропити от религиозност и политиците управляват според религиозни учения и догмати е все едно да твърдиш ,че Слънцето изгрява от запад.Освен това имаше един строй който тотално отричаше религията ,знаем до къде стигна СССР и сателите му.

10

Анонимен

преди 3 години

До 6Адам и *** са живели векове ,ако не се лъжа за Адам се споменава 930год.Повечето хора мислят ,че само Каин и Авел са единствените им деца,само ,че в Библията се споменава и Сет ,а според някой предания имали са 33синове и 23 дъщери ,което е напълно възможно за дълголетният им живот.

9

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНкато гледам си доста зле с главата,сигурно и ти си заченат от гълаб

8

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 6НЕ ОТВАРЯЙ ТАЗИ ТЕМА ЩОТО В СЕРИАЛА : НОВИТЕ СЪСЕДИТАМ БЕРТА КАЗА ЗА БИБЛИЯТА: *** СИ Е ЛЯГАЛА СЪС СИНА СИ :DА АНТОНИО РЕСИО КАЗА: ТЯ ЖЕНА МИ ДА МИ КАЖЕ, ЧЕ Е ЗАБРЕМЕНЯЛА ОТ ГЪЛЪБ И ПУСТИНЯТА ЩЕ И СЕ ВИДИ МАЛКА :D

7

АнонимеН

преди 3 години

До АнонименАКО МОЖЕШЕ ДА МИСЛИШ КОМУНДЕЛКЕ, ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ХРИСТОС ОДОБРЯВА РАЗЛИЧНИТЕ И ГИ НАРИЧА ПОРЕДНОТО ТВОРЕНИЕ БОЖИЕ! МАТЕЙ 19:12 ХРИСТОС Е БИЛ ДОСТА УМЕН ЗА ВРЕМЕТО СИ, А БИБЛИЯТА Е ОГРОМНА ЕРЕС КЪДЕТО ЦЪРКВАТА Е НАБУТАЛА НЕЩА КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ХРИСТОС!!! СОДОМ И ГОМОР СА В БИБЛИЯТА, А ХРИСТОС НЕ Е ОБЕЛИЛ И ДУМА ЗА ТЯХ!

6

Анонимен

преди 3 години

въпрос към вярващитеспоред библията адам и еva са имали двама сина,как тогава е продължил живота?

5

Анонимен

преди 3 години

Не мисля, че Христос би имал добро мнение за този сатанист, дето дори пропагандираше лгбтпз идеологии.

4

†††

преди 3 години

Папата е Сатанист. Тоя психопат управлява света.

3

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера как може хората още да вярват в тези глупости... сериозно не мога. 21 век сме хората летят в космоса, технологията и науката е далеч от астрология и шамани обачи явно човека като вид още не е дорасъл ментално и му се вярва в литературни герои от стари книги.