148

Анонимен

преди 3 години

Астра - най-слабата , най-бавно действаща... Много неясноти.

147

Анонимен

преди 3 години

уточнение за герберите: ваксината се казва Спутник Ви, а не Спутник 5. Това не ви е народно събрание да си четете по чалгарски...

146

мнение

преди 3 години

Влезте по руските форуми и прочетете колко е "ефективна" и тая руска ваксина(с руски vpn на който му стиска).По-интересна е последната на Вектор, но още няма инфо за нея.

145

Някой

преди 3 години

Ако се наложи ще се ваксинирам с руската, че поне да съм сигурен че няма да се отровя. Навални четвърта година го мъчат, и немогат да го отровят. За Скрипалите пък да не говорим. Хич не ги бива по отровите тия руснаци.

144

Handel

преди 3 години

И как точно тази тетка го разбра това? Или се досети по броя на нулите на рублите, които и преведоха?

143

Анонимен

преди 3 години

Къде изчезна статията за проф Чорбанов май не бяха фобри отзивите и я скатахте

142

Патриот

преди 3 години

И тая е на руска хранилка!

141

Анонимен

преди 3 години

В цял свят учените прдлгат по две дози, а руснаците освен ваксини с две дози се мъчат да създадат и ваксина с една доза. вместо две, което усложнява използването на американските и английските ваксини.

140

Анонимен

преди 3 години

Спутник V първата лаботеща ваксина всички останали са неработещи.Ашколсун, машаала на професорката. Пак намаза здраво филията с рубли.

139

не е вярно има спирт

преди 3 години

който убива вирусите

138

Анонимен

преди 3 години

Професоре, още един страничен въпрос. По последни данни английската ваксина е около четири долара парчето, докато китайската и руската отиват към десет долара. И това на фона на драстичната разлика в цената на труда в Англия, Русия и Китай. Само този факт ми стига да оценя производителността на труда в биотехнологиите между Англия и азиатските лагерни катуни. Между другото, китайската ваксина е с омаломощен вирус, технология отпреди сто години.

137

Анонимен

преди 3 години

Изразява се учудване от вдигане на ограниченията, болниците изнемогвали. А ние, всички останали на прага на оцеляването и с невротизирани и набеждавани за разпространители на инфекцията деца какво са кажем? Изкарахме по една наборна военна служба на стари години с тези лекарски затвори. Лекари, Коко 19 е психодемия, която вие натрапихте в главите на хората. Изнемогвайте в болниците, много се радвам. Ще ми казват пък и колко да живея, медицински ***!

136

Анонимен

преди 3 години

Професоре, ваксините били единственият ни изход. Сериозно? Научих, че имам огромно количество антитела от съответния тест, без дори да имам представа кога и къде съм бил болен. Ето, професоре, още един изход. Но лекарите нямат друг изход да излязат от голямата лъжа, която ни спретнаха - хладилните камиони, якото измиране и прочие. Ваксините са тяхната индулгенция за изход от неудобно за тях положение. Но това са вече политически, а не здравни проблеми.

135

Анонимен

преди 3 години

Професоре, та кое е по-точно комбинираното в руската ваксина? Да не би да действа и срещу други щамове? Да кажем така: с първата инжекция се вкарва ДНК за белтъка на дивия вирус, а с втората инжекция -ДНК за белтъка на британския щам. Ако е така, моите поздравления. Или вторият различен вирус се използва само като застраховка от вече наличен имунен отговор срещу първия. Тогава вторият вирус е по-скоро избягва затруднение, отколкото въвеждане на комбинирано въздействие.

134

още един благодарен

преди 3 години

До ТяБраво 169,приятно е между безбройните глупости да прочетеш нещо като твоето мнение.И на мене ми е адски омръзнало...

133

Истината

преди 3 години

Спутник V е първото хибридно-пропагандна ваксина! Нито една нация не си позволи да прави такава нагла пропаганда като руските хибридници!

132

опорко

преди 3 години

До Анонименспоко,вече има заявка за одобрение и на турска ваксина,можеш да изчакаш и да се ваксинираш с нея.Май си забравил,че т.н.оксфордска ваксинаразбирай АстраЗенека- се разработваше съвместно с руски учени.Така че няма нищо странно да бъде одобрена и руската ваксина,а който не иска-няма да се ваксинира с нея.

131

Тя

преди 3 години

Голям спор за ваксини, които някога ще пристигнат. В момента избора е АстраЗенека. И всеки, който не може да дочака някога другите ваксини, ще се моли да не изтегли късата клечка. На брифинга казаха, че трябва да сме благодарни и за тази, която имаме, защото има държави в които няма никаква. Любимо ми е да съм благодарна за това, че нямам избор. Интересно с кои държави се сравняваме, но това е друга тема.

130

Влак GT

преди 3 години

Пътник 5 е много хубава зооваксина , тествана на руснаци и други добичета, ама и те не я щат, а на всичко отгоре няма и сериозно производство, руски дивотии, само пара в свирката, типични червенотиквенски номера, наричани социализъм, комунизъм и темподобни езикови жонглирания.

129

Анонимен

преди 3 години

Професоре, кое е точно комбинираното действие на руската ваксина? Английската ваксина ми вкарва един вирус като транспортен вагон за производство на вирусния белтък от моите клетки. А руската ваксина ми вкарва два различни вируса: един при първото боцкане, а втория след това при второто боцкане. Освен това комбиниране, някакво друго има ли? Различно ДНК, за различни белтъци? Или нещо друго? Това май и вие толкова го знаете.