13

Анонимен

преди 3 години

Всички незавидимо от възрастта ли няма ли указание според възрастта съпътстващи зсболявания и тн коя ваксина да си сложат голям специалист това можеше да го каже и баба от село

12

Д-р Хаус

преди 3 години

Тоя " ендокринолог" да си гледа диабетиците,щото от неправилно лечение диабетикът може да ослепее,да получи " диабетна нефропатия" и " диабетно стъпало"!! Да не дава акъл на имунолози и инфекционисти!!

11

Анонимен

преди 3 години

С диабет съм, пък нищо ми няма. И нямам интерес към новите ваксини.И против грип не съм се ваксинирал, по същата причина не желая да се ваксинирам и против коронавирус. Плюс още една причина - че не е много ясно доколко са безопасни.Все едно да си купя жива болест! Благодаря, но без мен.Даже може и да съм го карал новия вирус, щото бях болен миналата година, макар че имах отрицателен PCR тест.Даже като бях болен ми спадна захарта, щото свалих 5 кила - нямах апетит, та по тази причина.

10

Коприва

преди 3 години

Производителите не поемат отговорност за ваксините си, но ние тук си имаме научно светило дето ги е и сравнило!

9

Анонимен

преди 3 години

О да за да може повече хора да избият с тези ваксини, знам случай за човек с диабет до ваксина си беше добре, а след ваксината нещата с инсулина се влошиха драстично,тая овца в бяла престилка да си затваря плювалника..

8

да,да ама не

преди 3 години

"Коронавирусът отключва диабет при някои от заразените"И от грип също се отключват всякакви заболявания, даже се и мре! Ама грип сега няма! А няма ли грип сега?!

7

Анонимен

преди 3 години

Германия спира АЗ за хора под 65 години. За тези над не е ясно, но все още ваксинират , та да си дойдем на думата за безвредната ваксина. За да има успех, ваксината трябва да се ползва с доверие.

6

Анонимен

преди 3 години

И аз така разправям на жената, че отпред и отзад е все едно, ама тя не ми верва.

5

Анонимен

преди 3 години

Ха,че това е тази ,дето Бойко я взе от пътя и на няква Безиностанция я направи министър- помните ли ?

4

Анонимен

преди 3 години

Луда работа!

3

Анонимен

преди 3 години

Лекарите в БГ използват приоритетно pfizer, за по нишия персонал обикновенно остава moderna.Агитира хората да се ваксинират, а как ще им се отрази. Дреме и на шутката.

2

Анонимен

преди 3 години

Професорката с коя ваксина се имунизира..............да каже, да видим!!

1

Анонимен

преди 3 години

Голяма манипулаторка е тая професорка............Анна-Мария Борисова...........ваксините са на различни принципи , някои от тях са много опасни, други по-малко...............Астра Зенека се доказа като една шведско-английска отрова, Пфайзер също доведе до смъртни случаи.............засега Модерна и Путник се очатрават да са по-добри, но да видим...........времето ще покаже!!!