46

Анонимен

преди 3 години

Ромите не желаят да работат за българите за 500 лева искат бизнес да си имат ниви пасища да са свободен народ не роби на вас българи.затва не си търсат работа.философията на роми те е добре че има бавно развиващи българи та да одцелеем иначе нема кво да ядем.нарочно ходат скъсани и мръсни никои да не ги закача за нищо.дошли са тука в българия защото сте *** нация и им вървът номерата държава без закони.искат да управляват държавата .вия им давате помощи и незаконни построики и всичко.

45

Анонимен

преди 3 години

Българи вия въобще не познавате ромите всяка нация си има своите културни особености неги мислете че са прости те са по богати от българите вече доста по богати роми има от българите .те неискат да работат за 500'600 лева за минималната да си дават здравето искат по 2000'3000 лева да получават.вия ги дескриминирате те искат да работат но вия не им давате работа.така сте ги научили на помощи 100 години и после е трудно да отвикнат.те неискат да работат за българите искат собствени бизнеси.

44

Знае се!

преди 3 години

Иначе е лошо - знаят те! Ако не гласуват довечера няма да има по 200 лева в джоба и няма да има за пиене. Трябва да се гласува, печелят се пари. Иначе лошо!

43

Надежда!

преди 3 години

Можем да се надяваме, че на днешните избори ще бъде последното участие в избори на неграмотните избиратели. То, какво ли политическо становище може да има един неграмотен избирател. Иначе, България плаща купища пари за безплатно образование, а тези които не се възползват от това , трябва да бъдат лишавани от право на глас и от социални помощи... бг

42

...

преди 3 години

Бях на лозето.Вчера съседа ми вика "ела, дават храна и пари".Отивам да видя-"една" партия агитира материално.Пред тях основно *** и пенсионери. На *** 100 лв, някакво месо и бира.На пенсионерите 50лв. кило ориз и кило захар.Такава ще е...

41

Край

преди 3 години

До 56 Демокрацията се е родила с мажоритарни избори в два тура. В имитацията на избори може да участват и менте гласоподаватели - резултата винаги ще е менте демокрация.

40

Анонимен

преди 3 години

Уважаемата Анисия(чудно българско име) Иванова може би не знае, че в България по закон няма малцинства. Ако не знае, не е за журналистка, ако знае, умишлено пропагандира разделяне на българската нация.

39

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Създателите на класическите демокрация в древна Атина надали са и сънували, че един ден и животните ще имат избирателни права

38

бг

преди 3 години

тия първо да се научат да работят и да си плащат данъците и сметките , после да мислят кое е лошо .

37

Димитър

преди 3 години

Хора, знам, че вече няма човек за когото си струва да гласувате. Но гласувайте! Не оставяйте за поредна година гласа *** хора приели по 20 - 50 лв в джоба да решава всичко в страната в която живеете и работите.

36

АСАНЧО

преди 3 години

УТРЕ ШЕ МУ ГЛАСУВАМЕ НА ЦВЕТАНОВ ЗА ГЕРБ ТОЙ ДАВА ПАРИ

35

Нели

преди 3 години

НА АЗИАТСКИ ОСТРОВ СЛЕД 5

34

Полина

преди 3 години

Какви роми!Мързеливи ***, които само правят деца и не работят.Нямало работа!Боже да ми паднат ще ги науча да работят и да учат, а не само да крадат и да ги толерират ГРОБ, защото гласуват за тях.Последно в Мъглиж, но всички българи си мълчат.Затова Тиквата ще казва, че сме прости.

33

Анонимен

преди 3 години

Въпреки че живеят различно... ахахахах

32

Анонимен

преди 3 години

Изтриха ме...жалко

31

Анонимен

преди 3 години

Има системни и антисистемни партии.В България няма антисистемни партия.Атака го игра антисистемна, докато не влезе във властта.Пак да се върна на Агент Смит от Матрицата. Всеки докопал се до власт се превръща в същото нещо като предишния.Но...има Иван Костов, има ДБ част, от които е ДСБ.Там има хора, които искат да разпродадат и спалното ви бельо на чужденци с цел:1.Лично облагодетелстване;2.КЕФЪТ да затрият БГ нация.

30

Анонимен

преди 3 години

А-у, сред БГ девойки и младежи няма ли ранни съжителства?!Има, има и ранни аборти.Следват късни раждания с асистирана репродукция.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34,виж сега, прав си донякъде, но ще те допълня. Другарите антибългари, познати още като русофили, сталинисти, куманисти и т.н. -исти са в същото положение. Вместо да се стегнат, да работят и да се развиват, те по цял ден тролят за копейки и разсъждават по великите идеи. Не е ли същото. Фактически роммите и русофилите са на една черга в 2021. С малки изключения, щото и русофилите си имат тартори- Николай Малинов, Корнелия, Фигуранта. Но иначе е същото, нали?

28

Анонимен

преди 3 години

Воля и работа им трябва , имам познати ромско семейство , страшни бачкатори, мъжа постоянно ремонтира , имат кола , ходят чисти и спретнати. Да не чакат някои да ги оправя ами да се стегнат

27

Анонимен

преди 3 години

До българинбожков тв ака босфор тв са яко антиевропейци. Цялата им телевизия лъха на спарен куманизъм облечен в евродрехи.