155

Анонимен

преди 3 години

за кво изобщо от една седмица тия безформени бодита ни се представат за Мармалати Хари и Джем с БонбондДа Щирлиц, Митко Ракетката и Милорд Кдесидеяноф

154

Анонимен

преди 3 години

Ияаева дали разбра че е дърта кунда - така да клевети татко си. нестига че всичко е правил не за едно а за цели две държави

153

Анонимен

преди 3 години

Каква трагедия!

152

Анонимен

преди 3 години

До До 173"Моето поколение си живя царски - до посреднощ игри в градинките, спортни и младежки лагери / Безплатни/ по 3-4 в годината на планини и море , играех и в детски ансамбъл - половин свят съм обиколила без да съм дала стотинка."Сметката я плащаме сега, обаче. От унищожена от войната страната, минахме през свръхтежка криза през 50-те и изведнъж - дай ще живеем на макс! 89-та всичко се разпадна.

151

Анонимен

преди 3 години

Глупава статия с подвеждащо заглавие. Според статията,бащата е бил шпионин на САЩ, а не на СССР.

150

До 173

преди 3 години

Че какво и е било на България??? Моето поколение си живя царски - до посреднощ игри в градинките, спортни и младежки лагери / Безплатни/ по 3-4 в годината на планини и море , играех и в детски ансамбъл - половин свят съм обиколила без да съм дала стотинка. И нямаше виц дето ,Тошо" не беше вътре ...В момента съм в ЮК - Е , накрая разбрах какво е истинска полицейска държава.

149

Анонимен

преди 3 години

Прилича на копиран Текст от сайта на Дойче Веле

148

Анонимен

преди 3 години

...казва тя пред BBC...-----------------------------------и защо са я разпитвали от военно-въздушните сили?

147

Анонимен

преди 3 години

Така като сте го написали, ударднието е на началното И. И все едно е фамилно име, а дядо и се е казвал И.

146

Анонимен

преди 3 години

Какво е това име Иева?

145

Barba Ganios

преди 3 години

До Анонименdo170 ......prav ste kolega ! Statiata e palna boza ! Loshto e ,che takiva bozi oformiat saznanieto na oshte neoformeni mozaci ! Inache ot Neli Hristova ,kakvo drugo da ochakvash ?!?

144

гнусна съдба

преди 3 години

Така е със всеки комунист прогониха царя и богаташите като избиха несъгласните и ограбиха населението за да върнат царя и създадат олигарси/мутри да грабят народа но след години прокажени от внуци и правнуци.

143

До 186

преди 3 години

За теб не, но се напълни с пИклювци, роден след 1994 година, които споделят снимки на Тодор Живков и врещят колко хубаво било в България преди 1989г!!!!

142

някой

преди 3 години

"Трудно е за някой, който никога не е живял в СССР, да разбере колко мрачно беше у дома", споделя Иева."За мен не е трудно да си го представя. Аз съм живял в България.

141

Анонимен

преди 3 години

САЩ и Британия нямат шпиони и техните деца нямат такъв проблем

140

Анонимен

преди 3 години

И в наше село йекаме. И на Евa викаме иева, ама чак в пашпорта да го напишем, токлкоз прости не сме.

139

Анонимен

преди 3 години

Как младата Иева разбира, че баща й е шпионин на СССР?-----------Ами, кво шъ посъветвате Джейн или Барбара, когато разберат, че татко или мама работят в една структура наречена ЦРУ???По-глупава статия не бях чел!СССР, ГДР или НРБ бяха Соц държави и като всяка друга държава по света, имаха своите секретни служби, които защитаваха държавата от външни и вътрешни врагове.Днес, РБ има същите служби под друго име, изпъняващи същите функции, разликата е в качеството и професионализма им!

138

Анонимен

преди 3 години

Kакво има толкова за шпиониране - десет ръждясали танка .6 самолета Миг-29 ремонтирани в Полша .

137

Анонимен

преди 3 години

Отново атака на Капитолия във Вашингтон.Този път с кола, перкулясалия американец блъскал с трака си докато колата спряла в загражденията и след това хукнал да коли войниците, след което го застреляли.Интересното е, че имаше първа новина от инцидента с абсолютно различна фактология, представила всичко като нещастен случай.Тези, които ми защитават САЩ и американския начин на живот за слуги на Дявола.

136

Анонимен

преди 3 години

Сергей Лавров уведоми западните парнтьори, че разпалването на нов конфликт в Донбас ще разруши Украйна.