95

Анонимен

преди 2 години

Избора е Хляб или Кръст пред дишемата ще избера Кръст!

94

УТРЕ

преди 3 години

Не виждам нищо лошо в това, Държавата да се погрижи за ваксини за всичките си граждани, и дори да ги агитира да се ваксинират. А който не иска - легитимен е дебата за нарушаване на правата човешки - било то в съда или в парламента.За съжаление, у нас няма ваксини дори за тези, които желаят...А омразничетата, ще ги познаете по антиеврейските им коментари, безразлични към самата тема - срам за човещината и Българщината.

93

Паднаха ми в очите

преди 3 години

Стига със тези паспорти и чудесии все едно ,че сте най важните в света , не сте !

92

Реалист

преди 3 години

Работодател, аеролиния, ресторант и т.н. имат 100% право да не приемант неваксинирани. Дискриминацията на имунизационен статус не е забранена, следователно е разрешена. И стига сте ***, никой не ви ваксинира насила, а само не ви приема.

91

Анонимен

преди 3 години

до До До 79 ти който имал 9 работника!Бе ти голем бизнесмен бе голяма работа си бил аз пък знаеш как ме боли *** за такова като теб!

90

Анонимен

преди 3 години

Посшедния ред от статията:Било рабо да се премине лъм принуда???А кога ще се как ще ни принудите?Ами не няма се ваксинирам и това е!

89

xyz

преди 3 години

До АнонименОтн.:Лека корекция.Фашиститеъ са били в Италия. В Германия - национал-социалисти.========Абе те не четат вече исторически книги. Те четат мобифони, а там те не пишат такива работи.

88

:)

преди 3 години

До АнонименА пък аз започнах да се пазя от ваксинираните.

87

Ужасена

преди 3 години

Трябва и тук така да стане, без ваксина няма работа, пенсия, обезщетение. Неваксинирани да имат забрана за пътуване, влизане в всякакъв търговски и обществен обект, както и забрана за излизане и на улицата.

86

Martin Bormann

преди 3 години

Сталин беше казал: "не е важно кой как гласува а кой брои гласовете". В този ред на мисли, за тази "епидемия" и масова форсирана ваксинация бих казал следното: "не е важно дали съм ваксиниран или не а е важно дали имам накъв документ на който да пише, че съм ваксиниран" ..... Нека ви нагостя с порция от собствената ви манджа господа интриганти :))))

85

Анонимен

преди 3 години

"Дали ваксинацията е необходима, за да се върнете на работа или в клас, е още по-труден въпрос."Труден е за промития конформистки мозък. За нормалния човек е много лесен. *** прости!

84

Еди

преди 3 години

На такъв нагъл пишман работодател дето иска да ме уволнява ще му кажа направо: "Отиваме при нотариус там ми подписваш запис на заповед на стойност , примерно 1 милион лева. Аз си правя завещание и записа на заповед влиза в сила, само ако почина от ваксината. " Да видим тогава колко е корназ. И въобще такива гад.о.ве мислещи само за собствения си зад.ник трябва да фалират.

83

Martin Bormann

преди 3 години

Израелците са най-големите овци в света. Холокоста беше изобретение на Зионистите с помощта на клана Варбург в Германия. Имало е програма преди 2рата СВ (може да проверите) в която са се давали маса пари на Евреи да се върнат в Палестина (по това време контролирана от Англия) за да се създаде вече планираната държава Израел. Това става с личните подписи на Фюрера! Тези които отказват да го направят ги следват лоши неща..... Зионистите са използвали собствените си хора като добичета за да заселят

82

Истината

преди 3 години

И да го напишем простичко - Това е здравен фашизъм и няма мине толкова лесно.

81

Анонимен

преди 3 години

Това е един от приомите, които ни очакват.Чорбаджиите да ни задължават.

80

Анонимен

преди 3 години

Георги Инфандиев беше прав! Предсказа го, преди 1.5г.

79

Истината

преди 3 години

До наглия шефОтказвам по доказани здравословни съображения. Уволняваш ме, съдя те и съдът ме възстановява на работа. Капиш??За тая ваксина подписва декларация за съгласие, никога не може да се узакони в

78

Петко

преди 3 години

"Мисля, че е лоша идея бързо да се премине към принуда" - ахаа значи и това се било обмисляло като идея - *** мамини. Ако не скочи народа по света да се защити спукана ни е работата!

77

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно правилно. Аз също имам 9 работника и за сега ги изчаквам, защото няма ваксини, но пуснат ли масова ваксинация, който се прави на интересен и отказва да се ваксинират, изхвърча на 100%.

76

Анонимен

преди 3 години

До 72.Не е коректно Вашето изказ.То е катода кажеш ,нямаше банани.Да корекоми,да дънки с долари.За цветен тел. се чакаше една седмица.НООО...Работа за всички.При заплати катоднешните,а???Карта за море14 лв- 14 денапълен панс.Хляб 34 ст бял26 добр.Типов15 ст,предимно за прасета.Билет6 ст.Безплатно лечение.Общежитие4 лв- на месец.Квартира 25 лв.Ток4 ст.Бензин8 ст.Шницел с гарн50 ст- най скъпото враб. стол.Обувки8- 14 лв.Пък ти чакайза мебели.