31

Зозо

преди 3 години

Ко стана бря? Нали Путин миналата година им прати помощ за ковид - водоноски да дезинфикцират улиците..... и 200-300 кагебисти :))))))))))))))))))))))

30

ББ

преди 3 години

и това е момента...военен,отдал живота си в служба на каузата ЕС и НАТО...не може да си нахрани децата...световната политическа класа...човека си е отдал живота да ви защитава интересите и властта...вие го превръщате в...руски агент,а произвеждащите храни,а лекарите,а възрастните,отдали живота си за Идеята ЕС?подценявате хората,парите и властта ви нямат стоиност...за една нощ ще ви ги отнемем!!!Справедлив Свят...или мъртав!!!гладен и нелекуван съм...унижен и предаден...Бог ми е дал живота!!!

29

3000ев=6000лв

преди 3 години

А у нас 6000лв=3000евро минава за космическа заплата. Само ...помазани на определени позиции, кметове, власт..... или ако си решил да си чупиш здравето като пом к-н на кораб или пилот(ама и те гладни сега).Често в този форум разни се представят за програмисти и дават многохилядната си заплата за велик пример на простосмъртните

28

Анонимен

преди 3 години

До до Ко стана,Явно работиш по строежите. Няма друго обяснение защо си нямаш идея от отношенията между Германия и САЩ.

27

Анонимен

преди 3 години

Тоя правилно се е насочил към Путин, знае ,че е милиардер. Жалко,че малко е бозал от Кървавия Пигмей...

26

до Ко стана,

преди 3 години

Отношенията САЩ-Германия са специален случай. Германия е заела стойка партер и го поема 4въртит от САЩ както го подадът - отпред, отзад, фостaта ... Живея вече доста години в Германия и съм се убедил в това. Това с подслушването на канцлерите е само едно от нещата. Северен поток, Скайп, американските бази ... са все такива примери. Отношението м/у 2те държави е на ниво нещо като васал - крепостен селянин.

25

Ко стана, нищо

преди 3 години

С разпореждане на генералния прокурор на Германия Харалд Ранке е прекратено предварителното разследване за подслушания мобилен телефон на германския канцлер Ангела Меркел. Скандалът по подслушвания телефон на канцлера започна преди година, в разгара на друг подобен за американското подслушване на водещи европейски политици, в това число и германски. Оказа се, че Меркел е вторият канцлер след Шрьодер, който е бил подслушван от американците. Тогава Меркел заяви, че е недопустимо съюзници да се..

24

До 20

преди 3 години

И какво й беше развитото на икономиката - че поддържахме привидно висок стандарт със заеми ли ? Освен земеделието имахме ли някакво друго сериозно производство ? А и то се поддържаше от старци в ТКЗС-тата, и ''доброволни'' младежки трудови бригади за събиране на реколтата всяко лято !

23

до 20

преди 3 години

Е, и? Какво като едно време е била на средно равнище?Българина винаги обича да се сравнява с някого, та затова и аз ще ти направя сравнение:Едно време където е била България там си е и останала или ако е мръднала, то с малко напред. Останалите обаче са СКОЧИЛИ много напред. Затова сега изглеждаме изоставащи. Другарите от екс-БКП, ДС се погрижиха да стане така и го нарекаха "демокрация". Затова пък те лично са изпреварили средноевропейците

22

Българинаи

преди 3 години

Ето така живет белите с 4 деца с 3000 евро. Как да имаш деца в скапания ЕС? Дава се път само на лгбд които не раждат и на малцинствата които раждат само простотия и престъпност

21

MGS

преди 3 години

Сега като са ги изгонили кой ще купува мебелите за царския дворец на Крим

20

1234

преди 3 години

Цру не прави така, там ти подсказват че имат записи, снимки и ит.н и ако не снасяш, ще ТЕ ОТЧАЯТ ТЕ, не живота.... Май италянеца е търсил на кого да продаде, не обратното... 3000 евро вземат 4 ман га ла в германия от помощи... Тоя ЕС е скапан и трябва да се разпадне веднага!

19

Анонимен

преди 3 години

До до 15/18Едно време за "враг на народа" те определяха без да се гледа реално какъв си, по преценка на партията. Тук става дума за съзнателен акт на измяна: едно от най-тежките пресътъпления срещу обществото. Трябва да има последици отвъд обикновената присъда и те трябва да засягат всичко: да се знае, че всяко такова престъпление не се прощава точно от обществото.

18

до 15

преди 3 години

Ами не е така, все пак се водим, че вече принадлежим към цивилизованата част на света. Няма как да държиш отговорни 2-3 годишни деца, за това, че баща им се издънил по тоя начин.Едно време комунистите ги правеха тези извращения - дъщеря на активен борец - хоп - придобива престижна работа. Син на "враг на народа" - няма как да бъде приет в университета.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12А някой имат далеч по-лоши планове. За справк - Ахмед Доган - ОСЪДЕН ТЕРОРИСТ!

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Сеза заради някаква мизерна сума, здраво ще усети какво е да те погне държавата."То па една държава ... тиранини!

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8"Сега сеньора Карбонара ще трябва доста терапии да прави, че да издържа четерите деца и добитъка в къщи."В законите на всяка държава трябва да се вкара, че ако те хванат в шпионска дейност на чужда такава, си лишен доживот от сциални придобивки и ти и семейството ти.Да видим, "г-жа Карбонара" какво ще прави, когато не може да разчита на едно ОЙРО от държавата за 4те й деца.

14

Анонимен

преди 3 години

А 5 хил евро ще му оправят ли финансите ?!Надали .07295

13

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха ужас.

12

Анонимен

преди 3 години

До ВКР"Е така вече подсигурил ли е бъдещето им?? 15 годинки в панделата"Всички предатели на родината си (включително русофилите в България) оперират под презумпцията, че "не, тях няма да ги намерят, няма да ги стигне наказанието", затова са готови дори за минимални придобивки да се продават, щото никога не ги оразмеряват срещу потенциалните последици.